Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית מקבלן, בחריש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדירה בנויה ומרוצפת.

בחוזה מובטחת כניסה עד מאי/17, ותשלום שכ"ד במקרה של איחור.

המחיר ביחס לגודל הדירה הוא הטוב ביותר שמצאנו.

האם אתם עדיין בקונצנזוס בנוגע לנסיגה? עוד לא חתמנו על כלום, ולא התחייבנו לכלום.

בנוסף למה שייעצו לכם, קחו בעל מקצוע ותבדקו את התוכניות אינסטליה/חשמל/הנמכות של הדירה. מכיוון שהיא כבר בנויה כל שינוי יעלה המון כסף, שלב החוזה זה הזמן לדרוש את כל השינויים, אחר כך הקבלן חוגג עליכם כי אין לכם ברירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היזם לא מוכן לעשות שום שינוי בדירה כיוון שהיא כבר בנויה.

עם זאת, השינוי היחיד שאנחנו שוקלים לעשות הוא הורדת בית שימוש אחד ( יש שלושה בדירה ...) וכך שטח הסלון יגדל. להבנתי הורדת קיר והסרת אסלה זה עניין של כ10K ש"ח, לאחר קבלת טופס 4. אשמח לדעת האם זה מחיר ריאלי לדעתכם.

פורסם

לפי מחירון דקל שיפוצים-

הריסת מחיצה בנוי ומטוייחת עד עובי 15 ס"מ =96 שח למ"ר.

הריסת מחיצת גבס כולל קונסטרוקציה 65 שח למ"ר.

תיקון ריצוף 250 שח למ"ר

תיקון טיח ברצועות לאחר הריסת מחיצות 35 שח למ"א (אורך לא רבוע במקרה זה!).

תיקון צבע פנים לפי קיים כולל שפכטל מקומי 40 ש"ח למ"ר.

עכשיו תעשה חשבון לבד ....

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
היזם לא מוכן לעשות שום שינוי בדירה כיוון שהיא כבר בנויה.

עם זאת, השינוי היחיד שאנחנו שוקלים לעשות הוא הורדת בית שימוש אחד ( יש שלושה בדירה ...) וכך שטח הסלון יגדל. להבנתי הורדת קיר והסרת אסלה זה עניין של כ10K ש"ח, לאחר קבלת טופס 4. אשמח לדעת האם זה מחיר ריאלי לדעתכם.

סלח לי אבל זה בולשיט. הכל אפשר להכניס בחוזה, יש פה עלויות וזמן שהקבלן צריך להשקיע בשינוי והוא פשוט לא רוצה לבצע.

אם אתה לא לחוץ להיכנס לדירה ניתן לבצע לאחר קבלת מפתח. אני מקווה שלפחות את הסכום של השיפוץ תצליח להוריד מהמחיר המבוקש.

עוד משהו שצריך לקחת בחשבון זה שבמידה ותהיה בעיה באזור השינוי הקבלן יתנער מהאחריות שהוא אמור לספק לפי חוק מכר.

פורסם

איני מכיר את צרכי משפחתך ואת תכנית הדירה - אבל ניסיוני האישי הוא לא לוותר על אסלות!

היה לי סיפור דומה בדירה הקודמת שלי, בסופו של דבר בגעתי למסקנה שאין משמעות לשטח שיתפנה מביטול השירותים, ובהמשך התברר שאכן שהשירותים אכן היו שימושיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
סלח לי אבל זה בולשיט. הכל אפשר להכניס בחוזה, יש פה עלויות וזמן שהקבלן צריך להשקיע בשינוי והוא פשוט לא רוצה לבצע.

אם אתה לא לחוץ להיכנס לדירה ניתן לבצע לאחר קבלת מפתח. אני מקווה שלפחות את הסכום של השיפוץ תצליח להוריד מהמחיר המבוקש.

עוד משהו שצריך לקחת בחשבון זה שבמידה ותהיה בעיה באזור השינוי הקבלן יתנער מהאחריות שהוא אמור לספק לפי חוק מכר.

כדי להכניס משהו לחוזה

צריכים הסכמה של שני הצדדים

והקבלן לא רוצה מסיבות טובות שלו.

אז היכן הבולשיט?

במקרה כאן אין כבר קבלן ( הקפאת הליכים ) והוא מדבר מול היזם, שלא יודע בכלל מה יקרה בפרוייקט שלו , מצי יקרה ואם איזה חברה קבלנית הוא יסיים.

סיום מתוכנן במאי 2017 פירושו שיש עוד לא מעט עבודות גמר לבצע.

כתבתי אכתוב עוד הפעם

חפש דירה מקבלן אחר.

או שתקלל אותי או שתברך אותי

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

[h=1]חריש: המדינה מקימה עיר חדשה ללא כבישים או אזורי תעסוקה[/h]

דוח המבקר חושף כי העיר העתידית צפויה להיות גירעונית בשל היעדר אזורי תעסוקה בתחומה שאמורים להניב לה הכנסות וכי נכון להיום לא ביצע משרד התחבורה את הפרויקטים התחבורתיים הנדרשים כדי לשרת את אלפי התושבים שצפויים להתגורר בה – באופן שצפוי לעכב את אכלוסן של אלפי יחידות הדיור שנמכרו במקום.

http://nadlan.walla.co.il/item/3015640

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצחיק שבכתבה טוענים שאין תעסוקה בחריש, אבל בתמונה ששמו רואים את הרחוב הראשי עם 2 קומות מסחר ותעסוקה.

בדרום חריש מתוכננת עוד שכונה שצמוד לה יהיה אזור תעסוקה. זה מתעכב בגלל בעיות התחברות לכביש 6, לא יודעים איפה יעבור הכביש הזה עדיין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בראשון אנחנו חותמים על חוזה.

יש עדכונים?

פורסם

לדעתי BRZ בהפרש

שאלה מטופשת תשובה מטופשת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לדעתי BRZ בהפרש

שאלה מטופשת תשובה מטופשת

שאלה מטופשת?

אתרגם לך את השאלה

האם הפרש המחיר בין הדרישות שווה את המרחק,להתגורר בעיר חדשה ללא תשתיות, עליה במחירי הנדל"ן וכו'

השאלה לא היית איפה יהיה לי כיף יותר לגור... מדובר על יחס עלות תועלת

פורסם

רק אתה יכול לענות על זה.

יש לך ילדים שעבורם תרצה מוסדות חינוך איכותיים? היכן אתה עובד? מה ההבדלים בין הדירות מלבד המחיר?

אם נתעלם מכל זה, נמליץ לך לקנות דירה בערד בחצי מליון ובהפרש לקנות בוקסטר S.

Sent from my Mi Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...