Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בית משפט בישראל היה מחליט כזה דבר, אולי לא היה כדאי לאף יצרן למכור פה מכוניות בכלל. סין זה שוק ענק ששווה לשמור עליו, מה אנחנו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יבגני,

הרכבים שלהם טובים?

תלוי איך מסתכלים על זה.. :wink:

עיצוב טוב, איכות החומרים וההרכבה טובים, מנועים ותיבות הילוכים מתקדמים אך לגבי האמינות, לא הייתי אומר שהיא טובה..

**חפירה**

תשמע גם האמינות זה נושא לא עד כדי כך כואב כמו שמציגים אותו.

כבר דובר פה רבות מאוד על הנושא ואמרתי זאת לא פעם אך אחזור שוב בקצרה :

אני עובד בחברה לא גדולה במיוחד (כ 70 איש משרדים בארץ) , לרוב הגדול יש ג'קה או אוקטביה , כמובן שיש יוצאי מין הכלל עם קורולות ועוד שטויות אבל כ 50 מתוך ה 65 שלקחו רכב ליסינג דרך העבודה נוסעים על וואג.

כאשר נכנסים לנושא הרכבים השורה התחתונה זהה ב 99% מהזמן , מאוד אוהבים את הרכבים בעיקר בגלל שילוב המנוע+גיר , תוסיף לזה איכות חומרים טובה מהממוצע + מרווח טוב ועיצוב נחמד והנה רכב שאין לו תחליף.

לרובם אין בעיות ולא היו , למי שהיה זה סה"כ להכניס את הרכב למוסך פעם אחת אקסטקה בשנה להחלפת מכטרוניק או גירים.

תשאל כל אחד מהם מה יהיה הרכב הבא , אם יש בהיצע כמובן שוואג.

אם להסתכל באופן פרטי למשל , אז אצלי למשל יש רכב וואג שלישי שאני רוכש חדש (איביזה , לאון , סופרב).

באף אחת לא היו בעיות למעט טיפולים רגילים (למרות שתכננתי על כניסה אחת שניים נוספות בשנה לשם כך) , וגם אם היו , עדיין לא יכלתי למצוא חבילה טובה יותר , אז החסרון היחיד שאני רואה בקונצרן , והוא חסרון גדול לצערי הוא היבואן עצמו.

היחס גרועה כמו גם השירות , האמת ממש עצוב שיבואן כ"כ גרועה זכה במוצרים כ"כ טובים (לטעמי לפחות).

2017 Type R

פורסם (נערך)

אני מסכים שבליסינג אלו רכבים מעולים. פעם בשנה החלפת מצמד אפילו לא תורגש. יש רכב חלופי . אבל תחשוב מה קורה ללקוח של משומשת כזו שהיבןאן לא מוכן לתקן לו בחינם. גם אין רכב חלופי, גם אחריות של שנתיים. המשכה מותנה בהמשך טיפולים יקרים אצל היבואן. יש הרבה אנשים שנוסעים יפה ואין בעיה ועדיין כמות הגירים התקולים גדולה. כל מספר מעל 5% צריך להטריד בתעשיית הרכב. כי שזה קורה לך אז הסטטיסטיקה לא מעניינת.

מתוך אמונה בטכנולוגיה שלהם היו צריכים להשאיר 5 שנות אחריות .

יש בעבודה בחור שעוזב. צריך עכשיו לקנות רכב. מאד מצאה חן בעיניו האיביזה. אחלה מחיר. כבר כמעט סגר ובמקרה דיבר איתי. אמרתי לו משהו פשוט: לך למוסך היבואן ודבר איתם. ככה עשה. ביום שלישי הוא חוזר אלי. מנהל העבודה אמר בבטחון שאין שום בעייה בגירים . המוסך היה מלא רכבים. אז הבחור ישב קצת בחדר המתנה והקשיב לשיחות. במקביל עבר ליד הקבלה ואז עינו צדה שורה של כ 20-30 תיקי רכב מסודרים שעל כולם רשום "מצמד". חזר ושאל את מנהל העבודה על פשר התיקים ואז המנהל התחיל לגמגם.

שלשום הזמין שברולט קרוז 0 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אני מסכים שבליסינג אלו רכבים מעולים. פעם בשנה החלפת מצמד אפילו לא תורגש. יש רכב חלופי . אבל תחשוב מה קורה ללקוח של משומשת כזו שהיבןאן לא מוכן לתקן לו בחינם. גם אין רכב חלופי, גם אחריות של שנתיים. המשכה מותנה בהמשך טיפולים יקרים אצל היבואן. יש הרבה אנשים שנוסעים יפה ואין בעיה ועדיין כמות הגירים התקולים גדולה. כל מספר מעל 5% צריך להטריד בתעשיית הרכב. כי שזה קורה לך אז הסטטיסטיקה לא מעניינת.

מתוך אמונה בטכנולוגיה שלהם היו צריכים להשאיר 5 שנות אחריות .

יש בעבודה בחור שעוזב. צריך עכשיו לקנות רכב. מאד מצאה חן בעיניו האיביזה. אחלה מחיר. כבר כמעט סגר ובמקרה דיבר איתי. אמרתי לו משהו פשוט: לך למוסך היבואן ודבר איתם. ככה עשה. ביום שלישי הוא חוזר אלי. מנהל העבודה אמר בבטחון שאין שום בעייה בגירים . המוסך היה מלא רכבים. אז הבחור ישב קצת בחדר המתנה והקשיב לשיחות. במקביל עבר ליד הקבלה ואז עינו צדה שורה של כ 20-30 תיקי רכב מסודרים שעל כולם רשום "מצמד". חזר ושאל את מנהל העבודה על פשר התיקים ואז המנהל התחיל לגמגם.

