Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, בואו לא נחטוף את השרשור, כבודה של הסופרב 280 4X4 L&K, במקומו מונח (בין אם ספורטיבית ובין אם לוא).

איפה היינו? אה, ג'וליה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה שרכב ממוצב כספורטיבי עדיין לא הופך אותו לספורטיבי.

השאלה אם רכב שממוצב כב.מ.וו. הופך אותו לאלפא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

או את האיש הלא נכון.

פורסם
זה שרכב ממוצב כספורטיבי עדיין לא הופך אותו לספורטיבי.

וההפך.

הסופרב 280 היא הפתעה לטובה, גם בניהוג.

מה שחשוב זה לא מה הברושור אומר, אלא חווית הנהיגה, והיא מכונית חביבה מאוד בכבישי נהיגה.

אם נחזור לג'ולייה, אני מוצא העדר של פליפרים בגירסת הבסיס חיסרון מהותי. זה מ-אוד שימושי להעזר בהם, כי הם לא דורשים להחליט אם אתה נוהג בידני או באוטומט מראש. זה גם מאוד עוזר בנהיגה ספורטיבית.

חבל.

עדיין מחכה למבחני דרכים של גירסת הבנזין מול המתחרות (עם כל הכבוד לדיזל - אין לי כבוד לאלפא דיזל...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל לא כתבתי עליו אלא על שישים המזמינים שהוא בתוכם, זה מה שאתה לא הצלחת להבין כנראה, לא אתה ולא קודמיך שהזדרזו להגן על הרכישה.

לגבי ה- 340 בפרטי.

זה לא משנה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
וההפך.

הסופרב 280 היא הפתעה לטובה, גם בניהוג.

מה שחשוב זה לא מה הברושור אומר, אלא חווית הנהיגה, והיא מכונית חביבה מאוד בכבישי נהיגה.

אם נחזור לג'ולייה, אני מוצא העדר של פליפרים בגירסת הבסיס חיסרון מהותי. זה מ-אוד שימושי להעזר בהם, כי הם לא דורשים להחליט אם אתה נוהג בידני או באוטומט מראש. זה גם מאוד עוזר בנהיגה ספורטיבית.

חבל.

נהגתי בסופרב לא מעט. אחלה מכונית והיא בהחלט מפתיעה. בשורה התחתונה, כמו שציינתי דעתי דומה לזו של itaysamurai.

לגבי הפלאפים, זה אכן מאוד נוח, עבור אחוז חד ספרתי מכלל הרוכשים.

פורסם
או את האיש הלא נכון.

אולי, אבל השאלה שאתה מנסה לשאול היא "מה זה אלפא והאם הג'וליה כזו?".

זה חשוב למותג, אבל לא חשוב לרוב הרוכשים. או, הם יקנו בגלל התהילה ולעולם לא ינצלו אותה (בדיוק כמו בב.מ.וו).

פורסם

חבל.

בכמה נהיגות על ZF8 בכבישים חביבים ביותר, לא זכור לי שנזקקתי לפאדלים. אני עדיין חושב שהם צריכים להיות בכל גרסא, אבל עם התיבה הזאת, הם לא באמת שימושיים.

אולי, אבל השאלה שאתה מנסה לשאול היא "מה זה אלפא והאם הג'וליה כזו?".

זה חשוב למותג, אבל לא חשוב לרוב הרוכשים. או, הם יקנו בגלל התהילה ולעולם לא ינצלו אותה (בדיוק כמו בב.מ.וו).

השאלה הזאת, משום-מה, חשובה ביותר לאנשים שלעולם לא ישקלו לרכוש את הג'וליה, או כל אלפא אחרת. נשגב מבינתי למה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי הפלאפים, זה אכן מאוד נוח, עבור אחוז חד ספרתי מכלל הרוכשים.

אתה מדבר על רוכשים של ספורט סדאן עם יומרות, לא איזו יפנומטית (אפילו ששם בד"כ יש).

וגם אלו שכמעט לא משתמשים בזה, אוהבים שזה נמצא שם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

השאלה הזאת, משום-מה, חשובה ביותר לאנשים שלעולם לא ישקלו לרכוש את הג'וליה, או כל אלפא אחרת. נשגב מבינתי למה.

אחרת לא יהיה מה לכתוב ;-)

שכחתי שחוץ מרשיון נהיגה, כדי להביע עמדה על אלפא צריך לעמוד בקריטריון של הכת.

טכניקת דיון מתנשאת קצת.

בעיני, סט התכונות שנדרשות מב.מ.וו הוא רחב יותר מאלו של אלפא.

אלפא חייבת לעמוד בעיני בדרישה של מכונית לנהג. זה מאסט כדי לעמוד מאחורי ההבטחה של הסמל. עדיין היא יכולה להיות מכונית טובה מאוד.

חוסר בפלאפים ובניתוק בקרות זה סימן פחות טוב.

עדיין, ממש לא פוסל כי טרם נהגתי. קפצתי בשישי האחרון לסוכנות ביגאל אלון להציץ, אבל היא לא הייתה...

בטוח שאבדוק. כמו שבחנתי בפעם האחרונה לפני שרכשתי וגם בפעמים אחרות בעבר. אבל עדיין כמובן אני מודה שאני לא ראוי להכלל בכת.

עריכה:

אגב, לא ליצר דגם ידני ולחשוב שבבסיסי לא צריך פלאפים, זה קצת הזנחה של כאלו שרואים באלפא מכונית נהיגה במובן רומנטי/קלאסי... או שזה רק אני.

עריכה אחרונה על ידי shayy

• תוכן חדש...