Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,התחלתי לפני כמה ימים עבודה חדשה,נוסע מאזור כ"ס להרצליה(כביש 5).

בבוקר נתקע בפקקים של כביש 5 בסביבות השעה וחצי במקרה הטוב.

אחה"צ חוזק נתקע בסביבות השעה,ידעתי שיש פקקים,לא ידעתי עד כמה.

נוהג על רכב ידני,לא רואה את עצמי ממשיך ונוסע 5 ימים בשבוע בטירוף הזה,אופנוע כרגע לא בא בחשבון למרות ששקלתי.

במידה ואני מוצא עבודה אחרת במקום קצת יותר נגיש,הרבה פחות פקקים בבוקר,האם כדאי לעזוב?

מעולם לא עזבתי עבודה תוך כמה ימים,האם זה לגיטימי או שאני סתם מתבכיין?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשה מה שטוב לך. אף מעסיק לא רוצה עובד ממורמר. זה לא כלכלי למעסיק. עובד מרוצה יותר כדאי. אם אתה לא מרוצה - אין לך מה לבוא בכלל.

פורסם

אני אישית עזבתי עבודה בין היתר בגלל זה (וגם בגלל אווירה לא בריאה בצוות).

אבל תלוי בעבודה. אם זאת עבודה שמעניינת אותך, ויכולה לתרום לך הרבה, אולי כדאי לסבול בשבילה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

30 ק"מ לכיוון.

אופנוע לא בא בחשבון מסיבה שאני לא יכול להסתדר רק עם אופנוע,אני צריך גם רכב ולא יכול להחזיק את שניהם(רכב יחיד בבית),יש לי אופנוע אספנות אבל לא יכול לנהוג בו בשעות האלו - אין ביטוח.

אני גר בישוב,תחבורה ציבורית כמה מפתיע יש פעם באף פעם וגם אז היא עושה סיבוב של שעה שאמור לקחת 15 דק' עם רכב לתחנה המרכזית הקרובה ביותר בכ"ס.

ורכבת אני יכול לקחת מכפר סבא,אבל אז אני צריך לקחת רכבת לתל אביב ורק אז להרצליה,ומשם זה 3 ק"מ לעבודה וצריך לחכות או לאוטובוס - אי אפשר ללכת ברגל.

בקיצור עדיף לעמוד שעתיים בפקקים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה לגבי שילוב של רכב + תח״צ? אני לא מכיר את האיזור שלך בכלל, אבל אני למשל עושה את זה - נוסע ברכב 10-15 דקות לתחנה שממנה יש אוטובוס בינעירוני תדיר מאוד למקום העבודה שלי. אני אמנם עושה את זה רק פעם בשבוע, אבל נראה לי שגם על בסיס קבוע זה לא רע.

פורסם

3 ק״מ אי אפשר ללכת ברגל? נשמע לי קצת מוזר.

הרכבת מכ״ס לת״א היא מהפחות-עמוסות שיש, נשמע לי אידיאלי אם תצליח לשלב רכב/אופניים/קורקינט.

זה לא יהפוך 3 שעות ל-30 דקות, אולי לשעתיים, אבל לפחות חלק ניכר מהשעתיים יהיו ברכבת,

שזה משהו שעובר בנעימות יחסית, ללא תוספת סטרס.

בקיצור, תמשיך לחפש דרכים יצירתיות.

אני מכיר אנשים שמבלים 3 שעות ביום בנסיעה, זה אפשרי אבל אם כבר עדיף להמיר את אותן שעות בנהיגה של מישהו אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה נהנה מהעבודה/הכנסה, אז אולי כדאי להישאר. תלוי גם באלטרנטיבה של מקום עבודה אחר. כמובן, שצריך חקחת בחשבון שגם שם (כנראה) תצטרך להעביר זמן מסוים ברכב, כאן כבר נכנס לתמונה ההפרש בנסיעות, זה הרי לא שבמקום הנוכחי אתה נוסע 3 שעות, ושם תלך. בכיף שלך 5 דקות.

חשבת על קטנוע "מנהלים"? או שתחליף לרכב עם גיר אוטומטי, פקקים כאלה עם גיר רגיל, זה באמת מעצבן ומעייף.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

או שתצא מהבית חצי שעה - שעה יותר מוקדם בבוקר. כמובן תלוי בהתחייבויות אחרות, אבל גם אני, כבעל משפחה צעיר, הייתי יוצא מהבית בין 6-6:30 (ומבלה ברכב 60-70 דקות בכל כיוון, אמנם בלי פקקים אבל בכבישים לא הכי טובים, ברכב ידני בלי מזגן ועם רדיו תדיראן 5 תחנות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כותב שורות אלו כבר מהמחשב במשרד.

כפי שציינתי בעבר,לפני מס' חודשים התחלתי לעבוד במשרה חדשה במרכז (פ"ת) ומגיע לכאן מאזור י-ם,כל יום כ-70 ק"מ לכיוון מה שמסתכם ב-שעתיים וחצי-שלוש בדרכים.

אוהב את העבודה,מרגיש שתיתן לי פוש רציני לעתיד,אבל קשה, יש כל הזמן תחושה של "חוסר חיים" ומחסור ענק באספקט החברתי/פנאי,מקווה לשרוד את התקופה הזאת ולעבור דירה לאזור קצת יותר קרוב.

פורסם

לי יש זמן נסיעה דומה, "ויתרתי" על נסיעה ברכב ועברתי לנסיעה באוטובוס-רכבת, הנסיעה לוקחת זמן דומה ואפילו קצת יותר אך אני מנצל את הזמן כדי לקרוא ספרים.

כבונוס גם מגיעים יותר רגועים למשרד לאחר שלא מתעצבנים בגלל הפקקים.

נ.ב

אפשר גם לגלוש באינטרנט ולכתוב הודעות בפורום האהוב עליך :-D

פורסם

כנראה שזה מפריע לך אחרת לא היית כותב. אני גם מבלה 3 שעות ביום בנסיעות לעבודה, אבל אצלי זה ברכבת אני מסתדר עם זה. המרחק שלך לעבודה לא גדול, אתה חושב שיש לך אלטרנטיבה אחרת? ברור שלבלות 3 שעות ביום בפקקים זה לא אידיאלי, אבל אם תעזוב את העבודה הזאת, אתה חושב שתצליח למצוא משהו אחר בלי פקקים?לי נראה שאיפה שלא תעבוד אתה צפוי לבלות לפחות שעה בכל כיוון בפקקים.

כשאני הייתי צריך לנסוע ברכב העדפתי לצאת מוקדם ולחזור מוקדם ויצאתי ב6 בבוקר וחזרתי יותר מוקדם.

פורסם

מה לגבי לעשות שיפט עם השעות?

להגיע יותר מוקדם ולצאת יותר מוקדם/יותר מאוחר ויותר מאוחר?

אני מגיע לעבודה ב7, יוצא ב4.

אשתי מגיעה ב10, יוצאת ב7.

כל אחד ומה שמתאים לו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...