Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלזול במקצעונים בנגב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דויד, פעלת נכון וכפי שמצופה מבעל מקצוע ולקחת אחריות מיידית אבל פעלת כטירון נאיבי שלא דרשת מיד את החלק הפגום.

בתחום העיסוק שלי לפעמים אני מקבל טלפון מלקוחות על פגם כלשהו והתגובה המיידית שלי היא או לשלוח מוצר חדש חלופי או לצאת מייד לשט אבל תוך הבהרה שאם המוצר המוחלף נבדק ואין אשמה שלי אני שומר לי את הזכות לחייב.

לדעתי אתה צריך להתייעץ עם עו"ד ולנסח את טופס התוצאות כך שיתנה את האחריות שלך לבדיקת הפגם שכביכול לא התגלה על ידך או במוסך מורשה הקרוב ביותר למכון שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שלא מכיר - זה היוזר שלו כשהוא נכנס נכון ולא דרך הפייסבוק http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?66050-barzelay

על פי שרשורים קודמים והשרשור הנוכחי, מדובר באדם משכמו ומעלה.

לא יודע לגבי מדינת תל אביב, אבל מבטיח לך שבאזור השרון היו מכפכפים את בעל המרצדס הזה, לא היה רואה גרוש מאף מכון.

(וזה אני מרשה לעצמי לומר עם ניסיון מר מאוד של לא מעט מכונים באזור שלי)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני רק שאלה טכנית: מה זה נזילה מתושבות הגה וגיר? התושבת היא לא חתיכת גומי? לפעמים בתוך חובק מברזל / מתכת.

או שבמרצדס זאת תושבת הידראולית או משהו בסגנין?

פורסם

גם במכוניות יותר עממיות יש לפעמים תושבות הידראווליות, כלומר מלאות בנוזל.

פורסם

כדי לשפר את גמישות התושבת נהוג למלא חלק מהחלל שלה בג'ל וכאשר נקרע הגומי העוטף את הג'ל הוא דולף החוצה ומייד ניתן לזיהוי , כאשר בדקתי את התושבות הן היו תקינות , פשוט עבדו עלי.

פורסם
התנהלות ראויה לשבח, למרות שלא ברור אם הלקוח היה ראוי לכזו.

אגב, זכור לי שם משתמש בפורום "ברזלי" (באנגלית?), שגם כן עוסק ברישוי/בדיקות בבאר שבע. האם מדובר באותו בעל מקצוע שכותב עם שם משתמש חדש?

אני הוא אותו אדם בעל מכון בדיקות רכב בבאר שבע יותר מ-30 שנה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

יש לי הרגשה שהקצין רכב הזה לא כלכך תמים ובעל המרצדס הוא מספיק טיפש כדי להוציא עוד 100 אלף ש"ח על כל מני שטויות שהיועץ הנחמד והאמין אומר לו.

אתה הפסדת רק 2500 הוא עוד יפסיד 10000000.

מישהו מרוויח מכל הסיפור וזה לא אתה או בעל הרכב.

פורסם

אתה זה שבסדר, זה ישראל שעקומה.

יש מדינות שזה הסטנדדט. קרה לי דבר דומה עם עסק באוסטרליה שהזמנתי ממנו מוצר חשמלי וכשקיבלתי אותו חשבתי שהוא פגום. הוא דבר ראשון החזיר לי את הכסף והציע לשלם גם על המשלוח חזרה. זה מאוד הפתיע אותי לטובה התמימות/ההסתמכות הזאת על הצד השני, צריך יותר כזה בארץ. את הלקחים שלך הפקת אני לא רואה צורך לזרוע מלח על הפצעים, רק תמשיך להיות ישר אבל עם התאמות למדינת היהודים.

פורסם

על מיקרים כגון אלה אמר משה דיין המנוח 'בחור טוב במובן הרע של המילה'.

דוד, קח עצה חינם - אם זו דרך ההתנהלות שלך מנה באופן דחוף מישהו מטעמך שיטפל בבעיות כגון אלה.

פורסם

מזכיר לי סיפור

בא אדם לחנות צעצועים מבקש שיחליפו לו את הסירה המתנפחת שקנה כי בה פנצ'ר.

השתמשת? שואל המוכר

לא מה פתאום.

פותח המוכר את האריזה ים של חול נשפך מהסירה.

תמשיך לנהל את עיסקך בהגינות כזאת, אבל תפסיק עם התמימות.

או כמו שנהוג היה לאמר לשאלה

איך מגיעים ללשכת הרווחה?

הולכים ישר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמעו סיפור: אתמול לקחתי רכב של חבר לבדיקה לפני קניה במכון מוכר בתל-אביב. הרכב של החבר כבר 6 שנים ואני מכיר את הרכב מצויין. רק בגלל שאנחנו חברים הוא התעקש שאקח את הרכב לבדיקה על חשבונו והבטיח לתקן כל פגם שיימצא.

כמובן שהבוחן מצא את הרכב תקין עם הכס"תחים הקבועים, אבל, ופה הקטע.... הוא אמר, אין לרכב אך תיקון צבע !! בטוח? בטוח !!

לפני 3 חודשים הלכתי עם החבר הזה שיצבעו לו דלת שאשתו שפשפה ובאותו זמן גם צבעו פגושים. אז איך המכון אומר שאין אף תיקון צבע ברכב?

בקיצור.... הבנתם !!

פורסם

מוריד את הכובע בפני ההגינות.

מקווה שתגיע בעקבות המקרה פרנסה כפולה ומכופלת ביחס להפסד הקטן.

אני אישית כשקניתי רכב מאיזור הדרום טרחתי עד המכון המדובר, וגם בעתיד אם יזדמן לי לרכוש רכב נוסף, אשמח לבדוק אצלו.

פורסם
דויד, פעלת נכון וכפי שמצופה מבעל מקצוע ולקחת אחריות מיידית אבל פעלת כטירון נאיבי שלא דרשת מיד את החלק הפגום.

בתחום העיסוק שלי לפעמים אני מקבל טלפון מלקוחות על פגם כלשהו והתגובה המיידית שלי היא או לשלוח מוצר חדש חלופי או לצאת מייד לשט אבל תוך הבהרה שאם המוצר המוחלף נבדק ואין אשמה שלי אני שומר לי את הזכות לחייב.

לדעתי אתה צריך להתייעץ עם עו"ד ולנסח את טופס התוצאות כך שיתנה את האחריות שלך לבדיקת הפגם שכביכול לא התגלה על ידך או במוסך מורשה הקרוב ביותר למכון שלך.

זה היה אירוע עם לקוח מאוד קשה , לקוח שצועק ומזלזל , לי אין את הכוחות לאנשים באלה , הוא חושב שאם הוא נוסע על מרצדס הוא מורם מעם. שיבושם לו. אני עם אנשים כאלה לא מתעסק , חשוב היה לי שהוכחתי לו שלא היה צריך להחליף הגה והיה צורך רק בכיוון גובה מכונית שיקזז את קימור הכביש וזה הצליח. אני מודה לגבי ברבי איש הפרונטים מבאר שבע שעמד על שלו והכריח את הלקוח העקשן להשאיר את המכונית , הוא דיבר אליו בנמוס אבל בתוקף.

• תוכן חדש...