Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנ"ל.

יש לי כזאת כבר חודשיים, רכב זריז, מרווח, נוח וחסכוני.

עוד בונוסים:

א) מאוד מרווח. אני מסוגל לכוון את מושב הנהג איך שנוח לי (אחורה ולמטה כמעט עד הסוף), ועדיין להצליח להתיישב במושב האחורי. להשוואה, בהונדה המושב היה ממש צמוד לכרית (זאת ששמים עליה את התחת, לא יודע את השם המדעי של זה) של המושב האחורי.

ב) הגה חשמלי קל ומדוייק. אולי אניני טעם יגידו שזה לא זה, ומעדיפים מנגנון הידראולי מרעיש ונוזל, אבל אני מעדיף את ההגה פלייסטיישן של קורולה על מה שהיה לי.

ג) גיר רציף. אין קפיצות בפקקים, כמו עם רובוטי/פלנטרי/ידני. גם כיילו אותו ככה שהוא מדמה העברות הילוכים, ויש מצב ידני עם 7 הילוכים וירטואליים.

ד) מצב ECO מופעל אוטומטית, משתחרר כשלוחצים על הגז. לא צריך להתלבט בין זלילת דלק לחוסר סחיבה.

ה) מולטימדיה עם בלותות', usb, aux, ומצלמת רוורס, גם בגירסת sun הבסיסית. ניווט אין.

ו) הבגאז' נפתח גם מבפנים, גם מהכפתור וגם מהשלט.

ז) דשבורש עם תאורה כחולה נעימה לעין.

ח) מזגן יפני עצבני. משום מה ביפניות וקוריאניות הוא יותר חזק מבאירופאיות. אולי בגלל שאלה ארצות חמות עם לחוץ גבוהה, אולי כי "יותר קר - יותר טוב". בקורולה, לנסר, ואפילו דייהו, יש והיו מזגנים עוצמתיים.

ט) לא יודע אם זה בגלל הרכבה טורקית או עוד משהו, אבל יש קרקושים בפלסטיקים ורעש חלול בסגירת דלתות. בהתחלה משגע, אחר כך מתרגלים. במיצובישי זה לא היה. כן, אני משווה את הקורולה ללנסר.

י) צריכת דלק פלוס מינוס 1:13 משולב עם מזגן.

בקיצור, עזוב אותך מיורוטראש למיניו ותקנה קורולה.

אין על הרכב הזה פשוט אין.

• תוכן חדש...