Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מטורפת FordFocus Trend 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

יש לי FordFocus Trend 2006, עברה 155 אלף וצריכת הדלק שלי בסוף המיכל מגיע ל 13.5-14 ליטר ל 100 ק"מ והמרחק שהרכב עובר מהתידלוק הוא 330-360 ק"מ ולא יותר.

אני נוסע אך ורק בעיר (הגיוני שהצריכה גבוה).

יש לי מקרים שיש להם את אותו הרכב או רכבים בעלי אותם מנוע\כ"ס שהצריכה שלהם עולה על 450 ק"מ למיכל והממוצע צריכה בנסיעה הוא 9-11 ליטר ל 100 ק"מ.

עד כה הוספתי רק את התוסף לדלק (לפני כשנה) ולא היה שיפור מאז.

בבקשה תעזורו, מה ניתן לבדוק\לתקן על מנת לשפר את הצריכה שיש לי.

תודה ענקית מראש.

פורסם

חובה לבצע : 1. בדיקת עם סורק תקלות לבדוק תקינות חיישן חמצן ותקינות חיישן טמפרטורת נוזל קירור

2. בדיקת 4 גזים אם רמת CO ו-HC גבוהות יש לבצע החלפת מסנן אוויר ומצתים ולבדוק שוב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
חובה לבצע : 1. בדיקת עם סורק תקלות לבדוק תקינות חיישן חמצן ותקינות חיישן טמפרטורת נוזל קירור

2. בדיקת 4 גזים אם רמת CO ו-HC גבוהות יש לבצע החלפת מסנן אוויר ומצתים ולבדוק שוב.

תודה על העצות.

סורק תקלות/בדיקת רמת גזים אפשר לעשות רק במוסך מורשה או אפשר לגשת למוסכים רגילים גם כן?

בכל מקרה גם מסנן האוויר וגם המציתים(פלגים?) מוחלפים מדי שנה בטיפול שאני עושה.

פורסם

חברים שלך נוסעים גם אך ורק בעיר?

או שיש להם גם נסיעות בינעירונית?

כי בגדול 1 ל 7.5 זו צריכה נורמאלית לאוטו הזה כשכל הנסיעות בעיר עם מזגן ולמרחקים קצרים.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

7.5 ק"מ לליטר לרכב הזה בעיר עם מזגן, נשמע די הגיוני.

הרכב הזה נחשב לבזבזן יחסית לאחרים.

תנסה לבדוק את זה שוב כשתעשה איתו נסיעה ארוכה מחוץ לעיר.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...