Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, אני שואל פה בשביל חבר שצריך יעוץ והכוונה לרכב חיסכוני

בגדול מדובר בנסיעות של 80-100ק"מ ביום, התקציב עומד על איזור ה80K הוא רוצה לעשות טרייד על הרכב שיש לו כרגע(נותנים לו בערך 15K על הרכב הישן)

הוא עבר לאזור הגולן ונעלץ להתמודד כל יום עם נסיעות בעליות לא קטנות גם בגולן וגם באזור העבודה.

כרגע הדיבור היה עומד על מגאן/פלואנס טורבו דיזל מיד שניה/מגרש, אך מחיפוש של כמה חודשים לא העלה לו רכב שקרץ מספיק ממגרשים של קארסו. גם נכנס לו ג'וק על I20 החדשה(מהיבואן בניילונים) 1.2 ידנית בנזין שלטענת הנציג מכירות(שטויות במיץ) עושה 1:17-18 במשולב(נשמע לי לא אמין בעליל)

כמו כן כמה מגרשים הדליקו אותו על ואגיות עם מנוע 1.2TSI בטענה שהמנועים מאוד חיסכוניים(למה אנשים מאמינים לזה?)

אני לא מצליח לעשות סדר בבלאגן :\ אולי כאן יעשו את הסדר הזה.

אשמח אם תוכלו להכין איזו רשימה של רכבים שעומדים בתקציב שיהיו חסכוניות וישרדו את העליות כמו שצריך(לא יתדרדרו אחורה:lol:)

בנוסף צריך את עזרתכם בכדי לאמת עד כמה באמת רכבי דיזל יקרים יותר בטיפול אל מול רכבי בנזין מאותה קבוצה.

תודה רבה והמשך יום מעולה,

איליה.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

הפלואנס אחלה אופציה חיסכנית וחזקה לצד נוחות טובה.

בתקציב שלך,הייתי בודק דאציה סטטופאי דיזל ב75 אלף חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קארסו לא מוכן לעשות טרייד על דאצ'יה :\ לכן הן יורדות מהסיפור

האופציה הנוספת זה אולי קקטוס דיזל אבל העיצוב מפריע לו(גם חורג לו מעט מהתקציב אחרי הטרייד)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אז שיקח 208 דיזל ב-90K,ויהנה מביצועים טובים (פחות בגלל ההספק של 100 סוסים ויתר בזכות המומנט, 26 קג״מ, מעט יותר מפולו GTI), צריכת דלק מצוינת (ולא, שום i20 מחורבנת עם הגה קבוע ואפילו לא TSI ממש לא יציעו צריכה כמו שלו), אבזור טוב ובעיקר תמורה מעולה (לדעתי לפחות) למחיר.

פורסם

אמרתי לו אתזה אבל הוא פוחד מירידות ערך גבוהות של הצרפתיות

אגב שאלה נוספת עד כמה טיפולים של ריכבי דיזל יקרים יותר מרכבי בנזין מקבילים?

• ספונסר פורום
פורסם

אהלן,

קצת סדר בדברים.

טרייד אין לרכב הישן שלו - שימכור ללא עזרת הטרייד אין. הוא כנראה ימקסם את התמורה עבור הרכב הישן במכירה עצמית.

מנועי הטורבו החדשים, גם של פיג'ו סיטרואן וגם של המתחרים - מדובר מצד אחד במנועים חזקים ויעילים, אבל כשלא לוחצים עליהם הם נשארים חסכוניים, כך שהרבה תלוי בסגנון הנהיגה. בנהיגה בין עירונית רגועה, עם גיר ידני, בהחלט אפשר להוציא צריכת דלק נאה ממנועי הבנזין עם הטורבו וגם בלי הטורבו.

על פניו הוא באמת צריך דיזל ידני שמציגים צריכת דלק נמוכה מאוד בכל מתווה נהיגה בהשוואה למנועי הדיזל.

אין הבדל מהותי בהוצאות האחזקה בין רכב טורבו בנזין חדש לרכב טורבו דיזל חדש.

אם החבר ואתה רוצים נשמח לתאם לכם נסיעת מבחן ב 208 דיזל (או בקקטוס דיזל שזוכה כאן באתר להרבה פירגון) על מנת שתחוו ותתרשמו בעצמכם.

צוות לובינסקי

פורסם

רכב ט"ד משיג צריכת דלק מצויינת גם כאשר לוחצים על הדוושה, 208 אכן תתן נתונים מעולים (מהטובים בארץ) בצריכת דלק, ועל הדרך גם נוחות לא רעה בכלל.

תקחו בחשבון שאם הטרייד אין נותן לכם 15000 על הרכב הוא מרוויח יותר על החדש, כמעט תמיד עדיף למכור לבד.

פורסם
אני במקומו כן הייתי הולך על

דאציה סטפואי דיזל והייתי מוכר את הרכב הישן לבד.

מסכימים! הכי ישתלם למכור עצמאית את הרכב הישן ולרכוש דאצ'יה סטפווי דיזל חדשה ב 75,000 ש"ח . הדגם מוצלח מאוד

ומאות רכשו בחודשים האחרונים.

• תוכן חדש...