Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב לבגירה, 20 שקל על התרסיס זול בהרבה מנסיעה למוסך צמפיון (עלות דלק, זמן, עבודה).

התרסיס לא עזר? חזור לצפיון, שווה קודם להשקיע את ה-20 שקל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא רימון, תרסיסון קטן ב 20 ש"ח שמרססים לפתחי השאיבה.

בנוסף, מה שצמפיון יעשו עלול להיות בחיוב מלא, ובצדק, יש בספר ההוראות של הרכב הוראות תפעול למזגן ואם עקב אחריהן, לא אמור להווצר עובש כלל.

אבל קרה, נוצר, לא אסון, מרססים שניה ופותרים את הבעיה.

להשליך את זה על אחריות יצרן זה לא פחות ממופרך.

בגירה, אז אתה אבחנת מרחוק את הבעיה, בעזרת גלי האינטרנט, החלטת שזה כנראה סביר שזה יקרה ברכב בן שלושה חודשים, ולא חושב שזה באחריות. תסלח לי, אבל זה לא פחות ממופרך.

נכון שזה כיף לרדת על צ'מפיון אבל ברצינות, יש דברים אמיתיים, לא צריך להמציא סתם בעיות. ריח עובש במזגן יכול לקרות בכל אוטו.

באמת? באיזה מהרכבים החדשים שלך זה קרה? כי לי זה לא קרה מעולם, לא אחרי שלושה חודשים, לא אחרי שלוש שנים, ויודע מה? גם לא ברכבים בני 13 שנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תקשיב לבגירה, 20 שקל על התרסיס זול בהרבה מנסיעה למוסך צמפיון (עלות דלק, זמן, עבודה).

התרסיס לא עזר? חזור לצפיון, שווה קודם להשקיע את ה-20 שקל.

אלא אם יש לו חנות שמוכרת את זה מתחת לבית, גם לשם הוא צריך לנסוע, למצוא חניה, ויש עלות דלק, זמן, עבודה ואפילו עצבים.

אני לא מבין למה יש כזו בעיה ברכב חדש - ואם נניח שזה קורה משום מה - למה כך מתייחסים אליו אצל היבואן, ועוד פה אומרים לו - עזוב, תפתור לבד. וואללה, מי צריך אחריות יבואן בכלל? הכל אפשר לפתור לבד, מגיר ועד פילטר מזגן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בגירה, אז אתה אבחנת מרחוק את הבעיה, בעזרת גלי האינטרנט, החלטת שזה כנראה סביר שזה יקרה ברכב בן שלושה חודשים, ולא חושב שזה באחריות. תסלח לי, אבל זה לא פחות ממופרך.

באמת? באיזה מהרכבים החדשים שלך זה קרה? כי לי זה לא קרה מעולם, לא אחרי שלושה חודשים, לא אחרי שלוש שנים, ויודע מה? גם לא ברכבים בני 13 שנה.

קרה לי, פעמיים. פעם באבארט' ופעם ב159 סטיישן.

זה קרה אחרי שהן עמדו כמה שבועות בחניון תת קרקעי בקיץ הלח של ישראל.

זה קורה וזה יכול לקרות בכל רכב.

אגב בניגוד לצ'מפיון אני קפצתי למוסך וטיפלו בעניין ללא עלות וללא עניינים מיותרים וזה בהחלט יכול להזקף לחובתה של צ'מפיון אבל זה עדיין יכול לקרות בכל מכונית והם ממש לא חייבים ​לטפל בזה.

פורסם

Amiger - אני מסכים איתך שזה יכול לקרות, לא מסכים איתך שהם לא חייבים לטפל בזה.

אדם קונה רכב חדש מסיבה אחת עיקרית - שקט נפשי.

בגירה הוא לא בעל מוסך והוא קונה בקבוק ספריי שלם ב20₪. שאני מניח שמספיק ליותר מרכב אחד.

צ׳מפיון יכולים לקנות את הספריי הזה בפחות. כלומר עלות ה״תיקון״ פה היא 10₪?

לא רק זה - לתת לו תשובה אטומה של ״לא תפעלת נכון את המזגן״ ותזדיין לנו מהעיניים זה גם לא בסדר.

אם היו אומרים לו- זאת לחות, זה קורה, זה לא באחריות, הפתרון הוא ספריי ב20₪. אפילו שיגידו לו - אין לנו כזה. לך תקנה אם תרצה תחזור נשים לך. זה כבר תשובה שאפשר לבלוע.

במקביל בוא לא נשכח שפולקסווגן ממתגים את עצמם כמותג יוקרתי יותר משאר במותגים ה״עממים״, זה השירות שלקוח צריך לקבל?

יש פה כשל שירותי, שבארברט וב159 ידעו לתפעל ובצמפיון לא.

יבואן לא חייב לצ׳פר את הלקוחות שלו באקסטרות. לא חייב לתת להם הנחות ולא לשלוח להם מתנות.

אבל חייב לתת שירות טוב. כאן הלקוח לא קיבל שירות טוב. גם אתה וגם אני היינו מתבאסים אם זה היה קורה לנו.

כן, יש פתרון, הוא פשוט וזול במקרה הזה(בהנחה שזה יפתור את הבעיה).

אבל באותה מידה יכולה לקרות תקלה גדולה יותר וגם אז ישלחו אותו.

אתה יודע שבגולף דור 4 הייתה בעייה של חלונות שנפלו עקב כשל תכנוני וללקוחות הראשונים שזה קרה לא הסכימו לתקן באחריות והאשימו אותם שהם עשו משהו לא נכון?

אתה חושב שראשוני נפגעי הdsg7 לא אכלו חרא?

פורסם

אין ויכוח על רמת השירות שלהם, אכלתי את זה באופן אישי כלקוח צ'מפיון עם הרומסטר, אבל שוב, יש דברים שהם חייבים לעשות ויש דברים שכדאי להם לעשות כחברה נותנת שירות. ריח במזגן נופל בקטגוריה השניה...

פורסם

נקמיצי, על זה אנחנו מסכימים לחלוטין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...