Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח על אותו משקל זה מזכיר לי סיפור מצחיק שחבר סיפר לי על משהו שקרה לו...

רמזור אדום....

מצד שמאל הונדה מפוצצת בקיטים ערסמוביל עם חברה שלו.

מצד ימין אונו טורבו נראית מאוד סטנדרטית וצנוע - שהבוחנים בכלל לא עוצרים לביקורת כי נראה לי שהם לא מכירים את הרכבים הנ"ל.

חבר שלי פתח את החלון וכדי ל"להדליק" את הערס מרימים לו קצת את האגו,אז צריך לשאול את השאלות שהם שואלים בד"כ 'פששש כמה כמה אתה סוגר איתה?

הערסמוביל: יותר ממך.

חבר: וואי וואי מה אתה אומר??? מטוס זה ההונדה אה??

חבר שוב: אתה רוצה ללחוץ?

ערסמוביל: (בזילזול).... מה עם האונו שלך??? כמה כמה נפח...

חבר: 1.3

ערסמוביל: מהנהן בראשו לחיוב בתוספת חיוך מטומטם של אחד שלא מבין כלום מהחיים שלו...

רמזור ירוק......חחחח תחשבו לבד מה היה, אני רק יכול להגיד שברמזור הבא שהיה הערס העדיף לעמוד אחרי האונו ולא במקביל.

ולסיום בכל אופן לפי דעתי, זה כל כך כייף שהאוטו שלך נראה פשוט, יפה וסטנדרטי שלא מושך תשומת לב... ורק אתה יודע מה יושב לך במכסה מנוע, וברגע האמת אתה מחליט על איזה ערס אתה תשחרר את הסוסים שלך שהוא יסתום ת'פה.

Honda hornet 600

פורסם

בוקר טוב לכולם.

ראשית אני מודה על התיקון בקשר לכותרת "שיפורי רכב".

אני קניתי את הגולף פחות מחודש ולכן אני רוצה להשקיע בו קצת .

כרגע מה שי לי זה חלון בגג מערכת מכובדת שטיחי ניקל והדבקת ניקל בפתחי המזגן ומסביב לגיר ,זה מבפנים אחשב אני רוצה לסדר מבחוץ שיראה טוב לכן רציתי לקבל חווט דעת נוספת לגבי ההצעה שקיבלתי .

אני מדע לזה שלא אקבל מזה כוח למנוע והנסיעה תישאר אוטו הדבר .

בנוגע לשיפור במנוע גם לזה נגיע, יש לי תוכניות לדוגמא להוסיף סופר ציפ והרשימה ארוכה .

אם יש למישהו רעיונות נוספים לגבי המנוע אשמח לקבל אבל ראשית אני רוצה לסדר את המראה החיצוני.

פורסם

אני לא מבין מה הקטע של אנשים כאן עם פתיחות... אתם לא חושבים שמספיק אנשים מתים בגלל שטויות כאלה? לא בגלל מהירות מופרזת אלא בגלל שאיך שאנשים חסרי אחריות נוהגים?!?!?

אז פעם הבאה שאתם עושים "פתיחות" עם עוד ערס ברמזור, תחשבו אם אתם באמת מוכנים לקחת את האחריות הזאת...

...Carpe Diem

פורסם
הכותרת המקורית היה "שיפור רכב".

אני ערכתי אותה.

זה פורום ייעוץ. הייעוץ הכי טוב זה שהוא ישמור את הכסף לדברים אחרים. הוא לא חייב לקבל את העצה, אבל זו העצה הטובה ביותר.

אני לא ידעתי שהכותרת ערוכה.

בד"כ כשאתם עורכים כותרת אתם כותבים בסוגריים שהיא נערכה.

אבל עדיין זה לא משנה הרבה, בן אדם שאל דבר אחד, והתגובות היתדרדרו לדברים לגמרי לא קשורים, לשיחות על כמה פוני זה יוסיף לו למנוע,כמה פוני דרושים כדי ל"קרוע" ב"פתיחה" ערסמוביל, שיחות על פוזה ותגובות לא הולמות כמו "אני אצחק עלייך ברמזור".

חבל.

שיהיה לכם סופשבוע טוב.

פורסם
שלום :

יש לי גולף שנת 2000 מנועה 2000 .

