Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנות עד 40K, אוטומט, האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתייעץ עבור חבר,

היעד כמו בכותרת עד 35-40K, אוטומט, האצ'בק

הדגש החשוב הוא אמינות ושלא תהייה עגלתית, צריכת הדלק פחות רלוונטית (כלומר 1:10-1:11 מקובל)

אישית תפסה את עניי אופל קורסה (2010-2012) למיטב הבנתי המגרעת העיקרית היא הצריכה היחסית גבוהה השאלה היא יותר לגבי החלפים האם המחירים סבירים או יקרים.

סוזוקי סוויפט 2008 +

יונדאי I30 (קצת יוצאת מקטגוריה של קטנות אך היא בין האופציות של הקונה)

מאזדה 2 (גם ידוע על הצריכה הפחות טובה מה עוד?)

ניסאן מיקרה (מה ההבדל בין התתי דגמים ומה המגרעות של הרכב)

הדגש הכי חשוב הוא אמינות ואחזקה לא ייקרה.

הכוונות ואופציות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

את המיקרה הייתי מוריד אם צריכת דלק לא חשובה,סוויפט לדעתי תהיה אופציה טובה,אמינות טוב,מנוע בסדר,הבעיה עיקרית את מטען קטן,לי המושבים היו נוחים,מאוד מפתיעה בנוחות המושב האחורי.

מזדה 2 נחשבת לדי זריזה מהדור ההוא,אבל חשוב לקנות את גירסת הדינמיק ולא אקטיב,מדובר על 6 כריות אוויר לעומת 2 וכמובן תוספת איבזור,אבל יש הבדל בטיחותי.

יש גם הספלאש עם מנוע דומה לסוויפט אבל היא קטנה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבין האופציות שהזכרת, הסוויפט וה-2 הן המועדפות. במאזדה 2 שים לב לבחור ברמת האבזור הגבוהה (דינמיק) משום שלנמוכה אבזור בטיחות מופחת. מבין הסוויפט וה-2 הייתי בוחר את הראשונה שתמצא בלוחות במצב הטוב ביותר.

• תוכן חדש...