Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי טסט מעצבן... (לקליאו 1.4 ידני 95)

אני צריך להחליף גומייה של זרוע הגה , המוסכניק טוען (חייב אישור מוסך) שחובה פרונט אח"כ ואני זוכר שאפשר לספור סיבובים של פתיחת ההברגה, מה דעתכם?

בשני צידי הסרן האחורי יש מעין תושבות/גומיות עגולות גדולות יחסית שקרועות, חשבתי שמדובר בסיפור לא יקר אבל במוסך אומרים שמדובר ב-1300 ש"ח לצד + מ"עמ ועבודה, מישהו מכיר והתנסה עם פתרון אחר? אפשר להחליף רק את הגומיות? בלי כל התושבת?

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אכן, לאחר הח' גומית אבק למסרק הגה, אין כל חובה לבצע כיוון פרונט.

יש צורך לוודא שכיוון הגלגלים נשאר תקין, וכפי ששיערת ניתן לבצע זאת ע"י ספירת הברגות.

 

התותבים למתלה האח' אכן יקרים, עלותם כהצעת המחיר שקבלת.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...