Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

300 שקל זו לא תוספת משמעותית לתנאים שאתה דורש, ממליץ לך לבטח בחברות נורמליות מאשר חברות עלומות שם שבזמן משבר יעשו לך כאבי ראש ולפתע תגלה סעיפים הזויים כגון : אין ביטוח צד ג' על פגיעה ברכב שבין הצדדים קיים שיוך משפחתי, חבר נכנס בטעות ברכב של אחותו, חברת הביטוח(שומרה) מתנערת, זה ללא ספק הסעיף הכי הזוי שנתקלתי בו

פורסם

^^^

זה מקורו של הסעיף

חריגים לחבות כלפי צד שלישי בשל נזקי רכושהמבטח לא יהיה אחראי לתשלום כלשהו בשל חבות לענין נזק לרכוש שבבעלות המבוטח או נהג הרכב, או לרכוש הנמצא בפיקוחם או בשמירתם של המבוטח או נהג הרכב או אחד מבני ביתם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כתוב בעברית לא?

אם אני נכנס ברכב שלי עם רכב אחר שלי אני לא מכוסה.

כאשר באני- נכללים המבוטח נהג הרכב או בני ביתו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יבוטלו התקנות אשר היו אמורות להעלות תעריפי ביטוח החובה לרכב

09/08/2016 ה' אב תשע"ו

שר האוצר החליט בתיאום עם שר הרווחה לדרוש את ביטול התקנות אשר היו אמורות להעלות את תעריפי ביטוח החובה לרכב בעקבות עדכון ריבית ההיוון

מקור: http://www.mof.gov.il/Releases/Pages/Vehicle_insurance.aspx

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^^ מצוין!

שיבטל כבודו את הבדיחה עם המס על דירות בבקשה :) (או שימציא פתרון שזה לא יעבור אלינו השוכרים שכולה גרים בדירה לא שלנו,משלמים ומתנהגים כילדים טובים ירושלים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חברות הביטוח עושות רווחים מטורפים ואף אחד לא אומר להם שום דבר.

אין פה תחרות הם רק מעלים מחירים כל הזמן.

תראה מה קרה עם האופנועים השבוע שפתאום רצו להקפיץ להם את הביטוח ב 20%.

בגלל שהאופנוענים כן מגובשים לא העלו את הביטוח.

אבל זה שחברות הביטוח חושבות בכלל להעלות את המחירים ב 20% זה חוצפה של מונופולים

אייל

פורסם

אתה משלם ביטוח גבוהה בגלל שהמס' על הרכב הוא גבוהה ושווי הרכב הוא ב54 אחוזים גבוהה יותר מאשר באירופה ובאהר''ב. בארה''ב אבא שלי שהוא עובד במתפרה של כוכבעים לסטאמרים בניו יורק מקבל 15 דולר בשעה נוסע על דודג' דוראנגו ספורט 2015 הוא משלם על ליסינג בשנה 299 דולר כולל מע''מ ועוד 119 דולר על הביטוח כולל מע''מ כל חודש אנחנו מדינה של פראיירים

• תוכן חדש...