Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולסווגן גולף 2016 1.4TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר טוב את נושא הטיפולים במוסכים שאינם מורשים וגם את מוסך רון. הבעיה היא שברכב עם פוט תקלות יקרות, יש סיכויי מסויים לאחריות של רצון טוב לאחר תקופת האחריות אם טיפלת רק ברשת היבואן. אם טיםלת במוסך אחר, אכלת אותה.

אני מדבר מנסיון של חבר שהכירו לו בתקלה גם לאחר 5 שנים מכיוון שטיפל רק במורשה. שיקול שצריך לקחת...

היה לי רכב מכמעט כל יבואן בארץ.

כולם יקרים מאוד. טיפול ליונדאי ו20 עולה אותו דבר כמו טיפול לגולף (או אוקטביה במקרה שלי).

פורסם
ההבדל בין הגרסה המדוברת לבין הגולף 150 כ"ס מבחינת המנוע הוא רק בתוכנת ניהול?

במקרה הזה לא.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לאחר הרבה לבטים לגבי תיבת ההילוכים של הגולף החלטתי לוותר על הגולף, יותר מידי אנשים מתלוננים על הDSG כפולת המצמד.

החלטתי ללכת לכיוון המאזדה 3 ספיריט מנוע 2.0, האבזור שהיא מציעה בשילוב עם המנוע החזק 165 כ"ס והאמינות של מאזדה פשוט עושים אותה לבחירה ההגיונית.

יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון על המאזדה ?

פורסם
אז במה עוד?

ב-125 כ״ס קיים תזמון שסתומים משתנה רק לשסתומי היניקה ואילו ב-150 כ״ס יש תזמון משתנה גם לשסתומי הפליטה. מערכת הקירור גדולה יותר ב-150.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המאזדה בחירה מצויינת כשאני בחנתי אותה מול הגולף, בחרתי הגולף עקה היותה מרווחת יותר, יותר מרומות איחסון, תא מטען גדול יותר ותחושת נהיגה איכותית יותר, למרות שגם המאזדה איכותית. היום, אם הייתי צריך לבחור, הייתי מאוד מתלבט, בעיקר בגלל התקלות הצפויות בגולף בסבירות גבוהה יותר מאשר במאזדה, בעיקר בגיר.....

פורסם
ב-125 כ״ס קיים תזמון שסתומים משתנה רק לשסתומי היניקה ואילו ב-150 כ״ס יש תזמון משתנה גם לשסתומי הפליטה. מערכת הקירור גדולה יותר ב-150.

סחתיין! מאיפה המידע?

• תוכן חדש...