Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האיביזה הוזמנה ב 15/1/2015 במחיר של 89 אלף ש''ח (עלייה לכביש) לאחר הנחת היבואן עם תוספת צבע (אדום) ג'אנטים, מערכת המולטימדיה שעד היום אני מצטער שקניתי (וכל מה שכולל בה) . עבר טוטלוס ב 3/7 והמחירון עומד (עד לפני יומיים שבדקתי) על 63 אלף ש''ח, הרכב עבר 19K בשנה וחצי , אוטו' 1.2T

הלוואת בלון אני ממש לא מתכוון לעשות מהמון חסרונות. עדיף לנסוע באוטובוס מאשר לעשות את הבלון.

לא כלכך הבנתי את redzone , אבל מה שהוא מנסה להגיד זה , שאם אני יקח הלוואה לרכב משומש, הריבית תהיה גבוהה מאוד?

ועוד שאלה, לאחר התשובות פה אני מנסה להיות כמה שיותר ריאלי בהתאם לתקציב שלי, האם ידוע מתי תגיע איביזה דור חדש לגמרי? יש קונספט ? שלא יקרה מצב שבו חודש- חודש וחצי הבא יוזמן הרכב ובינאור 2017 יחשפו משהו חדש חח..

באמת נשמע מחיר נמוך.. למרות שצריך לקחת שיצחק לוי ודומיו לא מתייחסים לתוספות באלפי שקלים על מולטימדיה, חבילות צבע וכו

Sent from my G630-U251 using Tapatalk

פורסם

בעיקרון, מבחינת רוב הבנקים, אלא אם כן אתה קונה רכב יד שנייה דרך חברת טרייד אין שיש להם הסכם איתה, אין דבר כזה הלוואה לרכב משומש.

אתה יכול לקחת מה שנקרא "הלוואה לכל מטרה" שהריבית שלה היא בדרך כלל הרבה יותר יקרה מהלוואה שנועדה לרכישת רכב חדש.יד שנייה דרך חברת טרייד אין בהסכם.

בהלוואה לרכישת רכב שתיארתי קודם הריבות נעות בין פריים +0.75 ןמטה. בהלוואה ללא מטרה למיטב זכרוני זה מתחיל מפריים + 2 ומעלה. תלוי בבנק כמובן.

פורסם

רוב הבנקים יתנו הלוואה לרכב שגילו עד שלוש שנים - הבעיה היא שאתה צריך את הכסף לצורך העברת הבעלות וסביר להניח שלא תוכל לשעבד את הרכב לפני ששילמת את כל הכסף. אם אתה לקוח טוב של הבנק ייתכן שיסכימו לתת לך את ההלוואה כהלוואה לכל מטרה ללא שיעבוד, אבל אז הריבית תהיה גבוהה יותר.

הריבית להלוואה לרכב משומש היא בד"כ גבוהה כי הסיכון של הבנק גבוה יותר. כמו"כ אני בספק רב אם הבנק יתן הלוואה שהיא יותר מ-60% מערכו של הרכב לרכב משומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבנתי , אז אני בתור לקוח יד2 יכול להנות מירידת הערך של הבעלים הראשון של סיאט לאון שנת 2016 שעולה ביד 2 95 אלף ש''ח (30K מתחת למחירון של חדש) ? הרי הריבית תיהיה גבוהה, איך הרכב ימכר אם לבן אדם אין סכום גבוהה ביד (ע''מ שיקח רק 20 - 30K הלווואה לדוגמא) , זה יצא משתלם בכלל אם הוא יקח הלוואה כל מטרה עם ריבית גבוהה?

פורסם

כל אחד עושה את החשבון שלו ואין תשובה אחת מתאימה לכולם. כל אחד יקבל ריבית שונה מהבנק שלו בהתאם למאפייניו. תעשה את החשבון שלך, בהתאם למה שאתה רואה מול העיניים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שירות לציבור: לעובדי כללית יש עכשיו בלאומי הלוואה לכל מטרה בריביות של מפריים מינוס 0.15 עד פריים מינוס 0.5 (כן, פריים מינוס, לא פלוס) - כך אני הולך לקנות את האוטו, בלי שעבוד ובלי כלום.

