Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
כמו כל תקלה, הנושא הזה מקבל בפורומים הרבה יותר תהודה מההיקף האמיתי שלו.

אני חושב הפוך : על כל אחד שמגיע לפורום ומתלונן יש חמישה שבכלל לא מכירים את הפורום.

לגבי איכות: וואווי אחד היצרנים הכי הנמכרים בסין (ומקום שלישי בעולם) האם זה הופך את הסלולרי שלהם לאיכותי יותר מאייפון או סמסונג (דוגמא רעה כי במקרה הזה:כן)? לדעתי יש פה פאקטור מחיר שחבוי מעייננו. הרכבים פשוט מתומחרים אגרסיבי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

טוב, לסינים יש בעיה עם המכוניות היפניות, מסיבות היסטוריות.

לגבי DSG - לא התעמקתי: כמה מה- DSG שהם מכרו היו עם קלאץ' יבש (DSG7), וכמה עם קלאץ' רטוב (DSG6)?

לפי מה שהבנתי, הרטוב הרבה פחות מועד לתקלות מאשר היבש, וכנראה נעים יותר לנסיעה.

פורסם

האמת, הרושם שלי הוא שלסינים יש בעיה (עצומה) עם יפנים ועם יפן, אבל אין להם בעיה לרכוש ולהשתמש במוצרים ובמותגים יפניים.

יש שם המון מכוניות ואופנועים יפנים, וגם מוצרים אחרים (אסאהי הוא הראשון שצץ לי בראש:-D). מצד שני, באותה החנות שמוכרת אותם יכול להיות שלט אין כניסה ליפנים....

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני מכיר דיפלומט סיני שרכש את הג'טה שלו בארץ. לקראת חזרתו הבייתה, הוא העמיס את הג'טה במכולה ולקח אותה עימו. כמוהו, הוא אמר לי בחיוך, יש עוד רבים בשגרירות סין שכך נוהגים.

הסינים ממש מאוהבים בפולקסווגנים שלהם וגם הדרום קוריאנים וגם היפאנים... סעו לשגרירות יפן, לשגרירות דרום קוריאה, לשגרירות סין, לשגרירות רומניה, לשגרירות רוסיה ויתר מדינות ברית המועצות ותראו באיזה מכוניות הם נוהגים... חלק גדול מהעובדים שם רוכשים את הפולקסווגן שלהם בישראל כי המחיר ללא מס הוא מהנמוכים בעולם!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
טוב, לסינים יש בעיה עם המכוניות היפניות, מסיבות היסטוריות.

לגבי DSG - לא התעמקתי: כמה מה- DSG שהם מכרו היו עם קלאץ' יבש (DSG7), וכמה עם קלאץ' רטוב (DSG6)?

לפי מה שהבנתי, הרטוב הרבה פחות מועד לתקלות מאשר היבש, וכנראה נעים יותר לנסיעה.

כל צרות ה DSG7 היבש התגלו דווקא בסין ויוזמת הממשלה שם היא שהתחילה לגלגל את כדור השלג שדחף את פולקסווגן לכל הריקולים הענקיים שבוצעו בעולם. פולקסווגן מייצרת בסין מנועים, גירים לרבות DSG7 היבש, שלדות והרכבות בקווי יצור

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה החשובה היא, האם האופציה למירור-לינק פתוחה להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר אתה שואל, עכשיו חזרתי מטיוואן שם נסעתי בגולף חדשה שהיהה בה אופציה לשיקוף פעילה. לדעתי בטיוואן אין מפעל הרכבה דל vw כמו שיש בסין.

פורסם

הפולקסוואגנים בטייוואן מיובאים מאירופה

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
השאלה החשובה היא, האם האופציה למירור-לינק פתוחה להם.

גם אין להם מובילאיי.

מסכנים, בטח מתים כמו זבובים בלי מערכת כה חשובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כמו כל תקלה, הנושא הזה מקבל בפורומים הרבה יותר תהודה מההיקף האמיתי שלו.

זה לא נכון.

בסין בעיית ה-DSG זכתה להתערבות מהרשויות, והם קיבלו אחריות ל-100 אלף ק"מ או 10 שנים.

כמו שנכתב, זה מה שגרם ל-VAG לקחת אחריות על התקלה בכל העולם (רק שבארץ זה היה צריך גם התערבות של בית משפט, כדי להוסיף פיצוי ועוד אחריות).

http://www.autoevolution.com/news/vw-officials-apologize-for-faulty-dsg-gearbox-in-china-45400.html

http://www.bloomberg.com/news/articles/2013-03-20/volkswagen-recalls-384-181-vehicles-in-china-for-gearbox-faults

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מסכנים, בטח מתים כמו זבובים בלי מערכת כה חשובה.

הם בהחלט מתים כמו זבובים.

תנהג בסין, תבין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...