Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 2013

Arogo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אנחנו מחפשים רכב משפחתי. לאחר שקראתי את מה שנכתב כאן (המון!), אני רוצה לבחור בין 2 רכבים- רנו פלואנס דיזל או יונדאי i30cw. שתיהן אווטמטיות, מליסינג, עם כ 90k ק"מ. אנחנו לא נוסעים הרבה אבל לא אכפת לי שיהיה דיזל (העיקר שיהיה אמין) וחשוב מרווח פנימי ונוחות (שני הורים, שני ילדים ועוד אחד בדרך). הייתי במוסך של רנו וכפי שכולם אומרים כאן, גם שם סיפרו שהפלואנס דיזל אמינה. מה הייתם לוקחים מבין ה2? או ששתיהן בחירה נכונה?

תודה רבה על העזרה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אם לא נוסעים הרבה בשביל מה צריך דיזל ?

לטעמי,היונדאי עדיפה- היא תהיה זולה יותר לתחזוקה וגם כנראה,שיהיה קל יותר למכור אותה מהרנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה, היונדאי פשוט נראתה פלסטיקית יותר, צבע מתקלף בפנים הדלתות בכל המכוניות שראיתי. משום מה הפלואנס מרגישה מרווחת יותר. הדיזל יקר יותר משמעותית לתחזוקה? פשוט לפי מה שקראתי כאן זו הגירסא הטובה של הרכב הזה...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תוכן חדש...