Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד סניק 3 - שרשור מתגלגל

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בפלואנס שהיתה לי, היית עושה כאילו להתיז מים אבל מיד עוזב את הידית וזה היה עושה 3 ניגובים בלי התזה. טם היית מחזיק את זה לשניה יותר זה היה גם מתיז. בערך מה שתיאר אלי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 544
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסניק של חבר זה עובד ככה בדיוק

פות"ש, יש מצב שגילינו לך משהו אחרי קרוב לעשור עם הרכב?

ספריאל תיכף בא לעשות לך נו נו על כך שלא קראת את ספר הרכב גם בשפת המקור, שם זה בטוח היה כתוב

• מצחיק 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ביפנית - זה לא היה קורה. 

(בC5 משיכה רגעית - רק מגבים, משיכה ארוכה היא משפריצה ומנגבת שלוש פעמים, אוי... זה נשמע רע) 

גם בDS זה היה ככה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אז אחרי יותר מ 9 שנים (למען הדיוק ההיסטורי 9 שנים ושלושה וחצי חודשים, אבל מי סופר?) האוטו הגיע ל 100,000.

זה שניה לפני:

image.png.0a0e621abd0dce4e13714d37f207fa3c.png

וזה שניה אחרי:

image.png.cbf0d33f064f0b11487395a243f394e3.png

בתאריך 16.11.2025 בשעה 07:30, avargel כתב:

פות"ש, יש מצב שגילינו לך משהו אחרי קרוב לעשור עם הרכב?

יש מצב, אבל כשניסיתי את זה, לפעמים זה עבד ולפעמים לא - כלומר לפעמים זה כן נתן רק ניגוב, ולפעמים זה גם התיז מים וגם ניגב. לא לגמרי הבנתי את הלוגיקה, אבל כן הבנתי שאני כנראה מגושם מדי כדי לתפעל רכב צרפתי 😄 

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • אהבתי 3
פורסם

זה לא את זה אני

• מצחיק 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תדמיין שאתה יושב ושותה יין במרפסת של האייפל ונותן טיק קטן כזה עם האצבע להוריד את האפר מהסיגריה, אותה תנועה בערך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

תדמיין שאתה יושב ושותה יין במרפסת של האייפל

עצמתי עיניים וניסיתי לדמיין את זה, אבל התורים לאייפל היו גיהינום, אז אפילו בדמיון ויתרתי והלכתי לדפוק איזה קרואסון במאפיה מעבר לרחוב...

• מצחיק 4
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן:

בטיפול האחרון (שהיה באוגוסט ולפני כ 7000 ומשהו ק"מ) החליפו לי דיסקים ורפידות קדמיים. בזמנו אמרו לי שעוד כ 7K ק"מ יהיה צורך להחליף גם מאחורה, אבל כיון שהאוטו נסע את זה בערך בשנה, החלטתי לדחות את זה. מאז התחלתי לעבוד בעבודה חדשה שנמצאת, מכל המקומות בעולם, בלוד, והאוטו התחיל לסוע כל יום הוד השרון-לוד וחזרה. הפלא ופלא, בדיוק בקילומטראז' שהם אמרו הבלמים מאחורה התחילו להרעיש.

נגמר בביקור במוסך אתמול, בדיקה שאכן צריך בלמים מאחורה (וצריך), וכיון שהתעקשתי על מקורי, שלא היה להם במלאי, האוטו יצא רק היום עם צלחות ורפידות חדשות לסרן האחורי. סדר גודל הנזק: 2400 ש"ח.

פורסם
לפני 1 דקה, Fazer כתב:

נגמר בביקור במוסך אתמול, בדיקה שאכן צריך בלמים מאחורה (וצריך), וכיון שהתעקשתי על מקורי, שלא היה להם במלאי, האוטו יצא רק היום עם צלחות ורפידות חדשות לסרן האחורי. סדר גודל הנזק: 2400 ש"ח.

אתה בחור אמיץ, אין לי מילה אחרת לתאר את זה :mm_tongue

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 7 דקות, Fazer כתב:

שהתעקשתי על מקורי,

רנו לא מייצרים בלמים, אז מה הבעיה לבחור במותג עם מוניטין במקום חלקים, שבסבירות גבוהה מגיעים מאותו מותג רק עם סמל של רנו על הקופסה פלוס מס אשכנזים? 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
Just now, menir1 כתב:

מאותו מותג רק עם סמל של רנו על הקופסה פלוס מס אשכנזים? 

ואם אתה אשכנזי שרוצה לשלם את המס ?

אתה חייב למצוא את הדרך :-) 

• מצחיק 7

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני שעה, menir1 כתב:

רנו לא מייצרים בלמים, אז מה הבעיה לבחור במותג עם מוניטין במקום חלקים, שבסבירות גבוהה מגיעים מאותו מותג רק עם סמל של רנו על הקופסה פלוס מס אשכנזים? 

יש כמה סיבות, חלקן אמיתיות וחלקן מומצאות לחלוטין, אבל בגדול כשבטיפול הקודם אמרו לי שצריך בלמים אחוריים אמרתי לעצמי שאני אעשה מחקר על מה מוצלח לסניק וארכיב משהו שהוא מותג אפטרמרקט טוב. שתי דקות לאחר מכן התחלתי עבודה חדשה ומאוד אינטנסיבית (בקבוצת שכולו טוב למי שממש מתעניין) ופשוט לא היה לי זמן להתעסק בזה (וגם קצת שכחתי מזה), עד שלפני כמה ימים הבלמים התחילו להרעיש מאוד, וכיון שאני נוסע לא מעט ויש לי מעט מאוד זמן פנוי, הדבר הכי פשוט, מהיר (ואיכותי) היה ללכת למוסך של רנו ולקנות מקורי - לעצלנות, לנוחות, ולפתרון של "כאן ועכשיו" יש מחיר (וכן @איציק נ. אני אכן משלם מס אשכנזים על זה).

מנסיוני, אגב, הבלמים המקוריים מעולים.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם
לפני 25 דקות, Fazer כתב:

(וכן @איציק נ. אני אכן משלם מס אשכנזים על זה).

אני הראשון שהגיתי את המשפט הזה עליך כאן בפורום, אז אתה בא לספר לי על זה ??

🤣🤣🤣

• מצחיק 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

ואם אתה אשכנזי שרוצה לשלם את המס ?

אתה חייב למצוא את הדרך :-)

קל - רושם בווייז את המילים "מוסך" + "מרכזי" + "מותג הבאגט"

image.png.024e593b5aad93a9015d866b24f496c7.png

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...