Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכת הסלולר

ash156
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אי אפשר לא להתעסק בטלפון בנהיגה, כי "ככה זה העולם המודרני" כמו שכמה אנשים אמרו כאן, אז אני מציע שבכלל אנשים לא יפסיקו להתעסק בטלפון, לא רק בנהיגה, גם רופאים בזמן ניתוח, גם מורים בזמן השיעור, גם חיילים בזמן שמירות וכ'.

פורסם

בלי קשר לעולם המודרני כי זו עובדה, מה כבר היה יכול לקרות לאנשים שכל רגע חייבים להיות זמינים ברשת? לענות, לשלוח תמונה או סרט מטומטם של מישהו שעשה צרכים שלו או ילד עם צחוק "הורס"... והכל חייב עכשיו! למה לא ניתן להחזיר תשובה כאשר הרכב לא בתנועה ולא בצומת שצריך עדיין תשומת לב. אנשים חיים היום חיים וירטואליים, מחפשים לייק בפייסבוק ובלי זה היום לא הצליח להם. כמה שיצא לי לחצות דרך בתוך העיר תוך כדי הסתכלות על נהגים, הרוב מסתכלים בטלפון תוך כדי תנועה איטית של הרכב. מספיק החצי שניה שהעניים למטה... לא קנס ולא כלום, שלילה לחודש או יותר. זה כבר זלזול בחיי אדם וחוסר איכפתיות והמשפט הרגיל של המשטרה, נהיגה בקלות ראש. הרבה נהגים מבצעים עבירות כנאמר פה כבר בלי לשים לזה לב, לא במתכוון כי הם פשוט לא יודעים/מבינים איך צריך אחרת, כמו ילד שלא ניתן לדרוש ממנו דבר שלא למד עדיין. יותר מזה אני מניח שמי שעבר תאונה בה היה מעורב טלפון כבר לא ישתמש בו כי למד "על הבשר".

פורסם

הפיתרון הכי טוב זה שמשרד התחבורה יורה למשרד התקשורת שיורו למפעילים לחסום פורטים בסלולר של כל אפליקציות המסרונים.

זה טוב גם לנהגים, רוכבים, הולכי רגל.

רוצה להתמסרן עצור והתחבר לwifi ציבורי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אנשים לא מפחדים מקנס של 1000 ש"ח, לכן הפתרון צריך קנס יותר כבד או שלילת רישיון.

לדוגמא, פעם ראשונה שנהג נתפס משתמש בפלאפון - 1000 ש"ח קנס

פעם שנייה - 5000 ש"ח קנס

פעם שלישית -שלילת רישיון לשנה

כמובן יחד עם הגברת האכיפה מצד המשטרה

פורסם
לדבר בדיבורית אפשר, להתכתב בוואטספ אי אפשר.

אבל אני רואה שהוא מחזיק את הטלפון ומדבר, אז מה הקטע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ולא לשום משטרה אחרת בעולם.

gsi16v - אני מקווה מאד שהתגובה שלך לא רצינית. אנשים רוצים להתמסרן בעבודה, ברכבת, בקרן הרחוב. כל הרעיון של טלפון סלולרי הוא שחרור מכבלי התקשורת (כולל כבלים וירטואליים של WiFi), להיות מסוגלים לתקשר בכל מקום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

GSI צודק בהחלט, רק שזה אינו ישים טכנולוגית, וחבל.

אין לאף אחד שום סיבה בעולם להעביר מסרונים או הודעות ווטסאפ תוך כדי נהיגה, או אפילו זחילה בפקק.

מה כבר יכול להיות שם ?!

הייתי קרוב מילימטרים מלהכנס לסטטיסטיקה, והכל בשביל הודעה מטופשת.

שוב, אף אחד כאן אינו ראש הממשלה או הרמטכ"ל, וגם שיחות לא דחופות יכולות לחכות כמה דקות, לא יפלו השמיים, באחריות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קצת מדע בידיוני שהפלאפון ינוטרל בזמן נהיגה,

מהסיבה שיש עוד אנשים ברכב ולא רק הנהג ובמצב כזה שום חזרנו לאופציה של הוויז "איני הנהג",

בנוסף ביטול הGPS [שירותי המיקום] ימנע מהפלאפון לגלות שאתה בעצם בתזוזה.

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)

GSI לא מדבר על חסימת אפליקציות בנהיגה. הוא מדבר על חסימה מוחלטת שלהן כאשר התקשורת נעשית על גבי רשת הסלולר. כפי שציינתי, ופירט מיכאל כהן, הצעה מופרכת.