פורסם

אינני מתערב לאיש בשיקוליו, אני מודע לכך שחיים פעם אחת אבל אני גם חושב שהחיים מטלטלים אותנו לא פעם וצריך גם לשים משהו בצד לימי סגריר... לקחת הלוואה של 85,000 ש"ח (אם הבנתי נכון) או כל סכום דומה בשביל רכב, ועוד משומש... ולהשתעבד לשנים נראה לי מעט בעייתי. מה הלחץ? רכב קונים בכסף שיש ולא בכסף שאין, ממילא מדבר בהשקעה הגרועה ביותר שאדם עושה בחייו, לרכב ירידת ערך מטורפת, העלויות של אחזקתו נגזרות גם ממחירו ובשורה התחתונה מי שזקוק להלוואות גדולות, שיחסוך לדירה... (ולעוד דירה שיהיה מה לתת לילדים או ממה לחיות בפנסיה שלא תהיה לנו...).

זו רק דעתי, כנראה שאני טועה נוכח שגשוגן של חברות המימון/ליסינג וההלואות הבנקאיות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כשהריבית נמוכה אנשים קונים, כשהריבית גבוהה אנשים חוסכים.

אני מסכים כעיקרון שלא קונים בכסף שאין, אבל לרכב ישן יש את המשמעויות שלו (עלויות אחזקה, טיפולים, וכו') שלא קיימים ברכב חדש - וזה עוד לפני ה"ערך המוסף" הרגשי, שאותו אני אישית פחות לוקח בחשבון.

פורסם

הסיבה היחידה להחליף איביזה ובלאון זה הפחד מלהיתקע עם בעיית קלאצים מעבר לתקופת האחריות.

הבחור צריך לעבור לרכב בלי בעיות שהפוטנציאל שלהם עלול לעלות לו לחור בכיס בעלות אלפי שקלים אלפי שקלים.

פורסם

קודם כל, אני בתכוון לקנות רכב שנת 2016 בלבד שאנשים מוכרים, לא ישן , ככה שהרכב עדיין באחראיות , שנית , הרכב יהיה שלי ושל אמא שלי שיש לה כרגע משכנתא לדירה, כך, שאני אשאל שוב, האם יש סיכוי לדתעכם או שמה אם אלך לבנק אקבל תשובה שלא ניתנת לשינוי ?

פורסם

זקוק לעזרתכם, מה עדיף לקנות איביזה FR חדשה, במחיר של 112K (הלוואה של 97K אחרי מקדמה, 1600 ש''ח לחודש בריבית פריים מינוס רבע או חצי לא זוכר בדיוק), או להתמקד על רכב 2016 יד2 עם ריבית 2% עם 1700 ש''ח החזר (קצת קשה לנו) אך לדוגמא, זה יהיה לאון 1.2?

פורסם

אני הייתי מעדיף את הלאון. אבל למה שלא ״תסתפק״ באיביזה סטייל ב-83 אלף? היא יותר מאובזרת מה-AM5 שהייתה לך, וההבדלים בין הסטייל ל-FR הם בעיקר קוסמטיים (אבל לא רק- יש פנסי ערפל, מושב נוסע מתכוונן לגובה, בקרת אקלים מול מזגן מכאני, משענת יד, כיתובי FR בפנים ובחוץ, מגירת אחסון מתחת למושב, חלונות אחוריים שחורים, פנסי לד מאחורה ותאורת יום לד מקדימה, גג שמש, צמיגים גדולים יותר ושני מפלטים) ולדעתי לא שווים כמה רבבות שקלים (מניח שיצא בסוך הבדל של בערך 25 אלף שקל). אם כבר הגעת לשם אז לך על הפאביה, נותנת יותר בכל אספקט.

שים לב שההבדל בין האיביזה FR ללאון 1.2 הוא 13K, אבל הלאון משפחתית.

אגב, גיר ידני זה בסדר?

פורסם
זקוק לעזרתכם, מה עדיף לקנות איביזה FR חדשה, במחיר של 112K (הלוואה של 97K אחרי מקדמה, 1600 ש''ח לחודש בריבית פריים מינוס רבע או חצי לא זוכר בדיוק), או להתמקד על רכב 2016 יד2 עם ריבית 2% עם 1700 ש''ח החזר (קצת קשה לנו) אך לדוגמא, זה יהיה לאון 1.2?

אם קשה לך 1600 בחודש תשים את האגו בצד ותקנה איביזה סטייל שעולה עכשיו 83 ומגיעה מאובזרת היטב.. הfr מוסיף סאנרוף ולדים פחות או יותר.. שווה את ה30אלף שקל?

Sent from my HTC One using Tapatalk

• תוכן חדש...