Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית מקבלן, בחריש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפה שאלתי לגבי חריש, תסתכל על כל השכונות החדשות, הדוגמאות שאני מכיר אישית זה באשקלון ואם המושבות בפ"ת.

בונים דירות כדי להשתיק את אלו שאומרים שאין להם דירה, הצפיפות נוראית, חניה, עומס, פקקים מהבוקר ביציאה מהעיר

כמות הרכבים במדינה עולה בקצב מסחרר, מעודדים פה את האזרח לרכוש אך ורק רכב פרטי. אנשים קנו 4 קירות בפ"ת במגדלי יוקרה, ונלחמים כל בוקר לצאת מהשכונה, הראש צוות שלי גרה שם, ביום טוב 20 דקות לעבודה ליד הקניון הגדול

כדי לקחת את הילדים לבית ספר היא מסיעה אחד, יוצאת מהשכונה וחוזרת מהצד השני כדי להסיע את השני.

האם אפשר להתקיים במודיעין בצורה סבירה ללא רכב פרטי?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מישהו יכול לתאר איך העיר בנויה? אפשר לראות אולי תצלום אווירי?

אמנם אין לי שם דירה, אבל יש לי הרגשה שבונים את העיר הזו בלי לחשוב יותר מידי קדימה, כמו אם המושבות בפ"ת, ראש העין, אשקלון, מודיעין וכו'

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

לגבי אם המושבות מסכים אתך.

לגבי אשקלון לא מכיר אז לא יכול לתת חוות דעת.

לגבי מודיעין מסכים אבל לא נוצר פה מצג שווא, מי שקנה ידע שאין בעיר תחבורה ציבורית מפותחת (עצוב אבל זה המצב).

לגבי ראש העין אני חושב שאתה טועה בגדול. רוב הכבישים נבנו עם 2 נתיבים, כיכרות במקום רמזורים, 2 מחלפים שהולכים ונבנים, מגוון קבלנים שבונים באזורים שונים של השכונה כאשר לכל קבלן יש תאריך אחרון שהוא אמור לרדת מהקרקע כדי שלא יפריע לקבלן הבא בתור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל הכיכרות וכל המחלפים שבונים הם ככוסות רוח למת, פשוט בונים לך עוד נתיב לפקק הענק שיווצר במדינה, בקצב שקונים פה רכבים פרטיים,

אבא שלי עובד לסירוגין בראש העין, 15-20 דקות מינימום של פקק בכניסה לפארק ההייטק, ככה הוא טוען.

לגבי המגורים אני לא יודע אני רק כותב לפי מה שאני שומע בחדשות, וזה נשמע בדיוק כמו אם המושבות.

יש לי הרגשה שחריש תהיה כמו מודיעין.

הדירות אמנם זולות לקנייה, אבל יעלו לנו ביוקר ובאיכות החיים.

לגבי אשקלון המצב עוד יותר גרוע, אין גישה מהירה מהשכונות לכביש 4.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מחזק בנוגע לפארק אפק בראש העין שעבדתי והמשרד הראשי היה שם , בבוקר פקקים ארוכים בכניסה אליו, או להגיע מוקדם או אחרי 9 כדי להכנס בצורה נורמלית.

פורסם
כל הכיכרות וכל המחלפים שבונים הם ככוסות רוח למת, פשוט בונים לך עוד נתיב לפקק הענק שיווצר במדינה, בקצב שקונים פה רכבים פרטיים,

אבא שלי עובד לסירוגין בראש העין, 15-20 דקות מינימום של פקק בכניסה לפארק ההייטק, ככה הוא טוען.

לגבי המגורים אני לא יודע אני רק כותב לפי מה שאני שומע בחדשות, וזה נשמע בדיוק כמו אם המושבות.

יש לי הרגשה שחריש תהיה כמו מודיעין.

הדירות אמנם זולות לקנייה, אבל יעלו לנו ביוקר ובאיכות החיים.

לגבי אשקלון המצב עוד יותר גרוע, אין גישה מהירה מהשכונות לכביש 4.

הבנתי עכשיו על מה אתה מדבר.

לא תמצא אזור תעשייה/הייטק של יותר מ-20 בניינים שאין לו את הבעיה הזו, רמת החייל, פארק המדע ברחובות, אזה"ת של אשדוד, אזור הבורסה ברמת גן.

למרות של-2 מקומות ברשימה הנ"ל יש תחבורה ציבורית מעולה, עדיין יש פקקים אדירים בשעות העומס.

לגבי פארק אפק, בחרת דוגמא לא טובה כי אני עובד כרגע (כבר שנתיים) בפארק. אז נכון שיש פקקים מעצבנים בכניסה וביציאה אבל הפתרון נורא קל, ניתן להוסיף מחלף בצד השני של הפארק. זה שהעירייה לא עושה את זה כי פשוט אין לה כרגע אינטרס זה לא תקין. אבל ברגע שילחצו על הכפתורים הנכונים יפתרו את העניין בקלי קלות.