שלשום הזמין שברולט קרוז 0 ק"מ.

אחי אתה צודק, כשהרכב מהעבודה בליסינג למי אכפת, מצידי שכל שני וחמישי יהיה במוסך, אבל בתור יד שניה בלי אחריות לא הייתי נוגע, כשהמשפחתית שלנו מתחילה להשתעל ונראה שהולך להיות איזה תיקון גדול אז אני מיד מוצא פראייר ומעיף אותה אליו וקונה אחת אחרת

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם

קודם כל צריך לציין שממש לא לכולם היו בעיות עם הגיר , סה"כ מדובר אולי על 10% שעברו תיקון גיר כל שהוא.

ומעבר לכך הרכבים מציגים אמינות יוצאת מין הכלל (לא לשכוח שזה רכבים שעושים 40+ אלף בשנה).

למי שכן החליפו עד כמה שזכור לי מדובר על בין 60 ל 80 אלף , היו כאלה שהתלוננו על רעידות כבר ב אזור ה 40 אבל לא היו ממש בעיות מעבר לרעידות.

ואני דווקא לא מסכים עם הנושא של היד השנייה , צריך לקחת בחשבון כמה נושאים :

חווית נסיעה / נהיגה , שלדעתי עדיפה מרוב רובם של הרכבים באותם סגמנטים.

צריכת דלק עדיפה בהרבה מכל ה 1.6 למיניהם.

כוח ומוממנט זמין.

אבזור ואיכות פנים/הרכבה.

ואולי זה ישמע מעט מוזר אבל ה DSG , חברים זה גיר פשוט נפלא , ואני מכיר אנשים בודדים שבאמת היה להם משהו רע להגיד עליו , הוא עובד מעולה העברות מהירות וכמעט לא מורגשות.

ומחיר מחירון.

כל אלה מציגים חבילה נהדרת , למשפחה ממוצעת שעושה כ 20 אלף בשנה זה אומר החלפת קלאצ'ים פעם ב כ 3-4 שנים , לדעתי זה סה"כ תחזוקה שוטפת , ומחיר ממש לא גבוה ביחס למה שמקבלים.

2017 Type R

פורסם

וזו הבעיה : החלפת המצמד נופלת בדיוק על יד2 שבטוח שהוא קנה רכב אמין. היא לא זולה בכלל ומי ששילם מחירון פתאום מגלה החלפה יקרה. מילא אם היו מזהירים שהמצמד קצר טווח .אני מסכים על זה שהגיר חדש הוא אחד הטובים בשוק למחיר שלו.

פורסם

אגב, רק לציין לגבי פולקסוואגן בסין.

היצע הדגמים שלה בסין נראה לי ההיצע הכי גדול בעולם ואפילו בשנים האחרונות הם הפסיקו לייצר כמה דגמים ותיקים.

שנתחיל? ג'טה נמכרת בכמה וריאציות (כולל גרסאות שמבוססות על הג'טה MK4 ואפילו MK2) וגם יש ג'טה CC שייחודית לסין, סקודה ראפיד משווקת שם כפולקסוואגן סנטנה, לפאסאט יש בסין 4 גרסאות (אירופאית, אמריקאית, CC והדור קודם) - עד לא מזמן שווקה גרסה שהיתה מבוססת על סופרב דור ראשון תחת השם פאסאט לינגיו, הטוראן נמכר שם בשני הדורות וכו'...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
וזו הבעיה : החלפת המצמד נופלת בדיוק על יד2 שבטוח שהוא קנה רכב אמין. היא לא זולה בכלל ומי ששילם מחירון פתאום מגלה החלפה יקרה. מילא אם היו מזהירים שהמצמד קצר טווח .אני מסכים על זה שהגיר חדש הוא אחד הטובים בשוק למחיר שלו.

גם ליד 2 זה ישתלם כי הוא יקבל רכב יותר חסכוני ויותר חזק באותו מחיר כמו משפחתית רגילה.

פורסם
גם ליד 2 זה ישתלם כי הוא יקבל רכב יותר חסכוני ויותר חזק באותו מחיר כמו משפחתית רגילה.

ישתלם למי? אולי לך כי לך כל הדברים האלו חשובים.

לאבא שלי, לדוגמא, זה ממש לא משתלם. אם הוא צריך להשכיב כמה אלפי שקלים על החלפת המצמדים ולקחת יום חופש בעבור זה (ושלא לדבר על העניין של להיתקע לא ברור איפה). כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו ולהחליט מה משתלם לו.

פורסם

חווית נסיעה / נהיגה , שלדעתי עדיפה מרוב רובם של הרכבים באותם סגמנטים.

צריכת דלק עדיפה בהרבה מכל ה 1.6 למיניהם.

כוח ומוממנט זמין.

אבזור ואיכות פנים/הרכבה.

ואולי זה ישמע מעט מוזר אבל ה DSG , חברים זה גיר פשוט נפלא , ואני מכיר אנשים בודדים שבאמת היה להם משהו רע להגיד עליו , הוא עובד מעולה העברות מהירות וכמעט לא מורגשות.

גם לי יש את הרכב בליסינג (יש לי גם פרטית) - 1.4+DSG - שילוב פשוט מדהים

מתקרב כבר ל-50 אלף ללא שום בעיות, ואת האמת - לא מבין איך אפשר לקחת רכב אחר בליסינג...

פורסם
קודם כל צריך לציין שממש לא לכולם היו בעיות עם הגיר , סה"כ מדובר אולי על 10% שעברו תיקון גיר כל שהוא.

לא יודע מהיכן הבאת את הנתון הזה, אבל הוא שקרי.

מעבר לזה, לא נעשה עוד דיון DSG מיותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...