Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה שלך נשמעת כמו בעיה של מוסכניק שלא יודע לפתור אותה.

אתה הולך וחוזר ,הוא לא יכול לעשות סיבוב ברכב ולוודא שהביעה נפתרה?

הוחלף לך

מאוורר

תרמוסטט

ראדיאטור

ללא צורך

תפנה אותו ללינק הזה שיבצע ניקוז כמו שצריך.אחר כך תדבר איתו שיזכה אותך על כל מה שהוחלף לחינם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?223244-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%AA%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%98&highlight=%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%A3+%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

מאוורר באמת לא עבד - ואני הלכתי לאלקטרו טיב והחליפו לי מנוע

הרדיאטור היה ישן והיה הפרשי טמפרטורות בשני צדדיו (הייתי יכול להמשיך לנסוע איתו) אבל גם פה אמרו שכנראה הייתי צריך להחליף

הבעיה עדיין הייתה ולאחר החלפת תרמוסטט המצב השתפר אז ככה שאני לא יודע אם באמת הייתה בעיה בישן

המוסכניק עשה כמה סיבובים וראה שהתקלה לא נפתרה

אמר לי לקחת את הרכב ולחזור השבוע (הרכב היה אצלו כמה ימים ) שלחתי לו בווטסאפ את המסמכים הרלוונטים בשבוע שעבר ואמר שהסתכל ו"עשה" אבל זה לא פתר

אני מחפש מישהו שיכול לעשות לי ניקוז אוויר כמו שצריך ורק ככה אוכל לדעת אם ישנה עוד בעיה במערכת מים

אורן האם אתה יכול לעזור לי?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה, גם להוציא את הטרמוסטט בשלמותו לא פותר את הבעיה הזו, פותח השירשור, אתה מוזמן להגיע אלינו.

אורן

פורסם

טוב אז עידכון הסאגה

לאחר שלקחתי את הרכב מהמוסך הבעיה נותרה כשהייתה

וממש לא ידעתי מה לעשות וכבר הייתי קרוב לחזור למוסכניק (כי לא ענו לי כאן. חחח) שאמר שבירר על זה עוד ויש לו עוד משהו לעשות

ומשום מה הבעיה נעלמה וכנראה משהו שעשה פתר את הבעיה (אולי החורים בטרמוסטט) והאוויר השתחרר

אני הייתי בהלם ועשיתי נסיעות ארוכות יותר מבדרך כלל ובכבישים מהירים וב"ה אני לא רואה שוב את הבעיה הזאת

כמובן שאמשיך לעקוב אחרי המדחום (זה קצת מעצבן להשגיח במיוחד במהירות גבוהה שצריך ליהיות ערני ודרוך בנהיגה)

אני אישית לא ראיתי אבל המוסכניק אמר שלפי המסמך - לא בוצע מעקף

מקווה שהמידע יעזור

פורסם
לא מבין את העניין של המעקף וניקוז האויר....תוכל לפרט על זה אורן? מעולם לא ניתקלתי בבעיית ניקוז אויר ויצא לי להתעסק איתם לא מעט. אולי בכל מיקרה מקור הבעיה היא משאבת המיים כך אני מאמין לפחות.

לא חושב שהמעקף זה מה שייתן לך את הפיתרון מהסיבה שאצלך המאווררים ניכנסים לעבודה בתקינות מלאה כך שלא ניראה שאויר במערכת זה הבעיה. גם הטרמוסטט לפי מה שאתה אומר ניפתח. החשד העיקרי שלי הוא דווקא משאבת המיים גם כי לפי מה שאמר לך המוסך שזה קורה לעמוד בצד ולהעלות סלד עד שהחום יורד וזה יכול להצביע על משאבת מיים בלוייה. בכל מיקרה מעניין איך ייגמר אז תעדכן!

לא משאבת מים ולא בטיח. לנחש כולנו יודעים.

איזה כייף לי :)

פורסם
כן נעשו בסוף.

זה מה שהמליצו למוסכניק לעשות

אני מקווה שהבעיה באמת נפתרה. ייצרן הרכב אינו ממליץ לבצע קדחים בתרמוסטט אלא הפיתרון שאורן הציע.

שים לב שבחורף זמן החימום של נוזל הקירור עלול להתארך בגלל זרימה קבועה של נוזל קירור דרך התרמוסטט מה שעלול להאריך את הזמן עד שאוויר חם יצא מפתחי האיוורור בזמן הדלקת החימום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...