Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף עם 3000 קילומטר, ליסינג יד ראשונה. אי אפשר להפעיל את המזגן כי יוצאת ממנו צחנה נוראית. אני יודע שממליצים להשתמש ברימון וכו' בשביל להוציא עובש וטחב מתעלות המזגן אבל יכול להיות שמשהו כזה קורה ברכב בן 3 חודשים?

פתחתי מכסה מנוע, אין שם חתולים מתים.

האם העניין מכוסה באחריות?

הצילו :-(

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלכס,

קודם כל תתחדש!

זה אמור להיות מכוסה באחריות, תיכנס למרכז שירות הקרוב לאיזור מגוריך.

לאבא שלי הייתה גולף דור4 חדשה ולאחר תקופה קצרה, שמנו לב שיש ריח נוראי כמו של סמרטוט רטוב ומסריח.

הכנסנו את הרכב למרכז השירות והסתבר שהייתה בעיה עם הניקוז של המזגן.

המים של המזגן התנקזו בתוך הרכב והרטיבו את הבד שמתחת לשטיחים ברכב.

במרכז השירות טיפלו בבעיה ובנוסף קיבלנו שנת אחריות נוספת (שנה 3).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נכנסתי למוסך מורשה, אחראי הדיאגנוסטיקה נכנס לרכב, הריח, אמר שהוא מכיר את הריח הזה ושזה משהו פלסטיקי. אחרי 2 דקות הוא משנה גרסה ואומר לי שזה נובע משימוש לא נכון במזגן ושזה לא מכוסה באחריות.

בדקו את הפילטר, בדקו את הכניסות, איך אפשר להשתמש לא נכון במזגן?

מאוד מרגיז, יש למישהו רעיון?

פורסם

אין ספק, מחיל אל חיל הולכים שם בצ'מפיון, וכמובן שצריך יצירתיות ודמיון יוצאי דופן בכדי לעשות שימוש לא נכון במזגן רכב, כנראה שזיהו שם תכונות כאלו אצלך, בכל מקרה כדאי לפנות למחלקת קשרי הלקוחות של היבואן ואם גם שם יחליטו שאתה מוכשר שכזה, פנה ליצרן.

פורסם

באסה שזה המצב ברכב חדש(תתחדש בכל אופן :) ), תקנה רימון טיהור באוטוסטור ותחליף פילטר מזגן, השקעה של 60 שקל לרימון בערך ופילטר מזגן(שלא נראה לי יעלה יותר מ200 שקל)

אם תרצה קישור לרימון טיהור אצרף, מחיר פילטר תוכל לבדוק בJUSTMOTOR-אבי חלפים, תהליך החלפה נראה לי שאתה יכול לעשות לבד תתיעץ בפורום טכני או תראה ביוטוב, אולי חברי הכנופיה יוכלו לעזור לך

פורסם

מה זה אומר שימוש לא נכון במזגן?? הוא הסביר את עצמו?

נשמע שנפלת על בעל מקצוע לא ישר במיוחד עקב שינוי הגירסאות כפי שאתה מתאר.

אני הייתי מטפס קצת למעלה עם העניין הזה ופונה לדרגים ניהוליים

פורסם

תדרשו חיטוי מערכת תחת אחריות והתקנה של מסנן חדש עם פחם פעיל מקורי או של חברה טובה (בוש, מאן, קנכט וכדומה) ימנע גדילה של חיידקים על המסנן וימנע ריחות.

ממליץ לך לא לכבות מזגן לפני שהמשכת להזרים אוויר ללא מדחס לפחות דקה לפני כיבוי בקיץ.

ממליץ להחליף מסנן מזגן כל שנה ולא כל שנתיים.(רק פחם פעיל).

הזול עולה ביוקר

פורסם
אחרי 2 דקות הוא משנה גרסה ואומר לי שזה נובע משימוש לא נכון במזגן ושזה לא מכוסה באחריות.

הזוי. ביקשת הסבר ל "שימוש נכון במזגן" או פתחתם ספר רכב לקרוא יחד? שווה להתלונן על הנציג אצל היבואן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חחח לא מפסיקים להפתיע שם בצ'מפיון. כל הזמן אני אומר לעצמי שאם ארכוש רכב נוסף מהם זה *למרות* היבואן ולא בזכותו.

עם כל הטענות שיש לי נגד התמחור של סמל"ת, לא מדמיין בכלל תגובה כזו מהם.

לפות"ש: תתחדש, ואני מקווה שתהנה מהרכב למרות הנפילה הקטנה הזו. באמת מתסכל... אגב איזו גולף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איזו חוצפה, איזה שימוש כבר אפשר לעשות במזגן שיהיה שגוי?

אני הייתי מתעקש איתם ולא עוזב את המוסך בלי לקבל פתרון ריאלי.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

דבר עם נציג השירות\מנהל שירות ודרוש הסבר על "שימוש לא נכון במזגן".

אם אין תשובה הגיונית תגיש תלונה בשירות לקוחות. ותפנה למוסך אחר.

• תוכן חדש...