Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקוע ב PARKING - מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום,

הרכב שלי תקוע בPARKING וניתן להעביר מהלך רק על ידי לחיצה על הכפתור העוקף (זה שנמצע בסמוך לידית ההילוכים וצריך לפתוח את המכסה הקטן שלו).

השאלה שלי היא כזו - איך אני בודק אם מדובר בסולונויד או בחיישן?

יש לציין שלפעמים ידית ההילוכים יכולה להשתחרר מהPARKING וזה בעיקר קורה לאחר שהרכב חנה כל הלילה.

שמתי לב שבנהיגה ארוכה לפעמים הCRUISE CONTROL עובד ולפעמים לא. קראתי איפשהו שהפיוז של שתי המערכות משותף, אבל לא נראה לי שזה פיוז.

אשמח לעצות

ציון

פורסם

כמו שמקס כתב, בסבירות גבוהה מאוד מתג אור בלם שנמצא על דוושת הבלם לא תקין.

קרוז קונטורל אמור להתבטל ברגע שלחוצים על הבלם. אם המערכת מזהה תפקוד לא תקין של המתג, היא לא תכנס לפעולה.

פורסם

תודה על הרעיונות.

אני מעדיף לתקן בעצמי. קצר במזומנים... :roll:

יש לי סורק מחשב פשוט של ELM327. יש לתקלה הזו קוד ידוע?

האם אני יכול לבדוק את תקינות מתג אור בלם בעצמי?

האם לחפש בYOUTUBE

BREAK LIGHT SWITCH?

פורסם

ברגע שהתקלה מתרחשת, בקש ממשהו להסתכל על אורות הבלם שלך כשאתה לוחץ ועוזב את הפדל.

אם אורות הבלם לא נדלקים ונכבים בהתאם לתפעול הפדל, יש לך בעייה ביוניט המדובר, תחליף אותו ואל תשבור את הראש יותר מידי

יום טוב גם לך

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

עלות החלק אצלנו היא 149 ש"ח במידה ותרצה לרכוש.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

תודה על התגובות ועל הרעיון בלחיצת הרגל על הדוושה בכדי לבדוק אם מדובר בחיישן הברקס.

דרך אגב, גיליתי שכאשר אני לוחץ על דוושת הבלם ממש חזק, או לחלופין מרפה ממנה ואז שוב לוחץ (חזק), אני מצליח להעביר מPARKING לDRIVE. אתם חושבים שהחיישן פשוט זז ממקומו?

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שזה פשוט "משחרר" אותו.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז בכדי לסגור סופית את השרשור, מצאתי את התקלה.

בהמשך לדוושת הברקס (ומתחת ללוח השעונים) ישנו UNIT שניתן לפרק.

פתחתי את הUNIT ומצאתי שהייתה קורוזיה שפגעה במגעים החשמליים. ניקיתי עם טסטר ואין יותר בעיות!

טיפול מאוד פשוט.

הרעיון הגיע מבחור מYOUTUBE (לא מוצא כרגע את הלינק אבל מאוד פשוט למצוא).

סך זמן עבודה = 10 דקות + הרבה סיפוק

תודה לכולם...

פורסם

יפה שאתה חוזר לעדכן,

היה פה טוב יותר אם כולם היו מתנהגים כמוך.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
אז בכדי לסגור סופית את השרשור, מצאתי את התקלה.

בהמשך לדוושת הברקס (ומתחת ללוח השעונים) ישנו UNIT שניתן לפרק.

פתחתי את הUNIT ומצאתי שהייתה קורוזיה שפגעה במגעים החשמליים. ניקיתי עם טסטר ואין יותר בעיות!

טיפול מאוד פשוט.

הרעיון הגיע מבחור מYOUTUBE (לא מוצא כרגע את הלינק אבל מאוד פשוט למצוא).

סך זמן עבודה = 10 דקות + הרבה סיפוק

תודה לכולם...

יפה מאוד אבל אני ממליץ בכל זאת להתקין מתג אור בלם חדש, במיוחד כשמחיר שלו לא בשמיים.

מגעים חלודים אחרי ניקוי לא יתפקדו לאורך זמן, במיוחד שלא שייפת אותם כמו שצריך אלא רק גירדת מעט.

• תוכן חדש...