Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זלזול במקצעונים בנגב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה על התגובה החיובית .........משום מה הפוסט נכתב על פרופיל שונה של "משתמש חדש" ולא על הפרופיל עם הלוגו שלי , הכן אני אותו ברזילי ותיק של פעם.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לך שהגבת והבעתה את דעתך , שמע אני אדם שמאמין באדם , יש תמיד אנשים לא ישרים , יש לעבור אותם ולהמשיך קדימה.

פורסם
תשמע, כל הכבוד לך. הלוואי וכולם היו מתנהלים כמוך.

זו דרך שבה אתה מאמין לאנשים ויש המנצלים זאת....לצערי

פורסם
לפי התיאור שלך, אתה פראייר.

מה, כי זו מרצדס אז התקפלת?

מה זה להעביר 2500₪ בלי לראות *לפני כן* את התושבות?!

האמן לי, זה לא היה נגמר בהגה.

ומה שמוזר הוא שאתה עשרות שנים בתחום, מה, לא נתקלת באנשים מגעילים?

לא משנה, העיקר שנגמר ככה ולא נפרדת מעוד אי-אלו רבבות שקלים.

כל הכבוד לחברי למקצוע גבי ברבי התותח , עמד על שלו ולא נתן ללקוח לכופף אותי.

פורסם

עכשו אני גולש מהבית נכנסתי לפורום עם אותה סיסמא ואותו שם משתמש ואני עם הפרופיל של משתמש חדש....מוזר

פורסם

קיבלת כאן פרסומת ששווה יותר מ 2500 ש"ח.

ושיהיה להוא לתרופות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקרה אני מכיר את גבי ברבי ויצא לי לרכוש ממנו כמה וכמה פעמים צמיגים וגם לבצע כיוון פרונט.

רק מילים טובות יש לי להגיד עליו!.

מקצועי מאוד, אמין וישר וגם צנוע.

כל הכבוד גם לך על הנחישות ועל המקצועיות!.

פורסם

ברזילי דוקא הייתי אצלך במכון לפני מס' חודשים\ ונורא התאכזבתי שלא היית והפקיד שלך גם לא הסכים לספר לך שיש מישהו מהפורום שהגיע במיוחד :roll:

הייתי זקוק לסוג של בקשה קטנה שמעגלת פינה קטנה, מה שעובד שכיר לא כ"כ יכול לאשר, אבל הבעלים היה מסכים בקלות.

כמובן שאתה והוא לא חייבים לי כלום, הכל בסדר, אין שום טענות. רק סתם באופן כללי החוויה האישית שלי [בלי קשר אליכם] היתה לא טובה.

אם תרצה לשמוע פרטים - בכיף בפרטי.

אבל באופן כללי, מאוד התרשמתי מרמת המקצועיות של כלל העובדים במקום, בדיקה יסודית שלא מחפפת כלום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קיבלתי גיבוי ותמיכה מאנשים יקרים כמוכם , וזו למעשה המטרה של הפוסט.....עברתי סיוט עם לקוח קשה וזכיתי לתמיכה חשובה מכם , זו הייתה המטרה והיא הושגה במלואה

• תוכן חדש...