Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לפני כשנה

הכרתי מישהי בעבודה ואפשר להגיד שהיא התחילה איתי (פלירטוטים נגיעות וכו)

הבחורה פצצה עולמית, שיער שחור כהה ארוך חלק עיניים ירוקות גבוהה רזה, סוג של דוגמנית

אני שמחתי וקצת היה לי מוזר שבחורה כזו מתחילה איתי איתי, אבל שמחתי כי היא פשוט יפיפיה

יצאנו כחודש וחצי, כל יום טלפונים כמה פעמים ביום שהיא מתקשרת, מעירה אותי לעבודה, הכל נראה כאילו מתחילה פה זוגיות מושלמת אחרי שבועיים ישנה אצלי, אבל אין סקס! רק נוגעת בי ומדליקה אותי ואין כלום, ככה במשך כל התקופה, הייתה מדברת איתי על חתונה על טבעת, ישבה עם אמא שלי לקפה אמרה לי יש לך משפחה מושלמת, ומשפט אחד אני לא אשכח שאמרה לי, "אתה הגבר הכי מושלם שפגשתי, לאחד כמוך חיכיתי" (הזוי אני יודע)

ואז ביום בהיר אחד בלי שום סימן מקדים הבחורה מתנתקת לחלוטין! אין טלפונים אין הודעות כלום! אמרתי טוב אני אתקשר אולי קרה משהו, אתם יודעים מה קרה? הבחורה חסמה אותי בטלפון בפייסבוק בוואטסאפ בכל פלטפורמה אפשרית, אני נדפקתי מזה, כאילו איך אפשר לעשות דבר כזה, ניסיתי לחשוב אולי עשיתי משהו אבל לא היה כלום! השארתי את זה ככה עברו שבועיים ןפגשתי את החברה שלה במכון כושר, סיפרתי לה מה היה ןשאלתי אם היא יודעת משהו, אמרה לי תקשיב, זאת בחורה לא קלה ואתה לא הראשון שהיא עושה לו את זה,יש לה בעיה ואנחנו החברות יודעות את זה, תשחרר..

אז שיחררתי, אני רק מרחם על הגבר הבא שיצטרך לעבור את זה גם.

אגב לפני כ 6 חודשים היא שלחה לי הודעה בפייסבוק "מה אתה עושה מאמי?"

אמרתי לה "בעבודה"

אמרה לי "רוצה להיפגש?"

אמרתי לה "סבבה"

אמרה לי "אני אסיים לעבוד ואתקשר אליך"

עד עכשיו היא לא התקשרה.. נו טוב.. בנות..

(רצוי לציין שהבחורה בת 26, לא ילדה)

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי איתך עד שכתבת שהיא התקשרה, רצתה להפגש ואתה הסכמת.

אחרי כל מה שהיא עשתה? למה? :shock:

זו הבעיה עם נשים כאלה, הן חושבות (או יותר נכון יודעות) שהן מסובבות גברים על האצבע הקטנה.

פורסם
הייתי איתך עד שכתבת שהיא התקשרה, רצתה להפגש ואתה הסכמת.

אחרי כל מה שהיא עשתה? למה? :shock:

זו הבעיה עם נשים כאלה, הן חושבות (או יותר נכון יודעות) שהן מסובבות גברים על האצבע הקטנה.

כמה שאתה צודק.

קובי

:-)

פורסם

זה המשפט שהכי העציב אותי בכל הסיפור :"אבל אין סקס" .... כנראה שבאמת בזבזת את הזמן.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

עשתה לי בי''ס ונכנעתי רק בגלל איך שהיא נראית, במחשבה עמוקה יותר זאת לא בחורה לחיים ועשתה לי טובה שלא המשכנו את זה הלאה, אבל הייתי בהלם שיש בחורות כאלה,

תמיד אמרתי שאני לא יתן לאף בחורה לשחק איתי והנה זה מה שקרה ובגדול!

בזבזתי לא רק זמן גם הרבה כסף, היו לפחות 3-4 מסעדות בשבוע ןפאבים בסופש

עריכה אחרונה על ידי 106turbo
Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

בזבזתי לא רק זמן גם הרבה כסף, היו לפחות 3-4 מסעדות בשבוע ופאבים בסופש

ענית לעצמך.

לפחות בזמן שעשית בXד היה לך על מי לפנטז ככה שלא יצאת פרייאר. :oops:

איזה כייף לי :)

פורסם

מזכיר לי את הסרט "SWEET NOVEMBER" עם קיאנו ריב ושרלין תרוז. שם כמובן שהיא הייתה מתאהבת ונפרדת מבחורים בגלל סיבה אחרת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא הייתי צריך להמשיך לקרוא הלאה.

מהתחלה כשקראתי שהבחורה דוגמנית יפייפיה והיא זאת שהתחילה איתך, כבר אמרתי לעצמי "בטוח יש שם איזה ענייני גולד דיגרית/שעמום/מופרעת"

אין מתנות חינם חביבי. בחורה יפה שאין לה עניינים, בחיים לא תתחיל עם אף גבר מיוזמתה.

בכול מקרה, בלי יותר מדי ביקורת כי גם אני הייתי במצבים כאלה, אל תעשה יותר את מה שעשית כשהיא פנתה אלייך בפייסבוק.

פורסם (נערך)

ברווקותי היתה לי אחת כזו רק יותר לכיוון נחמדה-סקסית

גם יצאנו יחד כ 6 חודשים,

גרנו וישנו יחד, ודברה על קשר רציני, כל הזמן.

ואפילו כבר חתמה בשם המשפחה שלי,

קונה,מתקשרת מתעניינת,מפנקת ומפרגנת לי ולמשפחה.

לפתע פתאום נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה,

פעמיים הייתי אצלה בבית ולא מצאתי אותה,

אתה יודע מה, בטווח רחוק עדיף לא להתעסק עם תמהוניות

מוזרות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם (נערך)

מבאס, אבל בגלל זה אני משתדל לא לקחת נשים יותר מדי ברצינות.

יכול להיות שנמאס לה / היא מצאה מישהו...

בוא נגיד ככה, עשתה בשבילך את העבודה וטוב שכך.

ההסתכלות שעוזרת לי עכשיו וכבר רשמתי את זה פה. זוגיות זה בונוס, ואני שואף שיהיה לי טוב בכל מצב גם כרווק.

כך שהתלות שלי בבחורה תשאף לאפס. יהיה לי טוב איתה או בלעדיה.

ההתפתחות האישית שלי היא בראש סדר העדיפויות, ולאחר מכן זוגיות וכל השאר.

ממליץ לך לקרוא את "דרך הגבר" של דיוויד דיידה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

מזלך שזה לא המשיך, אני מכיר מישהו שהוציא אלפי שקלים על בחורה שהוא הכיר חודש. קח את זה כשיעור "איך לזהות גולדיגרית".

• תוכן חדש...