ד"א, למי שמגיע מראש העין יש את הפקק הכי קצר בכניסה לפארק. אני שוקל לעשות את הדרך באופניים חשמליים, זה ייקח אותו זמן אבל לפחות לא אעמוד חצי מהדרך.

אל תאמין לכל מה שאתה רואה וקורא, בוא לבדוק בעצמך לפני שאתה תוקף. אני כרגע גר באזור ראש העין ואיכות החיים שלנו השתפרה פלאים בהשוואה לרמת גן. אני ואשתי נוסעים בממוצע 20 דקות לעבודה, נסיעה לסופר רבע שעה ללא בעיות חנייה בהשוואה לכחצי שעה ברמת גן ולפעמים היית צריך להמתין שתתפנה חנייה. גן של הילד 2 דקות הליכה. ממש לא מרגיש שחסר לי כל הבאז של מרכז גוש דן. בשביל פעם בכמה חודשים שיוצאים לסרט, מסעדה או רופא אז סובלים קצת בפקקים.

פורסם

האם יש (על הנייר) עיר שעדיפה על חריש מבחינת רכישת דירה חדשה (מקבלן) להשקעה, בסכום של עד מיליון ש"ח (לדירת 4 חדרים + מרפסת)?

בעדיפה להשקעה אני מתכוון לדירה שיהיה לה מצד אחד ביקוש בשוק השכירות (ותשואה שנתית סבירה+), ושמצד שני המחיר שלה יעלה (על הנייר - שמחירי הדירות באזור צפויים לעלות בטווח של מספר שנים).

פורסם

אני גם אשמח לדעת אם משהו מרגיש שהוא יודע.

אה, וגם את המספרים של הלוטו, אבל את זה אני מעדיף שיעביר לי בהודעה פרטית.

פורסם
האם יש (על הנייר) עיר שעדיפה על חריש מבחינת רכישת דירה חדשה (מקבלן) להשקעה, בסכום של עד מיליון ש"ח (לדירת 4 חדרים + מרפסת)?

מיליון שח כבר לא מספיקים לדירת 4 חדרים בחריש

פורסם
אני גם אשמח לדעת אם משהו מרגיש שהוא יודע.

אה, וגם את המספרים של הלוטו, אבל את זה אני מעדיף שיעביר לי בהודעה פרטית.

זאת בדיחה טובה, רק שהמספרים של הלוטו לא מושפעים מתחנות רכבת עתידיות, כבישים בתכנון/סלילה, ועוד שלל דברים שלרוב רק אנשים שמכירים את השכונה/אזור יודעים ("הגירה" של משפחות מהמרכז, פארק הייטק שנבנה באזור, מפגע בקרבת השכונה וכדומה).

מה גם שציינתי שזה על הנייר.

לגבי חריש - ראיתי לפני מספר ימים פרסומת של דירת 4 חדרים מקבלן בקצת פחות ממיליון (אזור ה-990 אלף ש"ח), אבל זה באמת היה סוג של "מבצע" או מציאה לשבועיים הקרובים.

פורסם

מקס, אני מסכים איתך לחלוטין. כל השכונות החדשות מתוכננות בצורה איומה. פשוט איומה. מוכרים לאנשים אשליות על איכות חיים וסטנדרטים גבוהים, אבל זה קשקוש מוחלט. בונים קופסאות לאחסון אנשים. אם הייתה לי בחירה בין דירה משופצת בשכונה וותיקה טובה או דירה חדשה בשכונה חדשה הייתי בחורה בדירה המשופצת.

אגב, שמתם לב ש-90% מהפרויקטים החדשים נראים בדיוק אותו דבר? כאילו כל הקבלנים עושים העתק - הדבק לאותה תוכנית בנייה. הפרויקטים היותר מעניינים בדרך כלל גם הרבה יותר יקרים.

פורסם

אמירה כוללנית מאוד.

אשמח אם תוכל לתת דוגמאות לכאן ולכאן. כלומר שכונה שלדעתך מתוכננות נכון (ותיקות) שכן היית רוצה לגור בהן ושכונות שלא.

פורסם

בבלי

רמת אביב

אחוזה בחיפה

רחביה ירושלים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, שמתם לב ש-90% מהפרויקטים החדשים נראים בדיוק אותו דבר? כאילו כל הקבלנים עושים העתק - הדבק לאותה תוכנית בנייה. הפרויקטים היותר מעניינים בדרך כלל גם הרבה יותר יקרים.

אתה צודק לחלוטין. יש נוסחא מסויימת שחוזרת על עצמה שהיא כנראה הכי רווחית.

בסופו של דבר לא מעניין אף אחד שאנשים הולכים לגור שם. את מה שהחוק דורש הקבלן מספק.

מאחורי רוב הפרויקטים החדשים האלה עומד אותו היגיון בדיוק כמו מאחורי השיכונים משנות ה50 רק בסטנדרטים מודרניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...