Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכת הסלולר

ash156
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני תוהה עד כמה נהגים מקצועיים שצריכים להתמודד עם שלושה סטיקים בכדי להעביר הילוכים מתעסקים (אם בכלל) עם הסלולרי ת"כ נהיגה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

אני חושב שבזמן שהיה את זה, טלפון קווי זה משהו שהיה רק לעשירים.

מעולם לא ראיתי דבר כזה. לא במשאית מודרנית, ולא במשאית קאמאז סובייטית שהייתה לאבא שלי באוקראינה.

מי שמתקין דבר כזה מיוזמתו, מזוכיסט, טלפון או לא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מקורי, מי שלא בטוח יכול לחפש עוד סרטונים של משאית בדיוק מהדגם הזה.

תראו שבכולם למעט הנ"ל מופיעה ידית הילוכים רגילה שמתפעלים ביד אחת.

לא הגיני שצריך לעזוב את שתי הידיים מההגה כדי להחליף הילוכים.

פורסם

אם הייתי נהג משאית, והיו נותנים לי דבר כזה, הייתי צוחק לבוס בפנים ומתפטר עוד באותה שעהstudent_shift_pattern.pngברצינות, מסתבר שהיו באמת משאיות עם שני מוטות הילוכיםהנה אחת עם סטאפ יותר הגיוני (אם כי הרעש מנוע עדיין הופך את הנסיעה לעינוי):https://www.youtube.com/watch?v=K2zwd1iazvU

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאת סימפוניה (דטרויט דיזל שתי פעימות):

עכשיו בא לי לראות את הסרט TRUCKS עוד פעם

פורסם
מסתבר שהיו באמת משאיות עם שני מוטות הילוכים הנה אחת עם סטאפ יותר הגיוני (אם כי הרעש מנוע עדיין הופך את הנסיעה לעינוי):https://www.youtube.com/watch?v=K2zwd1iazvU
גם זה לא נראה מקורי, במיוחד לא הגובה של הידית הגבוהה יותר.

אבל כן, שני מוטות הילוכים זה משהו שקיים. אחד מהם מעביר בית תחום נמוך לגבוה. לא צורך לתפעל אותם במקביל עם שתי ידיים.

פורסם

אני זוכר שבמשאית של אבא שלי זה היה עם מתג על ידית הילוכים, שהיה מעביר מהילוך נמוך לגבוה.

פורסם
...

אבל כן, שני מוטות הילוכים זה משהו שקיים. אחד מהם מעביר בית תחום נמוך לגבוה. לא צורך לתפעל אותם במקביל עם שתי ידיים.

דקה 0:15 -

אבל זה לא כל הזמן וממילא סטינו מהשרשור. אנחנו לא מדברים על נהגי משאיות מלפני חצי מאה.

פורסם

זה שהוא נוהג ככה, לא אומר ,שזו הייתה כוונת היצרן.

אין מצב שניצרן תכנון את זה כך שצריך להכניס את יד שמאל לתוך ולעזוב את שתי היידים מההגה.

אולי הגיר שלו גבר לא במייטבו וזה לא עובר בצורה אחרת. לא הגיוני שזה במקור תוכנן להעיר כך.

פורסם
אני זוכר שבמשאית של אבא שלי זה היה עם מתג על ידית הילוכים, שהיה מעביר מהילוך נמוך לגבוה.
סידור נפוץ בהרבה משאיות. בזו יש 5 הילוכים רגילים ו"מחלק" שנשלט על ידי ידית קטנה על מוט ההילוכים.

לכל הילוך יש שני מצבים - נמוך וגבוה. כשהרכב עמוס, עובדים על התחום הנמוך. הרכב ריק - על הגבוה.

וכמובן בכל וריאציה אפשרית בינהם.

• תוכן חדש...