Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק מה שבאתי להציע. תנסה לשנות שעות אם אפשר.

אני גם עובד בהרצליה ונסיעה מוקדם בבוקר לוקחת לי 17 דקות ואם אצא בשעה 7 בבוקר והלאה

זה יכול להגיע ל-40-60 דקות בקלות.

אז השעות שלי הן 6 עד 16:00. ואם אני בא מאוחר אז זה מינימום 10:15-10:30 בבוקר. לא לפני (סידורים או שרוצים שאשאר מאוחר).

אחרת הייתי עוזב את העבודה. בתחבורה ציבורית לא הגיוני, לוקח שעה וחצי להגיע עם 2 אוטובוסים ובחזרה הביתה לוקח כשעתיים בגלל שיש פקקים.

גם אני גר ביישוב ויש רק אוטובוס אחד שיוצא ב-7 בבוקר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם יש אופציה של עבודה מהבית?

אם כן, זה מאפשר לעבוד יום שלם מהבית, או לפחות להתחיל/להמשיך מהבית ולהגיע/לצאת מהעבודה בשעות לא פקוקות.

עוד אופציה לבדיקה היא למצוא קו אוטובוס יעיל שמגיע לעבודה ויוצא ממקום שקרוב לבית וניתן להשאיר בו את האוטו למשך היום, ואז נסיעה קצרה ברכב + אוטובוס אחד אולי יהיה פחות נורא.

פורסם

ישנם מספר פתרונות. או לנסוע עם האופנוע לעבודה בבוקר ולצאת מהבית לפני שהאיסור נסיעה על רכב אספנות מתחיל או שפשוט לקנות קטנוע קטן בנפח 125 סמ"ק כאשר הביטוח הוא זול יחסית בנפח הזה.

או למצוא עבודה אחרת כמובן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זו עבודה פרונטאלית מול אנשים,כך שלהגיע ב7-6 זה פחות רלוונטי כי אנשים עוד לא נכנסים לעסק.

ואם אני אצא מוקדם אני אצטרך לחכות עד 9 לפתיחה,על חשבון הזמן הפרטי שלי כמובן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם ככה, תנסה למצוא עבודה אחרת. אם טוב לך בעבודה אז פשוט תעבור לדו גלגלי קטן בנפח 125 ששם ההוצאות השוטפות נמכות מזה של כלים גדולים יותר.

גיסי שנמאס לו מהפפקים החליט שהוא עושה רישיון נהיגה לדו גלגלי רק בגלל הקטע של הפקקים. לא איכפת לו איזה רכב הוא ינהג בו. שום רכב שתציע לו לא יניע אותו מההחלטה. נמאס לו מהפקקים והוא עובר לדו גלגלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כמעט 3 שעות פקקים ביום,לעזוב את העבודה?

אם אתה נהג מונית / משאית / אוטובוס / שליחויות - וזה בזמן העבודה, אני לא רואה בעיה. זה חלק מהתפקיד ומשלמים לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אופניים חשמליות, קטנות, נכנסות לבגאז', נוסע לרכבת (עם אופניים או עם הרכב) עולה לרכבת, יורד בהרצליה, ונוסע באופניים, אם הזמן מתבזבז אז לפחות תוכל לקחת איתך ציוד ולקרוא\לעבוד בזמן הנסיעה, יש אנשים שמחשיבים להם את זה כשעות עבודה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני גר בכפ"ס ועובד בפ"ת. אותם פקקים פחות או יותר.

מה רע לך לשים את האוטו בתחנת רכבת ולקחת 8 דקות רכבת להרצליה ומהרכבת לעבודה זה כבר עניין קל (אופניים חשמליות, תחבורה ציבורית, טרמפ עם חבר לעבודה וכו')

פורסם

אתם מדברים כאילו כבר יש רכבת ישירה מכפר סבא להרצליה.

כל הסיבוב הזה דרך בני ברק והחלפת רכבת באמצע זה ממש לא 8 דקות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, כ"ס-רכבת מרכז או אוניברסיטה זה סיפור של 30 דקות נעימות ברכבת ריקה לגמרי. משם להרצליה זה יותר מורכב אבל לא חסרים אוטובוסים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבעיה שאתה עובד בעבודה פרונטלית ואין לך שום גמישות בשעות. לפיכך אין לך יותר מידי אפשרויות אתה יכול או לעבור לרכב אוטומט או להחליף עבודה או לעבור דירה.

