Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה הסקת את זה?

התסכלתי עכשיו על כמות אנשים שמוכרים פיקנטו ויונדאי 2016 לא הרבה בכלל ביחס לאלפים שעולים על הכביש.

חיל

אני זוכר שלפני שנתיים שלוש בדקתי והאחוז היה גבוהה ביחס לשאר הקטגוריות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחות של אשתי התקשרה לתאם נסיעת מבחן על הC1 המדוברת.

הסבירו לה שהיא צריכה להגיע פיזית לסוכנות (במקרה זה באשדוד) לקבל תיאור של הרכב ורק אחרי הסקירה יתאמו לה נסיעת מבחן (ליום אחר, כמובן).

בקיצור, ביום שישי היא סגרה על פאביה ידנית.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא נראה לי שבמקרה הזה צריכים שם בלובינסקי לדפוק את הראש בקיר מרוב תסכול, יש הבדלון זעיר בן 30K ש"ח בין הפאביה הזו ל C1, לא ממש מבין איזה טעם ראתה גיסתך בנסיעת מבחן על אוטו שקרוב לודאי ממילא לא היתה קונה אם הפאביה הזו על לוח המטרות שלה. ככל שהסיטרואן נחמדה, היא לא מתקרבת לפאביה משום בחינה.

פורסם

צודק. לא הייתי ברור. פאביה משומשת. נקנתה ב48K ש"ח.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אחות של אשתי התקשרה לתאם נסיעת מבחן על הC1 המדוברת.

הסבירו לה שהיא צריכה להגיע פיזית לסוכנות (במקרה זה באשדוד) לקבל תיאור של הרכב ורק אחרי הסקירה יתאמו לה נסיעת מבחן (ליום אחר, כמובן).

בקיצור, ביום שישי היא סגרה על פאביה ידנית.

חבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא נראה לי שבמקרה הזה צריכים שם בלובינסקי לדפוק את הראש בקיר מרוב תסכול, יש הבדלון זעיר בן 30K ש"ח בין הפאביה הזו ל C1, לא ממש מבין איזה טעם ראתה גיסתך בנסיעת מבחן על אוטו שקרוב לודאי ממילא לא היתה קונה אם הפאביה הזו על לוח המטרות שלה. ככל שהסיטרואן נחמדה, היא לא מתקרבת לפאביה משום בחינה.

לגבי הפאביה נכון אבל באותה המידה מאבדים לקוחות בצורה כזו גם לספארק, ה I10 והפיקנטו.

מה שכן, בירור אם הלקוח הפוטנציאלי בכלל יודע על מה מדובר לפני שקובעים לו נסיעת מבחן בהחלט לגיטימי. השאלה היא איך עשו את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...