Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
http://www.carmag.co.za/news_post/best-selling-automaker-in-china-in-2016-so-far-is/

לדעתי זה מדהים, במיוחד אחרי הסיפור עם רכבי הדיזל...

תקציר:

VW עברה את GM (שהיתה הנמכרת ביותר לשנת 2015)

עליה של 8% בשנה האחרונה

מה מדהים בזה ? תסתכל סביבך בכביש ותגלה שכמעט כול רכב עשירי הינו תוצרת VAG.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יבגני,

הרכבים שלהם טובים?

תלוי איך מסתכלים על זה.. :wink:

עיצוב טוב, איכות החומרים וההרכבה טובים, מנועים ותיבות הילוכים מתקדמים אך לגבי האמינות, לא הייתי אומר שהיא טובה..

פורסם
אני לא חושב שזה מדהים. כנראה שלרוב הצרכנים בסין ממש לא אכפת מזיהום הסביבה.

המודעות ברפובליקה העממית לזיהום אוויר ושימור הטבע פשוט איומה, אך משתפרת עם השנים.

זה לא רק במכוניות (ובמשאיות....) אלא גם בתעשיה בערים הגדולות, בהפעלת חימום אוטומטית בשכונות שלמות של הערים הגדולות במשך כל העונה הקרה. בעיר גדולה (עיר מן המעלה הראשונה כמו בייג'ינג) יש ימים של אובך שמכסה שכונות שלמות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

את רוב רובם של הצרכנים, גם אם מנועי הדיזל העדכניים של פולקסווגן היו מזהמים כמו מנוע בתקן אירו 1-, זה לא ממש מעניין כל עוד המנוע חסכוני ואמין.

פורסם (נערך)
יבגני,

הרכבים שלהם טובים?

תלוי איך מסתכלים על זה.. :wink:

עיצוב טוב, איכות החומרים וההרכבה טובים, מנועים ותיבות הילוכים מתקדמים אך לגבי האמינות, לא הייתי אומר שהיא טובה..

ואת זה אתה אומר מניסיון או על סמך צרחני ה-DSG?

יצרן שמגדיל את המכירות שלו כל שנה והופך דה פאקטו ליצרן הגדול בעולם לא הולך ביחד עם מכוניות בעייתיות.

ד״א גם בארץ VAG הוא היצרן השני בגודלו (אחרי קונצרן יונדאי/קיה), כך שכנראה גם הישראלים מאד מרוצים מהמכוניות האלו בסך הכל (במיוחד שהדגמים שלהם לרב רחוקים מלהיות הזולים בכל סגמנט)

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

אל תשכחו שבסין הרגולטור חייב את היצרן ב 10 שנות אחריות לגיר dsg7 .

זה צעד חסר תקדים אחרי ,על פי גורמים זרים, חצי מיליון גירים כשלו שם.

אם יש אחריות יצרן אז זה פחות נורא ואפילו מעודד מכירות. זה לא מדד לאיכות ייצור.

מעניין כמה עולה גולף סינית כי הייצור הוא ברובו מקומי (להבדיל מטאיוואן ששם מביאים אותן מארופה)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חייב להודות שזה די משעשע שחלק מכם מביאים פליאה על כך שהסינים לא מוטרדים מזיהום אויר- זו המדינה שמייצרת הכי הרבה זיהום אויר בעולם בעיקר בגלל כמות עצומה של מפעלים.

זיהום האויר בסין כל כך גבוה שכמה שבועות לפני תחילת האולימפיאדה בבייג'ין הם הוציאו צו לסגירת כל המפעלים בסין עד תום המשחקים האולימפיים במטרה להפחית את הזיהום אויר במהלכם.

השינוי היה כל כך מוחשי שבאותה תקופה היו בהונג קונג השמיים הכי בהירים ונקיים שיצא לי לראות ב-10 שנים שאני גר פה.

דיזלגייט?

הצחקתם אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כנראה אם המכירות של פולקסווגן לא נפגעו ואפילו גדלו, אחרי כול הבעיות עם הגיר, אז הם באמת שיפרו את ה DSG.

השוק הסיני דומה לשוק הישראלי בהעדפה שלו לתיבות אוטומטיות, אני בטוח שבערים הגדולות יש המון פקקים שזה הדבר הכי לא בריא שיכול להיות לגיר רובוטי

• תוכן חדש...