Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולסווגן גולף 2016 1.4TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן בפורום, אשמח לקבל חוות דעת על הרכב פולסווגן גולף 2016 1.4TSI גרסאת ה125 כ"ס.

כדי שיהיה לכם קל להבין למה בחרתי דווקא ברכב הנל אספר לכם קצת על עצמי.

כרגע אני נוהג בקאיה פיקנטו 2014 1.2 יד ראשונה פרטית, ידנית וכ 31 אלף ק"מ כולם נעשו ע"י.

הולכות לחלוף להם 3 שנים מאושרות עם הרכב והגיע הזמן להתחדש.

כרגע אני בן 26 וכבר מכין את הרכב הבא למשפחה קטנה.

כרגע הציפיות מהאוטו הבא שלי הם מאוד ברורות.

אני רוצה רכב נוח, יציב על הכביש, אמין, וכמובן עם כח (אחרי כמעט 3 שנים ללא כח, התעיייפתי מחישוב עקיפות), וכשאני אומר כח לא צריך להגזים.

אז מה אתם אומרים על הרכב, קראתי המון כתבות שהחמיאו לו מאוד, האם נכונות ?

ודבר נוסף מפחיד אותי זה תיבת ההילוכים, האם היא השתפרה לעומת השנים האחרונות ? (השם הרע שיצא לה בעקבות תקלות מרובות...)

אשמח לחוות דעת שלכם.. אפשר גם להציע רכבים אחרים.

דרך אגב המחיר של הגולף הוא 124 אלף אחרי דין ודברים, בדיוק כמו בימי מכירות שהיו לאחרונה.

פורסם (נערך)

אגב, תקן אותי אם אני טועה, אבל בגיל הזה, מבלי להיכנס לך לכיס, לא עדיף לך לשים את הכסף הזה בצד, לסחוב עוד קצת עם הפיקנטו ולחסוך לבית לפני שאתה קונה רכב חדש מהניילונים ? במיוחד רכב עם הוצאות תחזוקה שוטפת גבוהות יחסית.

לפי מה שאתה מתאר, הצדקה להחלפה שהיא לא רגשית (משמע כלכלית או פרקטית) לרכישה לא באמת קיימת...

משמע רק הרגש משחק תפקיד פה, ואני לא בטוח שזו ההחלטה הכי חכמה שאתה יכול לעשות בשלב הזה של החיים

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

תשמע נכון שאני כבר לא ילד ולחסוך כדי לקנות דירה צריכה להיות בעדיפות עליונה, אבל שמע

יוקר הדירות הם מטורפות ולכן לא נראה לי שב5 שנים הקרובות אוכל.

אז מפה ולהחזיק את הפיקנטו עוד כ-5 שנים שדרך אגב היא 3 דלתות (שחכתי לציין), היא לא ראלית, לכן עדיף מוקדם מאשר מאוחר.

בכל מקרה כדי להרגיע את המצפון שלי ושלך עוד לא הרמתי ידיים לדירה ולכן יש לי גם חסיכון בצד בשבילה אך זה יקח כמה שנים טובות:)

פורסם

הגולף מצויינת.

לא יכול להרגיע אותך לגבי תיבת ההילוכים, אבל יכול לספר לך שב0 ק״מ היא נמכרת ב113 אלף ש״ח עם שנתיים אחריות בלבד.

שווה לשקול.

פורסם

לדעתי 11K ₪ הם לא תמריץ מספיק חזק (פחות מ-9% הנחה) כדי לאבד יד ולהפסיד שנת אחריות.

כמכונית הגולף אכן מכונית מצויינת ומאד מלוטשת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

רכב איכותי, זריז, מהנה לנהיגה, חסכוני בצריכת הדלק, אבל יקר לאחזקה. אצלי הוחלף המצמד הכפול בפחות מ 20,000 ק"מ עקב רעש חריקה בתחילת נסיעה.

פורסם
רכב איכותי, זריז, מהנה לנהיגה, חסכוני בצריכת הדלק, אבל יקר לאחזקה. אצלי הוחלף המצמד הכפול בפחות מ 20,000 ק"מ עקב רעש חריקה בתחילת נסיעה.

תוך פחות מ20 אלף ? וואו, פשוט אין לי מילים, רכב כמעט חדש.

סתם מתוך סקרנות שילמת משהו על ההחלפה ?

ואשמח לדעת מה הכוונה יקר לאחזקה ? ביטוח, חלקים, טיפולים ?

תודה על התשובה הכנה.!

פורסם

אני רכשתי את הדגם המדובר לפני כחצי שנה, גם כיד ראשונה 0 ק״מ, ויש לי 3 שנים אחריות, לכן זו לא בעיה למצוא היכן אתה מקבל 3 שנים והיכן שנתיים...כרגע אין תלונות...אבל זה כי האוטו חדש ובאמת מהנה...

לגבי תקלות כאלו או אחרות אני לא יכול להעיד כי נסעתי 5000 ק״מ בקושי ולכן עדיין לא נתקלתי בשום דבר...אבל שוב, לגבי תקלות אני לא יכול להעיד,מוקדם מדיי. מבחינת חווית נהיגה, באמת אוטו חוויתי ומהנה לנהיגה.

פורסם
רוני בל - אשמח אם תספר לנו מהיכן רכשת וקיבלת 3 שנות אחריות. זה מאוד משנה את המשוואה.

שלמה סיקסט. 3 שנים מרגע קבלת הרכב לידי, ולא לחברה...למרות שחיכיתי 3 חודשים עד שיגיע הרכב בתחילת השנה כי יצא שלא היה מלאי וקיבלתי אותו מיד איך שיצא מידי צ׳מפיון לידי שלמה סיקסט.

פורסם

לא שילמתי על החלפת המצמדים. הביטוח יקר יותר מהממוצע, הטיפולים יקרים יותר (משווה לקורולה למרות שהגולף מספקת חוויית נהיגה אחרת) ובעיקר שישי תקלות, מחירי התיקון של צמפיון הם שחיטה. לי לא יצא לשם, אבל תריצו חיפוש בפורום. כמו כן, חבר מחזיק קאדי שעבר מספר תקלות עם מחירי תיקון גבוהים.

פורסם

מאיר,

בד"כ טיפולים במוסך מורשה יבואן, הם יקרים מאשר במוסך מורשה שאינו של היבואן.

בגלל זה עם סיום האחריות, מי שיודע מטפל לבד ומי שלא מטפל במוסך מורשה רגיל.

באיזור ת"א למשל, מומלץ לפנות למוסך רון שמומחה ברכבי קונצרן VAG.

פורסם

אני מכיר טוב את נושא הטיפולים במוסכים שאינם מורשים וגם את מוסך רון. הבעיה היא שברכב עם פוט תקלות יקרות, יש סיכויי מסויים לאחריות של רצון טוב לאחר תקופת האחריות אם טיפלת רק ברשת היבואן. אם טיםלת במוסך אחר, אכלת אותה.

אני מדבר מנסיון של חבר שהכירו לו בתקלה גם לאחר 5 שנים מכיוון שטיפל רק במורשה. שיקול שצריך לקחת...

• תוכן חדש...