Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש חסכוני עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הנה הגיע השלב לקנות רכב ראשון.

אלו עשרת הדיברות:

• כמה שיותר חסכוני בדלק
  • לא חובה רכב גדול כלומר לא חובה לרכב משפחתי.
  • כמה שפחות ידוע כנכנס למוסך.
  • שיתאים לכל סוגי הנסיעות הרגילות (עירוניות, בין עירונית, מדי פעם ארוכות).

עכשיו אני מתלבט האם לקנות רכב בליסינג כלומר כל 3 שנים להחליף את הרכב לרכב חדש,

או פשוט לקנות רכב יד ראשונה ולמכור אותו כל פעם אחרי 3 שנים...

אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה רכב עכשיו ב 80 אלף שקל ושאני אמכור אותו אני אצטרך להוסיף לרכב חדש עוד 80 אלף שקל.

תודה

פורסם

רכב ממוצע מאבד 15 עד 20 אחוז מערכו מדי שנה. בתום 3 שנים תאבד כ 30-40 אלף מרכב ששווה שמונים אלף. כלומר ישארו לך בסביבות 50 -40 אלף (בהנחה שקנית רכב עם שוק סביר, שהרכב לא עבר תאונה , ושיש לך מזל ומצאת קונה). עכשיו תשווה מול עסקת ליסינג את העלות ותראה מה יוצא זול יותר.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אם בכל מקרה מדובר ברכב חדש והכוונה להחליף כל 3 שנים, ליסינג 0 קילומטרים פחות משתלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ידני / אוטומטי?

כל רכב חדש יהיה אמין ולא יכנס למוסך מעבר לטיפולים בשנים הראשונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם חיסכון בדלק באמת כל כך מהותי, ותוכל למתוח את התקציב, וידני בא בחשבון, פיג'ו 208 דיזל יענה לך על כל הדרישות שהצגת בצורה האידיאלית (וכן, יהיה כנראה מאוד אמין ב-3 השנים הראשונות, אפילו שזה פיג'ו). במחירון הוא מופיע ב-95, אבל יש ללובינסקי מבצע סוף שנה החל ממחר, אולי יוכלו לבוא לקראתך פה.

אם אתה לא נוסע המון (נגיד, אפילו 20-25 בשנה), כנראה שגם תוכל למכור אותו במחיר לא רע, כי לרוב מי שקונה דיזל עושה ק"מ גבוה. מצד שני, במקרה כזה אולי קצת פחות ברור למה הדרישה לחיסכון בדלק מופיעה ראשונה. אם אתה כן נוסע המון, תהיה לך ירידת ערך גבוהה בכל מקרה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

סליחה, רעיון עוד יותר טוב באותו כיוון: דאצ'יה סנדרו דיזל. נכנס בתקציב בלי שום טובות מאף אחד.

הרבה פחות אוטו לטעמי מה-208, אבל יותר מתאים לדרישות ולתקציב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שלום! אנחנו דאצ'יה. מזמינים אותך לבחון את דאצ'יה סנדרו- גם חסכונית מאוד בדלק, גם מרווחת למשפחה ומאוד מאוד אמינה.

רק 54,990 ש"ח. 3 שנות אחריות.

פורסם

יש חלופות עדיפות על המיקרה

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...