Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתכננים לרכוש רכב משפחתי חדש. התכנון הוא לקנות רכב יד שנייה בן שנתיים - שלוש.

נכון לעכשיו המועמד המועדף מבחינתנו הוא סקודה אוקטביה מהצורה החדשה. התרשמנו מאוד לטובה מהמטען הענק ותא הנוסעים המרווח. הדבר העיקרי שמדאיג אותנו הוא אמינות. כרגע יש לנו i-20 בת 6 שלא ראתה מוסך מלבד טיפולים שנתיים.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לאמינות של האוקטביה

פורסם

סליחה אם זו שאלה קצת טיפשית, אבל על מה זה משפיע? תקלות מרובות עם הגיר?

לא היית רוכש בגלל העניין עם הגיר שציינת או סיבות נוספות?

פורסם

גיר רובוטי בכלל פחות עדיף לנסיעה בעיר ופקקים. גיר dsg7 בפרט, מומלץ לעשות חיפוש בפורום ולקרוא על התקלות.

גיר dsg6 מצויין, אבל נמצא רק בדיזל ובנזין 2 ליטר. הבעיה, רכבים משומשים עם שילוב הזה נדירים ביותר ועולים כמו אוקטביה בסיסית חדשה (או מונית במקרה של הדיזל).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סליחה אם זו שאלה קצת טיפשית, אבל על מה זה משפיע? תקלות מרובות עם הגיר?

לא היית רוכש בגלל העניין עם הגיר שציינת או סיבות נוספות?

ההתייחסות שלי הייתה בהקשר לאיך שהגיר עובד בנסיעה עירונית,פקקים,עליות וירידות,ובמיוחד לבעיות אמינות עם הגיר.

פורסם

אם אתם רוצים לקנות רכב משפחתי עם הרבה סיכויים ל 0 תקלות ורק טיפולים, בדומה ליונדאי i20 שלכם, תקנו קורולה בת שנתיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם אתם רוצים לקנות רכב משפחתי עם הרבה סיכויים ל 0 תקלות ורק טיפולים, בדומה ליונדאי i20 שלכם, תקנו קורולה בת שנתיים.

מצטרף להמלצה הקורולה החדשה (2013-2015) בשנים אלו אחלה רכב היה לנו כזו מאוד היינו מרוצים מרווחת וחסכונית.

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

גם אני חשבתי על האוקטביה. 1400 טורבו. משפחתית ביצועיסטית. עד ש חבר קנה אחת מאוויס יד פרטית מטרייד 2013 עם 60 אלף ק"מ רכב שמור באמת, שילם מקדמה לקח את הרכב לבדיקה מטעמו וגילו תקלות בגיר חייב להחליף מצמדים, למעשה ברכבים האלה כל שנתיים שלוש חייב להחליף מצמדים, הרכב נכנס למורשה סקודה במסגרת אחריות יבואן, והוא שם כבר כמה ימים עומד, הפאנצליין הוא שבמוסך סקודה אמרו לו למה לא לקחת קורולה באותו הכסף. לך תבין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לאח שלי יש אחת שנת 2014 מהעבודה, מנוע 1.2T, האוטו אצלו מ0 ק"מ כרגע הרכב עומד על קצת יותר מ80000 ק"מ.

עד עכשיו, רק טיפולים, מידי פעם בעיקר בקיץ המנוע אוכל קצת שמן, חוץ מזה כלום, הגיר DSG הפגין אמינות מוחלטת עד עכשיו.

והאוטו מתאים מאוד למשפחה, די מרווח, בגאג' ענק, אני חושב הכי גדול במה שיש למשפחתיות להציע היום, נסיעה שקטה חלקה ואיכותי, מנוע חזק מאוד וחסכוני בטירוף.

פורסם

אני עם אוקטביה 1.2 ליסינג 2013 מהצורה האחרונה, 87000K שלי.

המנוע אצלי אוכל קצת שמן בממוצע כל 3-4 חודשים (מקבל התראה, נעלמת כמות יפה בכל פעם כשממלאים).

הגיר מצויין בהתחלה, עם הזמן מרגישים את שחיקת הקלאצ'ים כמו שצריך. אצלי בוודאות יצטרכו להחליף , ובינתיים הוא מזייף פה ושם.

אמינות הרבה פחות מובטחת מכל המשפחתיות בקבוצה,

אבל תא המטען, המזגן האחורי, הפרקטיות וכל החבילה, מבדילים אותה מכל המתחרות.

פורסם

בהחלט מבדיל. ה 1.4טורבו ביצועיסט ברמת המשפחתיות. אבל האמינות פוגעת וחבל. על פניו נראה שלמות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בשורה התחתונה - זה רכב מצויין לקחת בליסינג. יש לו הרבה ייתרונות.

אבל למי שמחפש לרכוש פרטית, לא חדשה, ואמינות היא בראש סדר העדיפויות שלו = לא רוצה לראות מוסך חוץ מטיפולים שוטפים, ובטח לא לשלם אלפי שקלים על תקלות ב DSG - עדיף לחפש אופציה אחרת.

פורסם

מצטרף להמלצה הקורולה החדשה (2013-2015) בשנים אלו אחלה רכב היה לנו כזו מאוד היינו מרוצים מרווחת וחסכונית.

כנ"ל.

יש לי כזאת כבר חודשיים, רכב זריז, מרווח, נוח וחסכוני.

עוד בונוסים:

א) מאוד מרווח. אני מסוגל לכוון את מושב הנהג איך שנוח לי (אחורה ולמטה כמעט עד הסוף), ועדיין להצליח להתיישב במושב האחורי. להשוואה, בהונדה המושב היה ממש צמוד לכרית (זאת ששמים עליה את התחת, לא יודע את השם המדעי של זה) של המושב האחורי.

ב) הגה חשמלי קל ומדוייק. אולי אניני טעם יגידו שזה לא זה, ומעדיפים מנגנון הידראולי מרעיש ונוזל, אבל אני מעדיף את ההגה פלייסטיישן של קורולה על מה שהיה לי.

ג) גיר רציף. אין קפיצות בפקקים, כמו עם רובוטי/פלנטרי/ידני. גם כיילו אותו ככה שהוא מדמה העברות הילוכים, ויש מצב ידני עם 7 הילוכים וירטואליים.

ד) מצב ECO מופעל אוטומטית, משתחרר כשלוחצים על הגז. לא צריך להתלבט בין זלילת דלק לחוסר סחיבה.

ה) מולטימדיה עם בלותות', usb, aux, ומצלמת רוורס, גם בגירסת sun הבסיסית. ניווט אין.

ו) הבגאז' נפתח גם מבפנים, גם מהכפתור וגם מהשלט.

ז) דשבורש עם תאורה כחולה נעימה לעין.

ח) מזגן יפני עצבני. משום מה ביפניות וקוריאניות הוא יותר חזק מבאירופאיות. אולי בגלל שאלה ארצות חמות עם לחוץ גבוהה, אולי כי "יותר קר - יותר טוב". בקורולה, לנסר, ואפילו דייהו, יש והיו מזגנים עוצמתיים.

ט) לא יודע אם זה בגלל הרכבה טורקית או עוד משהו, אבל יש קרקושים בפלסטיקים ורעש חלול בסגירת דלתות. בהתחלה משגע, אחר כך מתרגלים. במיצובישי זה לא היה. כן, אני משווה את הקורולה ללנסר.

י) צריכת דלק פלוס מינוס 1:13 משולב עם מזגן.

בקיצור, עזוב אותך מיורוטראש למיניו ותקנה קורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...