אני רוצה לשפר את הרכב וקיבלתי הצעה שכוללת קיט חצאיות לכול הרכב שיהיו חלק אחד בטמבון, גריל ספורט קידמי לא מפיברגלס אלה פלסטיק, ספויילר אחורי עליון ,יצאת אגזז מפוצל גבוט ופילטר פתוח. ב 8000 ש"ח.

העם המחיר סביר.

בוא אני אתן לך עצה באמת מכל הלב :-)

שמור את הכסף , בפשטות אני אומר לך את זה.

זה פשוט הרגע של כולנו הצעירים להתלהב מדבר מסויים (קיטים שמיטים ואגזוזים) ואחרי 3 חודשים לבכות שבכלל עשינו אותם והלך הכסף...

אני גם הייתי כמוך וישר רציתי לקנות אימפרזה GT ולשפר ולשפר ובלה בלה בלה...

בנתיים אני ממשיך לרכוש ניסיון על הכביש, שאגב כל יום הוא מלחמה חדשה...

את הכסף של ה"שיפורים" חסכתי :-) ועד שאבא שלי יחליט שאני אהיה ראוי לעלות על GT

קודם כל בכסף שיהיה לי, ישר לעשות כמה קורסים ולאחר מכן שיפורי מנוע...

כי כל הקיטים שמיטים כבר לא מדברים אליי :wink:

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה !!!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
בוא אני אתן לך עצה באמת מכל הלב :-)

שמור את הכסף , בפשטות אני אומר לך את זה.

זה פשוט הרגע של כולנו הצעירים להתלהב מדבר מסויים (קיטים שמיטים ואגזוזים) ואחרי 3 חודשים לבכות שבכלל עשינו אותם והלך הכסף...

אני גם הייתי כמוך וישר רציתי לקנות אימפרזה GT ולשפר ולשפר ובלה בלה בלה...

בנתיים אני ממשיך לרכוש ניסיון על הכביש, שאגב כל יום הוא מלחמה חדשה...

את הכסף של ה"שיפורים" חסכתי :-) ועד שאבא שלי יחליט שאני אהיה ראוי לעלות על GT

קודם כל בכסף שיהיה לי, ישר לעשות כמה קורסים ולאחר מכן שיפורי מנוע...

כי כל הקיטים שמיטים כבר לא מדברים אליי :wink:

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה !!!

מה שנכון נכון עדיף להשקיע את הכסף בללמוד איך לנצל את הרכב שלך עד לקצה...
פורסם

אנשים אני לא מבין אתכם,שיפצור קומסטי חיצוני של הרכב, הוא גם סוג של תרבות מוטורית שדי נפוצה בעולם,כל עוד עושים קוסמטיקה מקצועית לרכב ולא חאפרית ,בעיניי זה מצויין ומקובל,אולי הוא לא רוצה לעשות יותר מדי עם הגולף,לכן הוא לא רוצה קורס נהיגה מתקדמת,אלא רק ליפה אותה בתור חובב רכב.

קיבלתי מחבר דיוידי מצרפת של מגזין רכב גדול בשם "gti mag",הוא עורך מדי שנה "פסטיבל" גדול שאליו מגיעים המון מכוניות שעברו שינויים קוסמטים,אני חייב לומר שזה נראה מדהים,ומשפרים הכל,מיניואנים האצ'בקים משפחתיות,הכל מקובל,תראו שפילו בצרפת מעוז ה205 GTI וה106 ראלי,מקבלים שם הכל יפניות,גרמניות,אמריקאיות וארופאיות,ובפורום הזה יש מגמה של סלידה מדברים כאלו.

אנשים תהיו טיפה "ראש פתוח" תרבות מוטורית זה גם הונדה עם בודיקיט,וגולף עם ספויילר כפול ואנחנו צריכים לקבל את זה בחיבוק כל עוד זה נעשה בצורה מקצועית.

הבנאדם מוכן להשקיע 8000 ש"ח שזה סכום מכובד,זה אומר שיצא לו משהו מקצועי ואני בטוח שיפה.

לבעל הגולף בהצלחה.

צירפתי את עטיפת הדיוידי להתרשמות.

