Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה קרה, ממה שהסבירו לי זה משהו שקורה בגלל שהרכב כנראה שכב דיי הרבה זמן בבונדד בשמש בלי לזוז והצטברו חיידקים בתוך הצינורות.

בכל אופן הפתרון שלי היה להדליק כ10 דקות את האוורור (לא AC) על העוצמה הכי גבוהה, זה אמור לתקן את הבעיה.

לי אחרי כמה שבועות הבעיה חזרה וחזרתי על התהליך שוב ומאז אין ריח רע.

Audi A3 8V Sportback

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי בסויפט, שהמתינה לי במוסך חודש אחרי הרישוי. אחרי כמה שבועות הריח פשוט נעלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנס לכל חנות חלקי חילוף לרכב ובקש תרסיס קוטל עובש למזגן (מגיע ב 6 ניחוחות שונים), כולה 20 ש"ח.

השימוש קל והתוצאה מיידית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל תתחדש.

אני יכול לנסות להבין מה זה אומר שימוש לא נכון במזגן ואכן יש איזה שהוא היגיון.

במידה והמזגן דולק קבוע באוטו על מצב סירקולציה אוויר חדש ו"נקי" מבחוץ לא נכנס כמעט למערכת, מצב שבו קיים ברכב מסיבה כלשהי ריח מסוים אותו ריח יתקשה לצאת מהרכב או ממערכת המזגן.

נסה להפעיל את המזגן למשך מספר דק כאשר הסירקולציה מכובת.

עדכן אם ישתנה המצב.

פורסם

הריח קיים גם כשהסירקולציה דלוקה, גם כשהיא כבויה. ניסיתי להפעיל את המזגן למשך הרבה זמן אבל כל מה שיצא זה שכל הרכב שלי מסריח עכשיו. אלך היום למרכז שירות אחר, אולי יהיה לי יותר מזל שם.

פורסם

אלכס,

תפסיק לסבך את עצמך עם מרכזי שרות ובזבוז זמן, בצע ריסוס כפי שהמלצתי לך ופתור את הבעיה בחצי דקה.

פורסם

בגירה, האם הוא לא מסתכן שצ'מפיון יגידו לו שבגלל שהכניס חומר זר למערכת הוא גרם לנזק חמור יותר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בגירה, אני לא רוצה לעשות דיאגנוסטיקה בעצמי למצב, אני רוצה שהם יפתרו את הבעיה מהשורש. מה אם קרה לרכב מה שמישהו אחר כאן תיאר? שיש איזושהי בעיה ברכב שגורמת לזה? נזילה של חומר או הצטברות נוזלים? אני רוצה שהם יבדקו את זה וגם לקבל הסבר ללמה שדבר כזה יקרה ברכב חדש.

פורסם

ברור, על הדרך גם שיסבירו לך מה פתאום יש חרקים מעוכים מתים על החלון.

וחו"ח שלא תעז לנקות לבד, שהם ינקו, יש אחריות!

אל תתעצבן, אני רק קצת מציק לך, כולה יש לך קצת עובש במזגן שנגרם כתוצאה מהשארות אדי מים בצנרת האוורור.

פורסם

באגירה, באמת שאני לא מבין למה צריך להתעסק עם רימון קוטל עובש ברכב חדש לגמרי.

מה שהוא צריך לעשות זה ללכת לצ'מפיון ולדרוש פתרון, תן להם לשבור את הראש, להחליף פילטר ולמצוא את התקלה, במקום לטפל בסימפטומים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא רימון, תרסיסון קטן ב 20 ש"ח שמרססים לפתחי השאיבה.

בנוסף, מה שצמפיון יעשו עלול להיות בחיוב מלא, ובצדק, יש בספר ההוראות של הרכב הוראות תפעול למזגן ואם עקב אחריהן, לא אמור להווצר עובש כלל.

אבל קרה, נוצר, לא אסון, מרססים שניה ופותרים את הבעיה.

להשליך את זה על אחריות יצרן זה לא פחות ממופרך.

פורסם

אני לא מבין את הטענות שלכם, זה שזה יכול לקרות לא אומר שהמצב תקין. זה בוודאי לא נגרם בגלל בלאי סביר שהרי בשלושה חודשים של שימוש, גם אם מישהו ממש משתדל, לא יצליח לגרום למצב הזה ברכב תקין. תקלה שהיא לא מבלאי סביר, היא תקלה במוצר, וצריכה להיות מתוקנת על ידי מי שמוכר אותו.

פורסם

זה לא כיף לרדת על צ׳מפיון, זה עצוב שלקוח קונה רכב חדש ומתנהגים אליו ככה.

אחרי 10 שנים עם מותגי צ׳מפיון בחרתי לקנות כל רכב כל עוד הוא לא מצ׳מפיון.

כי שם הנחת העבודה היא שאתה לא בסדר.

פורסם

מכיר לא מעט רכבים חדשים שתוך כמה חודשים מצטברים בתעלות המזגן בקטריות ועובש ויוצא ריח שפשוט חונק אותך ואי אפשר להדליק מזגן, אחת הבעיות היא הצטברות עלים ומים(גם חול שהופך לבוץ) בטורפדו(הפלסטיק השחור שמתחת למגבים) ואז נוצר ריח גיהנום.

בתור התחלה רימון או תרסיס ייעודי כלשהו.

• תוכן חדש...