Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אתם קונים קפה שחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הו, זה יהיה שרשור ארוך :)

אני ממליץ בד"כ על "קפה לוי" ברח' האצל 34 בשכונת התקווה בת"א. השירות שם מצוין. יש שם מגוון רחב של קפה שהוא טוחן לך במקום, אורז לך וכו'.

החנות היא גם חנות תבלינים וטובה בשביל זה בלי קשר לקפה. במעמד טחינת הקפה אתה יכול לבקש שיטחן לך גם תרמילי הל פנימה. אני אפילו מבקש שיטחן אותם פעם נוספת לפני.

אני קונה את מה שהוא קורא לו "איטלקי" בטחינה שמתאימה לקפה בוץ.

מצטרף להמלצה

פורסם

זה קפה של נחלה

...קפה נוסף שאני מאוד אוהב - אבו סלמא

0498c0ac30002fbfde2a824de94663ad.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בסופר רק לנדוור בטעם אספרסו .

לצורך בדיקה, קנית לנדוור אספרסו ולנדוור קפה של בוקר.

שניהם פשוט מזעזעים, אין גוף, אין ארומה, בדקתי גם תאריכים על השקית.

אפילו כשפותחים את השקית אין את ריח הקפה הטוב למשל כמו שיש בטורקי עלית.

בקיצור תרמתי אותם (6 שקיות, 2 פתוחות) כשעברתי בפרוייקט שנערכה בו ארוחת פועלים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוהב מאוד קפה שחור של עלית הרגיל. טעמתי לנוודר וממש אין ארומה לא אהבתי בכלל. גם ההל של עלית מוצלח, כרגע אני בתקופה של קפה שחור ללא הל

Sent from my iPhone using Tapatalk

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם
מצאתי בבית 2 שקיות קפה שחור של עלית שפגו תוקף באוג' 2014. האם קפה שחור באמת יכול למות מתישהו? האם אני אמות מחר?

בקרוב נגלה

מקסימום יפגע בטעם,

אם האריזה היתה אטומה אז פחות.

פורסם

אם בשקית/קופסה, ממליץ על סובחי אלנחלה (אותו שם משפחה, אבל לא ה"נחלה" המוכר מהסופר השכונתי).

אבו-סלמא גם מצויין.

פורסם

ממליץ על קפה הבית של קפה לנד מכפר קמא, יש את עניין המשלוח אך אם מזמינים כמות גדולה יחסית זה מתקזז.

ניתן לקנות פולים או לבקש טחינה בהתאם לצורת ההכנה בה אתם מכינים את הקפה.

פורסם

מבין המוצרים הזמינים - קפה טורקי של עלית, במיוחד כשהוא טרי (יענו, ייצרו אותו ממש לא מזמן)

הוא מאוד מוצלח בגזרת הקפה בוץ/מבושל/שחור.

וזה מגיע ממשוגע שקונה פולים ירוקים וקולה אותם לבד.

לגבי מישהו שהעיר פה על רובוסטה - רובוסטה איננה בהכרח רעה, זה עניין של טעם והיא בהחלט משתלבת בסגנונות מסוימים של קפה שחור. במקרים מסוימים אי אפשר להסתדר בלעדיה. קיימות ערביקות מסוימות שהן גרועות מרובוסטה, אין פה שחור-לבן.

לנדוור זה הקפה הכי מגעיל שיש, לטעמי. לא משנה באיזו אריזה, פשוט נורא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טעמתי את כל הסוגים שמוכרים כולל קפה טחון טרי על המקום שיש בכל פינה באזור שלי.

פשוט לא טעים לי.

דווקא קפה אלדין (גם הטורקי) של עלית הכי טעים וזורם לי בלי הרגשה לא טובה בפה - כפי שקפה טחון/טרי עושה לי.

פורסם
מבין המוצרים הזמינים - קפה טורקי של עלית, במיוחד כשהוא טרי (יענו, ייצרו אותו ממש לא מזמן)

הוא מאוד מוצלח בגזרת הקפה בוץ/מבושל/שחור.

וזה מגיע ממשוגע שקונה פולים ירוקים וקולה אותם לבד.

לגבי מישהו שהעיר פה על רובוסטה - רובוסטה איננה בהכרח רעה, זה עניין של טעם והיא בהחלט משתלבת בסגנונות מסוימים של קפה שחור. במקרים מסוימים אי אפשר להסתדר בלעדיה. קיימות ערביקות מסוימות שהן גרועות מרובוסטה, אין פה שחור-לבן.

לנדוור זה הקפה הכי מגעיל שיש, לטעמי. לא משנה באיזו אריזה, פשוט נורא.

מילה במילה מה שאני חושב (גם אני הייתי בין היתר פסיכים של קפה טרי קלוי עצמית)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...