Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא תעזרו לי לזהות את הבעיה שיש לי ברכב,

1. כשאני מניע את הרכב ידית ההילוכים לפעמים תקוע על P ואחרי מספר ניסיונות זה משתחרר.

2. מנורות אשר אמורות לסמן על איזה הילוך אני נמצא לפעמים לא פועלות, ובהתנעה המנורות של הS והשלג מהבהבות לסירוגין. (שוב, לפעמים זה עובד כמו שצריך), במקרה המצויין בוא המנורות מהבהבות מספר שניות ולבסוף נעלמות הרכב לא מגיע להילוך רביעי, כלומר גם בכביש מהיר נשאר על הילוך 3 ומגיע ל4000 סל"ד.

הלכתי למכון גירים אוטומטיים ואמרו לי שהבעיה היא ב"בורר הילוכים" וציינו כי זה יעלה 600 שקל לא כולל מע"מ (כולל עבודה).

השאלה שלי האם זה הגיוני שזאת הבעיה והשאלה השנייה האם המחיר סביר?

חוץ מזה מה זה בכלל בורר הילוכים? :)

תודה מראש.

פורסם

זה נקרא "חיישן רב תפקידי" - חיישן מצב ידית הילוכים שממוקם על הגיר. מדווח למחשב גיר, באיז מצב נמצאת הידית.

אם למשל הוא לא מדווח מצב P, לא תשתחרר נעילת ידית ולא תוכל להוציא את הידית ממצב P.

לא יודע כמה הוא צריך לעלות, אבל הגיוני מאוד שזו הבעיה לפי התאור.

פורסם

תלוי במק״ט, ראיתי את החלק ב-Aliexpress ב-120 שקל כולל משלוח. מהתיאור והתמונות, חלק מקורי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
תלוי במק״ט, ראיתי את החלק ב-Aliexpress ב-120 שקל כולל משלוח. מהתיאור והתמונות, חלק מקורי.

אלעד

אתה יכול בבקשה לרשום את השם המלא של הפריט?
פורסם

כדי לוודא שמתאים תצטרך לתת מספר שלדה.

לא קונים משהו שהוא לא וודאי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

גם אם החלק עולה 100 ש"ח השאלה היא,מה העבודה הנדרשת להחלפתו ? אם יש צורך לפרק את הגיר כדי לבהגיע לחיישן ,המחיר הוגן ביותר.

דוגמא אחרת: מחזיר שמן אחורי בין מנוע לגיר עולה נניח 100 ש"ח אבל כדי להחליפו יש להוריד גיר/מנוע מהרכב כך שהעלות הגבוהה היא של העבודה ולא החלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא צריך בשביל זה לפרק גיר, החיישן נמצא על הגיר מלמעלה. אולי צריך לפרק מצבר, בית פילטר אוויר וכו' לקבלת גישה. אבל מחיר החלק בארץ יכול להיות קצת (הרבה) יותר יחק מחלק מ Ebay, אם החלק עולה 350-400 ש"ח לדוגמא אז המחיר מוצדק.

כמו כן לברר האם מדובר בחלק חדש או משומש.

פורסם

שילמתי על ידית הילוכים חדשה 650 שקל, עבודה 144 שקל, בתוספת מע"מ.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

החיישן שאני התכוונתי אליו הוא לא חלק מידית הילוכים, הוא ממוקם על הגיר, איפה שמתחבר הכבל של ידית הילוכים.

• תוכן חדש...