Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 בצבע אדום או כחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם להזמין פיג'ו 208 בצבע אדום או כחול. האדום בעיניי נראה מצויין ומשתלב נהדר עם העיצוב של הרכב, אבל אני חושש שהצבע בולט מידי וימשוך כל מיני פושטקים. הכחול (Virtual Blue) גם נראה יפה, לטעמי קצת פחות מהאדום, אבל צבע עמוק שהולם את הרכב.

פורסם

בתור אחד שנוהג ברכב אדום אני חייב לציין שאני מרוצה מהבחירה בגלל סיבה אחת פשוטה -

אין מצב שמפספסים אותי במראה, בנתיב האצה או השתלבות בצומת.

אפילו אגזים ואומר שאדום זה צבע יותר יותר בטיחותי משחור או אפור לדוגמא.

קח גם את זה בחשבון.

פורסם

אני מבין את החשש, אבל תשתדל לקבל החלטה בלעדיו. אם נצטרך כל הזמן לחשוב מי ישרוט את האוטו - נשאיר אותו בבית ונלך ברגל.

כבעלים לשעבר של שני רכבי פיזו' (405 בורדו יפהפה, 206 XSI אפור), אני הייתי הולך על אדום. מעניין יותר ויפה יותר לטעמי

פורסם

אין שום בעיה עם צבע אדום, בטח למכונית "עממית". היו לי מספר כאלו, בהן גם מכוניות שמושכות תשומת לב אפילו אם יהיו באפור ליסינג. מעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי בגלל זה, ואישית אני בדעה שהחיים קצרים מדי מכדי לבחור צבע (או כמעט כל דבר אחר) לפי מה אנשים אחרים יחשבו עליך.

ואגב, לדעתי דווקא כחול כהה מועד יותר לנזקים קוסמטיים, פשוט מכיוון ששריטות ולכלוך בולטים יותר בהשוואה לרכב אדום.

פורסם

היה פעם מחקר על מחיר מכירה של רכב כפונקציה של הצבע שלו.

הצבע האדום היה אחרון בטבלה

יום טוב גם לך

פורסם

אני הייתי בוחר אדום . בהנחה שהתכוונת לאדום כהה , הוא נראה מעולה. הכחול הוא בגוון סגלגל. לא אהבתי בכלל. לרכב הזה מתאים (לדעתי) או שחור או אדום או לבן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

יש שני גוונים של כחול, השני בהיר יותר ונדיר יותר ואליו הוא התכוון(כמעט בטוח, קשה להבחין באתר של פיג'ו ובמציאות ההבדל בולט יותר), אני הייתי בוחר בו (אבל רק לפי טעם אישי, לא לפי שום שיקול אחר).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אני מאוד אהבתי את הצבע הכתום של ה208.

אבל אם הבחירה היא בין שני הצבעים לעיל - הכחול נראה מעולה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הוזמנה 208 אקסס אוטומט בצבע אדום. התלבטתי זמן רב בין הסנדרו לפיג'ו ובסוף החלטתי ללכת על פיג'ו מסיבות של בטיחות וגימור.

פורסם

תודה על האיחולים. אכתוב סקירה קטנה בקרוב.

התקציב היה גג עד 80 אלף שקל. התלבטתי במשך חודשים בין מספר דגמים ובהדרגה צמצמתי אפשרויות עד שנשארתי עם דאצ'יה סנדרו סטפווי דיזל ופיג'ו 208. בסופו של דבר החלטתי לחרוג טיפה מהתקציב ולקחת את הפיג'ו בגלל בטיחות ושילוב מנוע-גיר מעולה.

• תוכן חדש...