Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ישן וטוב עם מעט קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נניח שאתם נוהגים ברכב מדגם מסוים שממש מתאים למידות שלכם (פיסית, כלכלית, בטיחותית וכו.) והוא כבר עם קילומטראז מכובד 180k וצפונה ואתם מתלבטים אם להחליף. אם הייתם נתקלים ברכב זהה, שנתון או שניים צעיר יותר עם קילומטראז מפתיע (20k-50k) לגילו והרכב במצב מעולה, האם הייתם משלמים עליו מחירון?

זאת כמובן בהנחה שאינכם מעוניינים לקנות רכב חדש (2016) ומאותם שיקולים מחיר המחירון של 'המציאה' הוא מסגרת התקציב.

לדוגמא להחליף sx4 2009 וקילומטראז של 220kקמ עם sx4 2010 וקילומטראז 20kקמ במצב עולה על סכום כ55k שהוא מסגרת התקציב.

נגיד אפשר במקום זאת איי10 או פיקנטו או יאריס בשנתון מתקדם יותר שאולי צפוף יותר או כל דבר אחר שאתה לא מכיר כי אין לך ניסיון עם הדגם החדש. ותכלס מהרכב שלך אתה די מרוצה...

תודה!

פורסם

ק"מ נמוך בהגזמה אינו ערובה לכך שהרכב במצב טוב,הרכב צריך לנסוע...המכלולים שלו צריכים לפעול,לא לעמוד במקום ולהישחק,כמובן שאני לא אומר שרכב עם המון ק"מ זה דבר עדיף אבל צריך למצוא את האיזון....תתן פה בדיוק את העסקה שעומדת לפנייך ומומחי הפורום ישמחו לענות לך...

שיהיה יום נפלא,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הייתי מוכן לשלם מעל מחירון על רכב יד פרטית עם מעט ק"מ. כם אם זה אומר לחרוג מעט מהתקציב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

על רכב עם קמ כזה,במידה ויש היסטורית טיפולים,מצב הרכב טוב מאוד,בהחלט הייתי משלם מחירון.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שימו לב לשאלה.

הוא לא שואל אם באופן כללי הייתם משלמים מחירון או מחירון + על רכב שמור.

השאלה שלו היא אם להחליף את הרכב השמור שלו ברכב שהוא חושב שהוא שמור ומעט פחות משומש.

מבחינתי התשובה היא בוודאות שלא.

עדיף לך להמשיך לשמור על הרכב שלך שאתה מכיר ויודע שהוא שמור. 180K ק"מ זה לא אסון אם אתה מקפיד על התחזוקה שלו

פורסם

הרכב שלו עבר 220 אלף,אני הייתי מחליף לפני שיפוץ גיר ושאר הדברים שיכולים לצוץ.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחלוטין הייתי מחליף. שוב, כמובן אם הרכב לא ישן מדי ובטיחותי ברמה של רכבים מודרניים.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

55 אלף זאת תוספת או שהרכב האחר לבד עולה 55 אלף?

בשביל שנתון וקילומטראז' בלבד, על רכב זהה, לא הייתי מוציא סכום כזה, זה סכום שבו אפשר לקנות רכב 2012-13.

האם להחליף בכללי? כן, לפני שיתחילו בעיות גיר/מנוע.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות.

55k זה המחיר של רכב 'המציאה'. אחרי קיזוז עם הרכב הנוכחי זה אומר תוספת של 20-30k.

ומה אם רכב ה'מציאה' באמת שמור? ואילו הוא היה שנתון 2011 או 2012 במקום 'המציאה' שהיא 2010 זה היה בסדר?

גם אני חושב שכדאי להחליף מכל הסיבות שנתנו כאן. אומנם הרכב שלי שמור וללא תקלות אבל בכל טיפול אתה מוצא את עצמך מחליף משהו כדי שהרכב שלך יהיה באמת 'שמור'.

רכב אחר משנתון צעיר לא כל כך קל לבחור. הרבה פעמים, באותה מסגרת תקציב, הוא צפוף יותר/יקר יותר יחסית/חלש יותר/ בטיחותי פחות (אחד מכל אלו) אף על פי ששאר הדברים עשויים להיות טובים יותר מהרכב הנוכחי שלך. אתה לא יודע. לא נהגת בו. מהרכב שלך אתה מרוצה תכלס.

פורסם

לא תמיד חדש יהיה טוב יותר,תבדוק רק שטיפול בוצעה אחת לשנה ולא בגלל שהרכה עבר כזה קמ,עשו לו רק טיפול אחד.

פורסם

תלוי מה האלטרנטיבה שלך באותו כסף.

האם התקציב שלך מביא בחשבון שקשה מאוד למכור רכבים כיום במחיר מחירון, בטח ובטח כאלה עם 180 אלף ק"מ?

פורסם
לפי החישוב שלו הוא יקבל על הרכב שלו(לא ברור אם עם 180 או 220 אלף ק"מ) 30,000 ש"ח.

:-D:-D:-D:-D

הלוואי

שיהיה לו בהצלחה. מוכרים היום רכבים אוטומטיים משפחתיים בני שנתיים ב-35K.

המחירים מתרסקים מיום ליום.

פורסם
שיהיה לו בהצלחה. מוכרים היום רכבים אוטומטיים משפחתיים בני שנתיים ב-35K.

המחירים מתרסקים מיום ליום.

איפה ראית רכבים משפחתיים בני שנתיים בתקציב הזה ? :shock:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...