Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני 531 במתכונת החדשה שלו מגיע קרוב לבין תחומי,משם ואילך מבחינת פקקים עדיף ללכת ברגל.

לגבי שינוי מקום מגורים,אני לא הולך למכור את הבית/להשכיר ועוד לעבור לעיר(התרגלתי לשקט) זה צעד די קיצוני ואעדיף בכל אופן לחפש מקום עבודה אחר.

לגבי רכבות הנושא נבדק, בחיים לא קרה לי שהייתי ברכבת ריקה בשעות האלו,ובכללי זה לוקח כמעט אותו הזמן.

ועד ש531 יושלם אני כבר אהיה בפנסיה.

בימים הקרובים אסגר על עצמי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דאז לא היו סמארטפונים והדרך היחידה להעביר את הזמן היתה תוכניות רדיו או עיתון, וזה מה שעשיתי.

לי יש סמארטפון, אבל בתור אחד שסובל ממחלת ים, הדרך היחידה בשבילי להעביר נסיעה בתחבורה ציבורית (או ברכב כשאיני נוהג) זה לשמוע מוזיקה.

גילוי נאות - לא נסעתי בתחבורה ציבורית יותר מעשר שנים, מאז שיש לי רכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמדומני, השנה אמורה להפתח מסילת השרון שלמעשה תאפשר נסיעה ישירה מכפר סבא להרצליה.

עוד אופציה, יש שאטלים מתחנות רכבת בת"א היישר לאיזורי התעסוקה של הרצליה פיתוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש אנשים שנוסעים כל יום שעתיים וחצי הלוך ושעתיים וחצי חזור לעבודה, ויש כאלה שגרים בחיפה ולוקחים רכב ואז הם נוסעים שעה עד המרכז + עומדים שעה וחצי בפקק.

אז המצב שלך לא נורא כל כך.

אם ברכבת הזמן קצר/זהה זו יכולה להיות אופציה טובה, כמובן אם בשעות שלך היא לא מפוצצת.

הרבה יותר רגוע מרכב ומאפשר גם זמן מנוחה.

פורסם
יש אנשים שנוסעים כל יום שעתיים וחצי הלוך ושעתיים וחצי חזור לעבודה, ויש כאלה שגרים בחיפה ולוקחים רכב ואז הם נוסעים שעה עד המרכז + עומדים שעה וחצי בפקק.

אז המצב שלך לא נורא כל כך.

.

יש ילדים באפריקה שצריכים ללכת כל יום ארבע שעות למכרה יהלומים, אז?

להגיע מכפר סבא להרצליה בשעה וחצי זה עדיין לא תקין.

בקיצור, פות"ש צריך להחליט אם העבודה שווה את הדרך, ואם כן, לבדוק אם כדאי לעבוד לדו"ג או לפחות גיר אוטומטי (אגב זאת התשובה לשאלה בשירשור מקביל למה ישראלים זה עדר ושופוני ורוצים רק קורולה אוטומטית).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים - אתה מוזמן לראות את הפקקים סביב, נניח, בריסל. ועדייון העדר הבלגי נוהג בידיות. או ההולנדים בכניסה לאמסטרדם, או הצרפתים בפריז, ואפילו הגרמנים כאשר יש stau באוטובאהן.

חוץ מזה, אל תראה את החיפאים או הבאר שבעים שנוסעים לת"א ברכבת כמסכנים. השעה ברכבת בהחלט משמשת כשעת עבודה. יוממות של שעה ויותר בכל כיוון אינה דבר חריג בעולם המערבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מצדי שהבלגים והצרפתים יתניעו את הרכב עם מנואלה... נהגתי שנים על גבי שנים על גיר ידני. לפני חודשיים רכשתי 208 אוטומטית ומבחינת נוחות קיים הבדל של שמיים וארץ. אגב גם אירופאים עוברים מגיר ידני לאוטומט ובצדק.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

דו גלגלי זה סופר מסוכן. במיוחד כשמטרת הקניה היא להשתחל בין מכוניות בפקקים שזה אומר לצפצף על חוקי התנועה (ואז כמובן להאשים את נהגי המכוניות על זה שהם לא צפו מראש שאיזה מטורף יגיע ויעקוף אותם מימין)

פורסם

האמת ע"פ החוק מותר לי לנהוג על השוליים,אבל גם אז אין לדעת איזה אדיוט עם רכב יחשוב שהוא אופנוע ויכנס לי לנתיב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
האמת ע"פ החוק מותר לי לנהוג על השוליים,אבל גם אז אין לדעת איזה אדיוט עם רכב יחשוב שהוא אופנוע ויכנס לי לנתיב.
האמת היא שלפי החוק אסור לך לרכוב על השוליים. אבל, המשטרה עשתה חושבים והגיעה למסקנה שזה לא סוף העולם אם רוכב ירכוב על השוליים הימניים בלבד ובתנאי שזה יעשה בזמן פקק ובמהירות איטית ובטוחה. שים לב ואני מדגיש לך כאן וחוזר ואומר, החוק אוסר זאת אבל על מנת למנוע תאונות שנגרמות מהשתחלויות בין מכוניות המשטרה מעדיפה שרוכבים ירכבו על השוליים, בזהירות ובמהירות בטוחה. אני גם כן מדגיש לך שזה בשוליים הימיניים בלבד, אלה שמסומנים בצהוב\כתום. לא השוליים השמאליים שנתחמים בקו הפרדה לבן רצוף ועבירה של אותו קו היא עבירה רצינית כמו עקיפה בקו לבן רצוף. ראה הוזהרת. נ.ב, במקרה תאונה בשוליים לא משנה מי נכנס במי, אוטומטית אתה נחשב אשם במידה מסויימת מה שנקרא "רשלנות תורמת". אף שופט לא יוציא אותך זכאי במקרה של תאונה בשוליים. אתה לא אמור להיות שם בכלל נקודה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

^ מה שהוא אמר.

בנוסף, השוליים הם לא מקום כיפי לרכיבה.

לרוב הם מלאים בזבל, סדקים וסלילה פחות ממושלמת, רוחב לא אחיד והרבה הפתעות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מישהו יודע מתי אמורה להיפתח מסילת השרון ומה הלוחות זמנים לבניית התחנות ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...