Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :

יש לי גולף שנת 2000 מנועה 2000 .

אני רוצה לשפר את הרכב וקיבלתי הצעה שכוללת קיט חצאיות לכול הרכב שיהיו חלק אחד בטמבון, גריל ספורט קידמי לא מפיברגלס אלה פלסטיק, ספויילר אחורי עליון ,יצאת אגזז מפוצל גבוט ופילטר פתוח. ב 8000 ש"ח.

העם המחיר סביר.

פורסם

שלום לכולם

בקיצור בכסף הזה תעשה קורס נהיגה מתקדמת (ועוד ישאר עודף) :wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

יש לי שאלה .

האם אני יכול להחליף את החוטים ומחלק הצתה ולהרכיב כוהיל לכול מצת בניפרד.

כמו מה שיש למשל בגולף GTI 1800 טורבו .

אני יודע שהשיפור שנעשה בגולפים החדשים בעיקר זה הכוהיל שאני מדבר עלו.

אשמח לתשובה מיקצועית.

פורסם

הכל אפשר תחת ההשקעה הנכונה.

אבל בניחוש פרוע , במנוע שלך אין ממש מקום שאפשר לישם את זה כראוי ,

תאלץ להחליף מחשב ניהול מנוע , ולהתאים אותו לרכב.

ובשביל איזה שיפור בדיוק?

ליביו

שדווקא כן נוסע עם רכב עם קויל לצילינדר :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חוץ מיופי ורעש קיטים חצאיות ספוילר לא מוסיפים שום דבר

האגזוז מוסיף אבל קצת לא הרבה

המכונית תיסע כרגיל רק עם פוזה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

זה לא שיפור אלא להיפך יהיה לרכב אותו כוח ויותר משקל (אבל כנראה שהביצים שלך יגדלו קצת...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל אחד וצורת המחשבה שלו....

יש אחד שמוכן ליסוע באוטו שניראה זוועה אבל מיתחת למכסה מנוע יש כמה וכמה סוסי פרא

ויש אחד שיסע עם שיא הפוזה באוטו שיש לו במקום סוס פרא יש לו כלב פינצ'ר מיתחת למכסה מנוע עושה המון רעש ולא הולך לשום מקום.

ויש את הסוג השלישי גם פוזה גם כוח ואלה האנשים המסודרים

אני מודה אני פוזה!

אבל שיתאפשר תקציבית הפוזהנ תישאר ויבואו גם הסוסי פרא!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ערב טוב לכולם.

לצערי אני חולה אבל לפחות זה מביא לי זמן לכתוב...

אני לא מבין למה כולם מתקיפים את הבן אדם וחוזרים זה על דברי זה ומדגישים שזה לא ישפר כלום מבחינת ביצועים?

הבן אדם כתב בפרוש בכותרת "שיפורי פוזה" לא "שיפורי מנוע" ולא "הכנת האוטו למירוצים לא חוקיים כמו בסרט ההוא".

אסי לדעתי זה קצר יקר מידי, תעשה עוד סקר שוק, אבל מה שהכי חשוב זה דעתך, אתה אוהב את זה? זה מדבר אלייך?הלב שלך נימשך לזה? אם כן אז לך על זה ותעשה מה שאתה אוהב.

לדעתי גולף זה בסיס מצויין לשיפורי יופי ובהשקעה נכונה ולא מוגזמת אתה יכול לעשות מהאוטו שלך משהו מיוחד.

בהצלחה בהמשך הדרך.

פורסם

הבן אדם כתב בפרוש בכותרת "שיפורי פוזה" לא "שיפורי מנוע" ולא "הכנת האוטו למירוצים לא חוקיים כמו בסרט ההוא".

הכותרת המקורית היה "שיפור רכב".

אני ערכתי אותה.

זה פורום ייעוץ. הייעוץ הכי טוב זה שהוא ישמור את הכסף לדברים אחרים. הוא לא חייב לקבל את העצה, אבל זו העצה הטובה ביותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מישום מה היתה לי הרגשה שהכותרת ערוכה ...

בכל אופן היעוץ הכי טוב לחיים זה תקשיב למה שאומרים לך ,תחשוב על זה ובסוף תעשה רק את מה שאתה שלם איתו ....

ואם זה אומר שבכל רמזור שאני אראה אותך אני אקרע מצחוק אז זה רק זאת זכותך .

ושוב תעשה את מה שאתה שלם איתו

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תפסיקו לזלזל באנשים !!!

" שבכל רמזור שאני אראה אותך אני אקרע מצחוק "

מאוד מצחיק !!! "גבר"

לי גם יש מנוע 2000 - ואני לא חושב שיש סיבה שתצחק על מישהו (ולא חושב שהצורה של הגולף שלי מצחיקה) ! אני מילא לא עולה על טורים 4000

מה אכפת לי מה מסתתר מתחת למכסה מנוע.. לך אכפת - תהיה מבסוט

תצחק על אנשים ברמזור !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

הכי מצחיק לראות את אותם "משופרים" נוסעים בפוזה ושומעים אום קולטום ב5 בבוקר או משהו בסגנון אה נה נה נה נה נה נה איההה (הסאמר ג'ם החדש, הסטרדי נייט החדש, ווינטר ג'ם, ריממבר - אני או שהכל נשמע אותו הדבר?!) ואז הם בסרט שהם נוסעים באוטו מירוץ ונכנסים בבאמפרים ומפרקים לעצמם חצי מהחצאיות שבסוף הנהיגה שלהם האוטו שלהם נראה כאילו עבר אונס קבוצתי רע! רע מאוד! יש פה אשקלונים? כולם ידעו על מה אני מדבר - הייתה פה פעם מזדה לבנה (משופרת) שעברה אונס כזה

אגב אותם המשופרים עם הפינצ'רים מתחת למכסה מנוע - זה תענוג כל פעם מחדש לתת לכם בראש עם הפיז'ו 205 פוראבר שלי!!!

מקרה שהיה לי !!!

הוא: תגיד אתה משופר נכון (בתקווה שאני יגיד לו כן ושיש לי מנוע פורמולה - כדי שחברים שלו לא יצחקו עליו)

אני: לא

הוא: באמא שך אין מצב אתה לא משופר

אני: לא באמת - זה כולה פיז'ו 205 1400 סמ"ק

הוא: אני 1600 עם טורבו (וכונסים ב40 שקל)

אני: מגביר ווליום נוסע לשלום

• תוכן חדש...