Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכת הסלולר

ash156
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואולי מצד שני יראו עליה בתפוקה ובפריון העבודה, חסכון בהוצאות על תיקון רכבים ופחות פיצויים שמשולמים לנהגים ש"התפרקו"במסגרת העבודה, פחות תביעות על נזקי גוף ורכוש, פחות דוחות ושלילות רשיון לעובדי החברה ועוד. אולי, רק אולי...

חברה שכזאת תראה ירידה בפריון העובדים, איזו הנהלה של חברה תבחר בפתרון התאבדותי שכזה?

5 דקות אחרי הדוחות הכספיים, כל מי שתהיה לו נגיעה בהחלטה שכזאת ימצא את עצמו נבעט מהחברה.

עריכה אחרונה על ידי אשרי
חסרה נקודה
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע...מה אני חיים הכט ?

בשביל זה צריך מנכ"ל ודירקטוריון שמוכנים להמר את הקריירה שלהם, מה אתה היית עושה?
פורסם

בלימה אוטונומית או כל מערכת אחרת, לא מהווה תחליף לנהג שיושב מאחורי ההגה ונוהג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
אה, יופי, ואם אני שוכב בצד הכביש עם עצמות שבורות וצריך להזמין אמבולנס?

טוב, לא אני, אני לא מספיק חשוב, אבל אם מישהו אחר שוכב בצד הכביש וצריך להזמין אמבולנס?

יש חיוג חירום בלי לפתוח את המכשיר. לגוף הדיון אין מחלוקת, לפחות אצל אנשי מקצוע, שאובדן הריכוז הנובע משימוש בסלולר בזמן נהיגה שקול לנהיגה בשיכרות, המחלוקת היחידה שאולי נשארה היא מה חמור יותר. ואני כמובן מתייחס לכל שימוש בסלולר לרבות זה המותר כיום בחוק עם דיבורית כשרה למהדרין. סימוס בזמן נהיגה הוא לא פחות מרולטה רוסית, בהבדל אחד שהקנה מופנה גם לאחרים ולטעמי מחייב שלילה מיידית ולצמיתות של רשיון הנהיגה. לחוסר אחריות שכזה וזלזול טוטאלי בחיי אדם אין כמעט מקבילה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

ומה עם סימוס בעת עצירה ברמזור אדום? גם זה רולטה רוסית? ומה עם נהיגה בפקק במהירות אפס עם בקרת שיוט אדפטיבית? זה בעייתי אבל לא מסכן חיים.

אחת הבעיות היא שהחוק הוא אחיד לכל המצבים ואז מקרים מתונים יחסית נענשים בחומרה.

בכל מקרה נראה שתוך מספר שנים ניתן יהיה לסמס ב"נהיגה" במכוניות מסויימות.

פורסם

גם אם נתעלם מהסכנה שבדבר (אתה עדיין באמצע הכביש וסביבך נעים רכבים), סימוס בעצירה ברמזור אדום זו הפרעה לתנועה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

יש פער אדיר בין הפרעה לתנועה לבין הרטוריקה של "סימוס בזמן נהיגה הוא לא פחות מרולטה רוסית, בהבדל אחד שהקנה מופנה גם לאחרים ולטעמי מחייב שלילה מיידית ולצמיתות של רשיון הנהיגה." אליה הגבתי.

שלא לדבר על העובדה שהיום ניתן לבצע זאת גם ללא הפרעה לתנועה אם יש לך התרעה על רכב מוביל (יש בסובארו XV, עדיין לא קרה שהתריע לי לפני ששמתי לב, אבל בדקתי וזה עובד) וגם אם אתה עומד ברמזור שאתה מכיר את המחזור שלו, אז אתה יכול לבצע זאת ללא הפרעה לתנועה (לי יש בדרך 3 רמזורים הכוללים עמידה של 2:30 דקות כל אחד).

שלא תבינו לא נכון. אני נגד סימוס ברמזור, אבל לא רואה בזה אסון יותר גדול מאשר איתות באורות מאחור לרכב שמבצע עקיפה כשהוא יותר מהיר מהרכב שלידו ב-20 קמ"ש. להיפך - הייתי מוריד את האחרונים מהכביש הרבה קודם.

מצד שני, אם זה היה תלוי בי - לא היו פקקים כי רוב הנהגים היו מורדים מהכביש... :wink:

פורסם
מתוך גלובס:

[h=1]הפתרון האירופי לנהגים מסמסים: חסימת המכשירים הניידים[/h]http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001237583

חוסר הבנה טוטאלי של החומר.

חסימת השידורים תחסום גם את ה-data,

ובלי זרימת דאטה אין ווייז ואין שום שירות מבוסס זמן אמיתי. קשקוש בלבוש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ומה עם סימוס בעת עצירה ברמזור אדום? גם זה רולטה רוסית? ומה עם נהיגה בפקק במהירות אפס עם בקרת שיוט אדפטיבית? זה בעייתי אבל לא מסכן חיים.

אחת הבעיות היא שהחוק הוא אחיד לכל המצבים ואז מקרים מתונים יחסית נענשים בחומרה.

בכל מקרה נראה שתוך מספר שנים ניתן יהיה לסמס ב"נהיגה" במכוניות מסויימות.

נהיגה אינה עמידה במקום, בין ברמזור בין במקום אחר. כמובן שגם סימוס בזמן עצירה באור אדום היא מאוד בעייתית בשל העדר היכולת הכמעט מובנה בנו לעבור במהירות ממצב אחד למשנהו, היא כמובן מסוכנת הרבה פחות, לא אליה כיוונתי.

פורסם

אני תוהה עד כמה נהגים מקצועיים שצריכים להתמודד עם שלושה סטיקים בכדי להעביר הילוכים מתעסקים (אם בכלל) עם הסלולרי ת"כ נהיגה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

לא מאמין שהסידור הזה עם 3 מנופים מקורי.

אמור להיות מנוף אחד עם כפתור על הידית, הכפתור אחראי על "חצאי הילוכים".

כנראה שמישהו החליף את הכפתור נזה במנופים מפרדים.

פורסם

חברים,

בתור אחד שקורא את הפורום הזה באופן יומי החלטתי להירשם ולהגיב.

יש חברה ישראלית שכבר עובדת על פתרון כזה Saverone (גילוי נאות: אני עובד שם).

מדובר על מערכת שמותקנת ברכב פלוס אפליקציה. תכנסו לאתר וראו: Saver.one

• תוכן חדש...