המדרגה הבאה בהצעתו היא לבטל כליל את שירותי הסלולר, שכן הרבה הולכי רגל חוצים כבישים תוך שהם שועים בשיחה - עבירה על תקנה 169:

. לא ינהג אדם רכב ולא ילך עובר דרך בכביש כשלאוזניו צמודות אוזניות המחוברותלמכשיר להשמעת צלילים או קולות, למעט אוזניות המחוברות למכשיר שמיעה רפואי.

בחנ"א זה סעיף 6413, שקנס של 100 ש"ח בצידו. לא ראיתי אותו נאכף בישראל, אבל בפריז בהחלט, עם קנס של לא פחות מ-150 אירו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ולא לשום משטרה אחרת בעולם.

gsi16v - אני מקווה מאד שהתגובה שלך לא רצינית. אנשים רוצים להתמסרן בעבודה, ברכבת, בקרן הרחוב. כל הרעיון של טלפון סלולרי הוא שחרור מכבלי התקשורת (כולל כבלים וירטואליים של WiFi), להיות מסוגלים לתקשר בכל מקום.

רצינית לחלוטין, ההתמכרות לסימוס הרסה את הבני אדם, מסכנת אותם ואת הסביבה אפילו בהליכה ברחוב.

פשוט שיחליטו שמסרונים זה רע לאדם וסביבתו ויחסמו

GSI צודק בהחלט, רק שזה אינו ישים טכנולוגית, וחבל.

אין לאף אחד שום סיבה בעולם להעביר מסרונים או הודעות ווטסאפ תוך כדי נהיגה, או אפילו זחילה בפקק.

מה כבר יכול להיות שם ?!

הייתי קרוב מילימטרים מלהכנס לסטטיסטיקה, והכל בשביל הודעה מטופשת.

שוב, אף אחד כאן אינו ראש הממשלה או הרמטכ"ל, וגם שיחות לא דחופות יכולות לחכות כמה דקות, לא יפלו השמיים, באחריות.

ישים טכנולוגית בהחלט.

ישנן מדינות שאפליקציות לא עובדות בהם בדיוק באותה הדרך של חסימה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

מדובר בחסימה גלובלית של האפליקציה - היא לא תעבוד בבית, בדרך או בעבודה, בסלולר או ב-WiFi. הגבלות פןליטיות או כלכליות.

אמי בספק אם הטכנולוגיה מאפשרת להפריד בין מי שיושב בבית, צועד ברחוב או נוהג.

אם תרצה להגביל שימוש, נניח, על סמך קצב התנידות (כמו במשחק הפוקימון) תפגע בכל מי שיושב ברכב ואינו נוהג. נראה כי הצרכים של gsi16v אינם מייצגים את הצרכים של מרבית הקהל, אז אל תשליך ממך לכל העולם.

פורסם

צריך פעם אחת ולתמיד להבין שנהיגה היא מלאכה מסובכת, רצינית ואחראית, שילוב של פעולות מסיחות דעת כמו שיחה סלולארית במהלכה, אינה פחות מרשלנות מסכנת חיים, אין שום סיבה שבעולם לנהל שיחה טלפונית, מותרת או לא, בזמן נהיגה, גם מנתח מוח לא מדבר בטלפון בזמן שהוא מנתח למרות שטכנית הוא ודאי יכול. נכון שגם פעולות אחרות, כמו דיבור עם חבר לנסיעה מסוכנות ומפריעות לריכוז הנדרש, אין להן דמיון לשיחה סלולארית שפשוט מנתקת מהנעשה בכביש, אפשר לחיות יופי בלי לדבר בזמן הנהיגה, כבר היה.

פורסם

+1

כתגובה לחוסר תשומת לב ה"חכמים" המציאו מוביל איי, שאמורה להזכיר לנהג שהוא כרגע נוהג... אחד הדברים המטופשים שאני מכיר. בטח שילמו שוחד למישהו כי זה אפילו נהיה חובה בכל רכב וכל זה בשנה שנתיים. הסרטונים ביוטיוב על נהג סמי טריילר שקורא מסמכים בנהיגה וכד' פשוט על אנשים שלא צריכים לעלות על ההגה בכלל. יש כאלה שאומרים זה התריע כאשר מישהו קפץ לכביש ואני דיברתי בדיוק בטלפון ולא שמתי לב או הסתכלתי על הציפורים... הכל חינוך בקיצור

• תוכן חדש...