Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לרשותי שתי אפשרויות

האחת:רנו מגאן קופה שנת 2000 מנוע 1600 עברה רק 28000 יד ראשונה

השינה :רנו מגאן קופה שנת 1997 מנוע 2000 עברה 100000 יד שניה

מה הייתם ממליצים ??

צריך תשובה דחוף

תודה.

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם

בתור יהודי טוב אני אענה לך בשאלה גם כן.

מה אתה מחפש מהרכב? (אולי מגאן קופה לא מתאימה בכלל?)

בכל מקרה, אם זה בעיקר פוזה, לך על ה1.6. אם לא, פרט פה יותר מה אתה מחפש ברכב.

גיא

פורסם

אחי *** עם אחיך תדבר בבית, בפורום תכתוב עם סימני פיסוק *** מה אומר הכיס שלך זאת השאלה

אני הייתי מציע לך לרכוש את ההוא בשנת 2000 עם מנוע 1600 אוטו טוב לא נסעו בו הרבה ומה שהכי טוב יד ראשונה

אבל מה שהכיס אומר...

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

לאור זה שעדיין לא ענית לשאלתו של guy אני ימליץ לך ללא ספק ללכת על המגאן שנת 2000 , מנוע 1600 . מסיבה אחת פשוטה הקילומטראז נמוך מאוד יחסית לשניה, ברור שהמחיר גבוהה יותר אבל זה שווה את זה . 28 אלף לשנת 2000 זה ממוצע של 5600 קילומטר בשנה זה בסדר...

תעשה את שיקוליך .

פורסם

אני מחפש רכב שיהיה יפה, וכאן ההתלבטות האם ללכת על אוטו עם יותר כוח ולוותר על השנה הגבוהה יותר ועל הקילומטרז' הנמוך או שמה גם ל1600 יש מספיק כוח כדי להנות.

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם

שלום לכולם

הרכבים יפים מאוד אבל לא מצטיינים מבחינה דינמית,מגאן קופה היא לא מכונית ספורט ,לגבי 2 הדגמים ישנו המנוע הוותיק 1.6 בעל 90 כס, ותאוצה ל-100 ב 13.5 שניות. והמנוע החזק 2 ליטר עים 150 כס תאוצה של 8.6 שניות ו215 סופיים (יצרן).עכשיו ההעדפה היא שלך אים אתה מחפש כוח :-) ומוכן להיתפשר ,או שאתה מעדיף יופי בלבד.אני אישית ההייתי הולך על ה2 ליטר- יפה בלי כוח כמו בחורה פצצה בלי מוח.:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

מבחינת כוח היא עומדת עם רוב המשפחתיות הרגילות.

לפי ההודעה שלך אתה לא מחפש רכב לקרבות רמזורים, אז עדיף שתלך על הרכב החדש יותר ועם הק"מ הנמוך.

פורסם
כמה כס" באמת יש לרנו מגאן קופה 1600 שנת 2000

לאשתי היה מגאן קופה שנת 1997 מנוע 1600. הרכב נוסע טוב, אבל לא התקרב בכלל לביצועים של ה-2000... (ובטח שלא לאלו של ה-156 שלי...).

לגבי ההספק, למיטב זכרוני בשנת 2000 ההספק של ה-1600 עלה מ-90 ל-110 כ"ס. צריך לבדוק האם המדובר במנוע 16 שסתומים או 8 בלבד. ה-8 איטי בהרבה וגרוע יותר - המנוע "נחנק" ולא נושם טוב מעל 5000 סל"ד, לעומת המנוע החדש יותר שסוחב היטב עד לקו האדום, וגם אמור להיות חסכוני יותר.

לדעתי, אין בכלל מה להתלבט - קח את ה-1600 החדשה יותר מאחר והבלאי נמוך בהרבה, הרכב מציע את אותם הפינוקים (כמעט) ואם הביצועים הם לא בעדיפות ראשונה, תהנה גם מעליות אחזקה, רישוי וכו' סבירות יותר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היי,

לי אישית יש מגאן קופה 1.6 שנת 2002 בעלת ה-16 שסתומים ו110 כ"ס. אינני זוכר אם בשנת 2000 שווק מנוע כמו שלי או הישן בעל 8 שסתומים. פשוט תבדוק ברישיון רכב או בטל' אצל היבואן.

לגבי 1.6 110 כ"ס:

1. הרכב חזק מכל משפחתית 2.0 ליטר כמעט.

2. הוא חסכוני יחסית לפאסאט של אמא שלי (2.0)

3. עם מיכל של 60 ליטר אפשר לעבור יותר מ-600 ק"מ כשהדוושה ברצפה כל הזמן.

4. לרכב יש פוזה שחבל על הזמן (תלוי כמובן את מי אתה רוצה להרשים).

5. אמינות זה לא הצד החזק של הרכב ביחס נגיד לפאסאט של אמא.

6. הרכב קטן מאוד. אי אפשר לנסוע בו ארבעה,מקסימום 3 וזה גם כשזה שיושב מאחורה יושב לרוחב. לשניים נטו.

שאלות נוספות תפנה אלי ב-ICQ:126873163

Veni Vidi Vici

פורסם

*** נמחק הציטוט. מה הטעם לצטט את ההודעה שמעליך ?

זה סתם מכביד על השרשור ***

סתם מעניין אותי, האם נסעת בעוד רכב משפחתי עם מנוע 2 ליטר חוץ מהפאסאט של אמא שלך ??? כי המשפט הראשון שרשמת פשוט שטות מוחלטת !!!

מסכים אתך לגבי 3, לדוד שלי הייתה מגאן רגילה (סדאן) בליסינג והוא לא הצליח לרדת מתחת ל-1:10 גם כאשר לוחצים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אמממ צא מהסרט, האוטו לא יותר חזק מסטנדרט מנוע 2.0, הפוקוס 2.0 של אמא שלי, עדיפה מכל הבחינות, מנוע התנהגות, תאוצות, גבוהות, הכל על פני ה1.6 מגאן... לעומת זאת ה2.0 שונה לגמרי..

מה אתה מעדיף, נטו פוזה, או גם התנהגות טיפהספורטיבית? וכמה כסף יש לך בצד ליותר דלק וטיפולים?

פורסם

מצטרף להמלצות ל- 1600, יש לי כזאת בבית, שנת 2000.

אוטו לא רע בכלל...רק אל תצפה למשהו עם יותר מידי ביצועים. אפשר בהחלט להנות מהאוטו.

מבחינת מקום הוא קצת בעייתי, ליושבים מאחורה לא נוח בכלל...אבל האמת היא שלי זה לא מפריע :roll:

בקשר לפוזה של האוטו-אין מה לדבר, הוא מושך מבטים יותר ממכוניות חזקות הרבה יותר...וזאת לא הגזמה.

אדם.

פורסם

יפה יפה , אבל לא אופה.

עדיף מנוע 1.6 עם 110 כ"ס ו16 שסתומים ,מאשר מנוע 2000 8 שסתומים ו138 כ"ס (אם אני זוכר)

מה עוד שהסוסים הצרפתיים אוהבים לברוח מהר מהאורווה, כך שצפה לביצועים דומים.

אם התקציב אינו מהווה בעיה, לך על היד ראשונה , 28 אלף ק"מ. רק בדוק שהיא מציאה באמת, ולא מציאה על הנייר

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...