Scan4.JPG

פורסם
חוץ מהפילטר שזה בין 3 עד 5 כו"ס אין כלום לשיפור המנוע.

אני רוצה לראות שאתה נכנס לדיינו בודק כמה כ"ס יש לך עכשיו וכשתכנס לדיינו אחרי שתשים פילטר פתוח אני מבטיח לך שלא תראה יותר כ"ס....אם אלוהים יחייך אליך הוא יתן לך עוד סוסון... 3 עד 5 סוסים אתה בחיים לא תראה...

פורסם

הצעה לשואל, ובאמת בלי להעליב, קצת השקעה בכתיב לא תזיק (מורה פרטי), יש לך המון שגיאות!

רד מכל ה"ההשקעה" שאתה מתיימר לעשות!

מדובר בהוצאה ולא השקעה - על השקעה מקבלים החזר מסויים, כאן לא תקבל לא ביצועים, לא תמורה במכירה ולא מראה שיוערך על ידי כולם (יהיו כאלו שיחשבו שקלקלת את האוטו)

שמור את הכסף לאוטו טוב יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חחחח על אותו משקל זה מזכיר לי סיפור מצחיק שחבר סיפר לי על משהו שקרה לו...

רמזור אדום....

מצד שמאל הונדה מפוצצת בקיטים ערסמוביל עם חברה שלו.

מצד ימין אונו טורבו נראית מאוד סטנדרטית וצנוע - שהבוחנים בכלל לא עוצרים לביקורת כי נראה לי שהם לא מכירים את הרכבים הנ"ל.

חבר שלי פתח את החלון וכדי ל"להדליק" את הערס מרימים לו קצת את האגו,אז צריך לשאול את השאלות שהם שואלים בד"כ 'פששש כמה כמה אתה סוגר איתה?

הערסמוביל: יותר ממך.

חבר: וואי וואי מה אתה אומר??? מטוס זה ההונדה אה??

חבר שוב: אתה רוצה ללחוץ?

ערסמוביל: (בזילזול).... מה עם האונו שלך??? כמה כמה נפח...

חבר: 1.3

ערסמוביל: מהנהן בראשו לחיוב בתוספת חיוך מטומטם של אחד שלא מבין כלום מהחיים שלו...

רמזור ירוק......חחחח תחשבו לבד מה היה, אני רק יכול להגיד שברמזור הבא שהיה הערס העדיף לעמוד אחרי האונו ולא במקביל.

ולסיום בכל אופן לפי דעתי, זה כל כך כייף שהאוטו שלך נראה פשוט, יפה וסטנדרטי שלא מושך תשומת לב... ורק אתה יודע מה יושב לך במכסה מנוע, וברגע האמת אתה מחליט על איזה ערס אתה תשחרר את הסוסים שלך שהוא יסתום ת'פה.

אפשר לשאול מה יושב לך במכסה מנוע ??

JDM :twisted:

פורסם

לכל אלה שנפגעו מזה שאני יקרע מצחוק ברמזור הכוונה הייתה שהבן אדם לא צריך לשים על מה שחושבים עליו ,(אז למה כל ה"שיפורים) טוב לו עם חצאיות וספויילר? מברוק. אבל אם הוא שואל אז שידע לשמוע תשובות .

חוץ מזה שאני האחרון שיצחק על מישהו בגלל שהרכב שלו איטי(אני נוהג בחיפושית 74) אבל כן מצחיק אותי כל מיני "עונדות טייפערס" .

ושוב שכל אחד יעשה מה שטוב לו וכל אחד יציע את מה שנראה לו הכי נכון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אפשר לשאול מה יושב לך במכסה מנוע ??
הסיפור לא מסופר עליי לכן אני לא כ"כ מבין למה שאלתך מופנת אליי,

אבל אם כ"כ מעניין אותך מה יושב לי מתחת למכסה (וזה התיקון טעות להודעה שלי)...

מנוע אטמוספרי 1.3 ליטר קרבו', משאבת בלמים, קלאצ', פילטר שמן, פילטר דלק, מצבר, סטרטר, אלטרנטור, מערכת קירור וכו'.. וכו'... :hihi:

ועכשיו ברצינות, רכבי סטנדרטי בהחלט ללא שום שיפורים מיוחדים.

Honda hornet 600

• תוכן חדש...