Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לציבור הנהגים חברי הפורום שלום רב,

בהמשך לכתבה הזו על כך שמחירי ביטוח הרכב התייקרו למרות כל ההבטחות של הפוליטיקאים:

http://www.yediot.co.il/articles/0,7340,L-4834969,00.html

בסוף החודש ביטוח הרכב שלי מסתיים. מדובר ביונדאי I20 שנת 2009 1.4 אוט', תודה לאל אין תביעות ב 3 שנים האחרונות והביטוח לא לנהג צעיר.

אז לפני שנתיים שילמנו 3900 בערך, גם שנה שעברה שילמנו 3900 לחובה+מקיף (והיו הצעות אפילו ב 3600 אבל לא אצל סוכן, העדפנו אצל הסוכן שאנחנו מכירים).

והשנה, כגודל הציפייה כגודל האכזבה: מחירי הביטוח מתחילים מ 4200 לחובה+מקיף ומגיעים אפילו ל 5700!!!.

למה לכל הרוחות אני צריך לשלם על ביטוח מעל 10% ממחיר הרכב?.

אנחנו, בתור ציבור הנהגים ישנים, ישנים חזק. אנחנו צריכים להתאגד ולעשות מחאה. לא ייתכן שחברות הביטוח ישדדו אותנו ואנחנו יושבים בשקט.

אנחנו בתור חברי פורום יכולים להתחיל את המהפך, להתאגד וליצור כוח צרכני אדיר להוזיל את הביטוחים.

ההצעה שלי היא שנתאגד כולנו דרך הפורום ודרך הפייסבוק של קארזפורום ולהתחיל במהפכה (ולכן צריך את שיתוף הפעולה של מנהלי הפורום).

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

פרט לביטוח חובה אתה יכול לא לעשות ביטוח

לא מומלץ.

החישוב של 10% מערך הרכב הוא של ביטוח החובה + המקיף.

כמובן שיש לעשות חישוב רק מסכום הביטוח המקיף כי החובה בא לבטח נזקי גוף, ולא קשור לערך הרכב בכלל.

וההסבר לשינוי בחובה ברור, לאברור מה הקשר של זה למקיף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מס רכב בין הגבוהים בעולם שגורם לירידת ערך מאוד כואבת (מעל אלפייה בחודש לרכב ממוצע)

מס כפול ומכופל על דלק שגורם לאנשים (מסוימים) לחשוב פעמיים אם לקחת את האוטו לסיבוב

₪34.9 לקילו אבוקדו

כולם שותקים

אבל התייקרות הביטוח ב₪300 לשנה זה מה שיגרום לאנשים להתאגד, לצאת לרחובות ולהתחיל מהפכות

תחליף סוכן, זה יותר מועיל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא קשור לסוכן שלי. זה קשור לכל חברות הביטוח. עשיתי עכשיו סבב טלפונים בין חברות הביטוח השונות (אישי ישיר, 9 מליון, הפניקס, מגדל, ועוד כמה סוכנים) וכולם מבקשים מחיר יותר יקר ממה שאני שילמתי עד עכשיו.

אבל פה מתחילה הבעיה, שאנחנו לא מתאגדים וזה לא רק קשור לביטוח- זה קשור להרבה דברים.

פורסם

אני לא יודע מאיפה המחירים האלה אבל יש לי חשד שיש פה או בעיה עם הנהג או בעיה עם סוכן הביטוח או שהרכב הזה גניב בצורה קיצונית.

קח בחשבון שחברות הביטוח הישירות הם לא בסיס לכלום (כבר למעלה מעשור שלא קיבלתי מאף אחת מהן הצעה אטרקטיבית לאף רכב בבעלותי) ואני מציע שתפנה לסוכני ביטוח נוספים, בעדיפות לסוכנים גדולים שעובדים עם רוב חברות הביטוח.

פורסם

כפי שכתבתי, תודה לאל אין שום תביעות ושום שלילות. גניב - יכול להיות, אין לי נתונים כאלו.

אני בינתיים ממשיך בבירורים מול עוד סוכנים.

פורסם

בירורים מול סוכנים? זה כל כך שנות ה90.

היום יש אינטרנט

i20.jpg

קח, 3900, ולא צריך מחאה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שים לב להצעה שלך, נהג אחד מעל גיל 27. השנה שילמתי 3900 לסוכן לכל נהג מגיל 24 ומעלה, כיסוי צד ג' של 2 מ' ש"ח, טוטאלוס מ 50%, ביטול השתתפות עצמית במקרה של ירידת ערך ובתיקון במוסך הסדר ועוד כמה דברים.

כשביקשתי בצעה כזו בוובי המחיר שקיבלתי היה קרוב ל 4100.

ושוב, אני יכול "להוריד" את המחיר אבל זו הטעות של כולנו כאן - מעדיפים לשלם ולשתוק.

פורסם

מ-WOBI שנה ראשונה קבלתי הצעות סבירות, בשנה השנייה קבלתי הצעות מגוחכות ולכן עזבתי אותם.

אין לך ביטוח קבוצתי של ארגון גדול?

פורסם

כתבה מעניינת שפורסמה היום:

זינוק חד במחירי הביטוח המקיף וצד ג'

נתונים חדשים חושפים: חברות הביטוח לא מחכות לאישור משרד האוצר להעלאת תעריפי החובה - ומפצות את עצמן על חשבון הנהגים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4836168,00.html

• תוכן חדש...