פורסם

ניסית לנסוע שלא דרך כביש 5? יש את 531, או איך שלא מספרו אותו, לא ניסיתי אותו בבקרים, אבל בשישי בצהריים כשנסעתי בו, הוא היה מאוד ריק - גם בהשוואה ל-5.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
30 ק"מ לכיוון.

אופנוע לא בא בחשבון מסיבה שאני לא יכול להסתדר רק עם אופנוע,אני צריך גם רכב ולא יכול להחזיק את שניהם(רכב יחיד בבית),יש לי אופנוע אספנות אבל לא יכול לנהוג בו בשעות האלו - אין ביטוח.

אני גר בישוב,תחבורה ציבורית כמה מפתיע יש פעם באף פעם וגם אז היא עושה סיבוב של שעה שאמור לקחת 15 דק' עם רכב לתחנה המרכזית הקרובה ביותר בכ"ס.

ורכבת אני יכול לקחת מכפר סבא,אבל אז אני צריך לקחת רכבת לתל אביב ורק אז להרצליה,ומשם זה 3 ק"מ לעבודה וצריך לחכות או לאוטובוס - אי אפשר ללכת ברגל.

בקיצור עדיף לעמוד שעתיים בפקקים.

מקום העבודה שלך ביחס למקום המגורים שלך לא מאפשר לך הגעה בשעות שנוחות לך ובלי פקקים.

או שאתה יוצא מוקדם ומגיע מוקדם (ומנצל את הזמן הפנוי בשהייה ברכב ל: קריאה, שימוש בלפטופ [התעדכנות בחדשות וחפירה בפורום] וכד') או שאתה מחפש עבודה אחרת קרובה (כפ"ס והסביבה).

לפני 15 שנה גרתי בפ"ת ועבדתי בת"א, הייתי נוסע כל יום את "דרך השלום" מקצה לקצה.

לא היה אז כביש 471 ואפילו השיקוע ברחוב הירדן ברמת גן היה בשלבי תיכנון ואח"כ בניה.

גם אני הייתי עובד מול לקוחות החל מ 9:00 והייתי יוצא מהבית ב 6:40-6:45 בשביל להגיע ב 7:15-7:20 ומחכה עד 8:00-8:30 שיפתחו את המשרדים ואז נכנס להתארגן ולהכין קפה. היה לי אז רכב עם גיר ידני.

דאז לא היו סמארטפונים והדרך היחידה להעביר את הזמן היתה תוכניות רדיו או עיתון, וזה מה שעשיתי.

לשמחתי זו היתה תקופה של כמה חודשים ואח"כ כבר מצאתי את עצמי במקום אחר.

תחליט בעצמך אם אתה מוכן לעשות שינוי מחשבתי (ולצאת מוקדם יותר בשביל לא לעמוד בפקקים), או שינוי תודעתי (להבין שזו הדרך שלך לעבודה, שעה וחצי פקק) או שינוי תעסוקתי (לחפש מקום אחר...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אף אחד לא הציע עדיין, וזו כנראה הצעה גרועה מאוד, אבל אני אנסה בכל זאת - אולי במקום להחליף עבודה אפשר להחליף מקום מגורים?

לגבי הרכבת, ניסיתי את הטריק הזה לפני כ-10 שנים, כשגרתי בכפ"ס ועבדתי בהרצליה פיתוח. זכור לי שהחלפת הרכבות באוניברסיטה תמיד התפקששה (הרכבת להרצליה יצאה 2 דקות לפני שהרכבת מכפ"ס הגיעה), ובנוסף שהרכבת מכפ"ס ממש לא ריקה כמו שנכתב פה, והחל מראש העין בקושי יש מקום לעמוד. בנוסף, התחנה בהרצליה אכן ממוקמת ממש גרוע, כיאה לרכבת ישראל, ולא נגישה בשום צורה סבירה להרצליה פיתוח.

במקומך הייתי מחכה עד ש-531 יושלם, הוא אמור לשדרג לך את הנסיעה באופן מוחשי, ובנוסף הוא גם אמור לכלול מסילת רכבת שתקצר משמעותית את זמן הנסיעה להרצליה (ולחסוך את הצורך בהחלפה). או שהייתי מחליף עבודה אם זה אפשרי ולא היתה לי סבלנות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
... הרכבת מכפ"ס ממש לא ריקה כמו שנכתב פה, והחל מראש העין בקושי יש מקום לעמוד. בנוסף, התחנה בהרצליה אכן ממוקמת ממש גרוע, כיאה לרכבת ישראל, ולא נגישה בשום צורה סבירה להרצליה פיתוח.

אבל הבחור עולה בכ״ס, לא בראש העין :-) אז יש מקום לשבת.

מסכים אתך לגבי השאר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...