Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את ההפסד כבר לקחתי בחשבון, וברור שיש כאן פשרות, אבל אני מתכוון לרכוש 2-3 עדשות טובות וזהו.

תעבור במערכת שלך לשתיים-שלוש עדשות טובות, ותשיג אותו אפקט, לא?!

אני מפספס משהו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הית אתמול בגן חיות,אני אישתי הילדה, ובת של חברה של אישתי, 35 מעלות בחוץ, אני עם הילדה (בת 9 חודשים) והעגלה, אישתי עם השניה, והמצלמה עלי (היה לי בתיק גם את הקנון 5d עם עדשת זום וגם את הפוג'י) מהר מאוד נשארתי רק עם הפוג'י עלי והקנון ונשארה בתיק, אז נכון היתי צריך לשנות את סוג הצילום, אבל הנוחות והמשקל של מירורלס היו שווים את זה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
תעבור במערכת שלך לשתיים-שלוש עדשות טובות, ותשיג אותו אפקט, לא?!

אני מפספס משהו?

רק לעשות סדר:

3 עדשות טובות במירורלס קרופ - פחות מ-2 ק"ג (עם הגוף)

אצלי רק ה70-200 והגוף שוקלים יותר מזה.

יש לי 2-3 עדשות טובות (למעשה אני מרוצה מהעדשות שלי, מכולן) אבל המשקל מטריף אותי וגם הגודל. מחפש משהו יותר קומפקטי וקל לטיולים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה כי ה-70-200, שהיא כבדה, היא באורך מוקד ואיכות שלא תמצא בפוג'י, בטווחים הללו. בקרוב יהיה בסוני, ונחש מה.... אותו משקל: קילו וחצי.

תמכור אותה וקנה משהו פחות איכותי ויותר קל לקנון,במקום להחליף את כל המערכת.

תעשה ניסיון.

תכין אקסל עם כל הגופים והעדשות שבאות בחשבון: מערכת - מותג - משקל - מחיר - טווח.

בהנחה שלמחיר יש קורלציה לאיכות, בו ותמצא צירוף גוף ועדשות בו המחיר וכיסוי הטווחים במירורלס זהה לקנון. אז תבדוק כמה חסכת במשקל, על אותם ביצועים .

פורסם
זה כי ה-70-200, שהיא כבדה, היא באורך מוקד ואיכות שלא תמצא בפוג'י, בטווחים הללו. בקרוב יהיה בסוני, ונחש מה.... אותו משקל: קילו וחצי.

תמכור אותה וקנה משהו פחות איכותי ויותר קל לקנון,במקום להחליף את כל המערכת.

תעשה ניסיון.

תכין אקסל עם כל הגופים והעדשות שבאות בחשבון: מערכת - מותג - משקל - מחיר - טווח.

בהנחה שלמחיר יש קורלציה לאיכות, בו ותמצא צירוף גוף ועדשות בו המחיר וכיסוי הטווחים במירורלס זהה לקנון. אז תבדוק כמה חסכת במשקל, על אותם ביצועים .

בפוג'י לא אבל בסוני כן יש פתרון. (70-200 F/4)

בכל מקרה לקנות משהו לא איכותי זה לא פתרון, עברתי מהניקון 70-300VR שלא הייתה עדשה גרועה כל כך ל70-200 2.8.

מצאתי שילובים מבחינת הטווח שיענו לי על הדרישות, המחירים הם סביב 10-13 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אני עדין היתי מסתפק איתה [emoji4]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

רק שאני מחפש משהו ארוך למטוסים, קצת בעייתי.

אגב אין לי בעיה עם רכישה באירופה אם יש מדינה שהמחירים זולים באופן משמעותי, לא אכפת לי לתפוס טיסת לואו קוסט לאיזה יעד, לבלות שם 3-5 ימים ועל הדרך לבצע את הרכישה.

פורסם
אני עדין היתי מסתפק איתה [emoji4]

זו לא השאלה!

70-200 2.8, שוקלת קילו וחצי, אצל כולם.

נשארנו עם אותה מסקנה, מערכת מקבילה במירורלס לא שוקלת משמעותית פחות, אלא אם הולכים על MFT, ואז מתפשרים על איכות החיישן... (לטעמי פשרה כדאית ביותר בין גודל/משקל לאיכות, אבל... שוב, לא זו היתה השאלה).

פורסם

ה70-200 F/4 של סוני מעניינת, אבל ביחד עם עדשות אחרות טובות וגוף זול יחסית כמו A6000, הגעתי לאיזה 13K.

פורסם

היא שוקלת כמו הקנון שלך, ו-300 גרם יותר מהקנון 70-200 F4.

איפה החיסכון פה במשקל?

^טעות שלי. הסתכלתי על הנתון הלא נכון. הסוני שוקלת 840 גרם

הקנון המקבילה - 704 גרם...

עדיין אין חיסכון במשקל במעבר מערכת.

פורסם
היא שוקלת כמו הקנון שלך, ו-300 גרם יותר מהקנון 70-200 F4.

איפה החיסכון פה במשקל?

^טעות שלי. הסתכלתי על הנתון הלא נכון. הסוני שוקלת 840 גרם

הקנון המקבילה - 704 גרם...

עדיין אין חיסכון במשקל במעבר מערכת.

א. אין לי קנון למזלי

ב. העדשה שיש לי היא סיגמא 70-200 2.8 OS HSM, היא שוקלת כ1.5 ק"ג, בשילוב עם הD7100 והגריפ אני מגיע למשקל של 2.5 ק"ג על הצוואר. זה כבד. 70-200 F/4 של סוני אפילו עם גוף כמו A7 ייתן משקל של כחצי מהמשקל של ניקון עם העדשה, וגוף כמו A6000/A6300 יוריד את המשקל לאיזור הק"ג.

ג. יש פה שיקול בנושא של סחיבת העדשות בתיק, כרגע התיק שלי שוקל כ-8 ק"ג, בחישוב קל בכל המערכות שחשבתי עליהן אני יורד למשקל של 2 ק"ג עם 3 עדשות (פוג'י וסוני A6000) או 2 עדשות במקרה של הA7.

פורסם

אבל אתה לא יכול לעשו את ההשוואה הזאת. אתה משווה F2.8 ל-F4, ברור שה-4 תהיה קלה יותר...

תעבור ל-70-200 F4 על המצלמה הנוכחית ותראה איך אתה עוד פעם חותך במשקל.

פשוט תגיד שבא לך על מירורלס וזהו. לא צריך תירוצים :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
א. אין לי קנון למזלי

ב. העדשה שיש לי היא סיגמא 70-200 2.8 OS HSM, היא שוקלת כ1.5 ק"ג, בשילוב עם הD7100 והגריפ אני מגיע למשקל של 2.5 ק"ג על הצוואר. זה כבד. 70-200 F/4 של סוני אפילו עם גוף כמו A7 ייתן משקל של כחצי מהמשקל של ניקון עם העדשה.

אני מוכרח לאמר, אתה מוציא אותי מדעתי כשאתה משווה עדשות שונות ועוד מוסיף גריפ לצד אחד של המשוואה, כדי ליצור קייס...

70-200 2.8 שוקלת 1.5 ק"ג בקירוב אצל כל היצרנים בכל המערכות (גם סוני מקבלת כזו עוד מעט).

למה אתה משווה עדשת F4 לעדשת F2.8?

למה אתה משווה עדשת F4 לעדשת F2.8???

למה אתה משווה עדשת F4 לעדשת F2.8???

תוריד מהצד של הניקון את הגריפ (300 גרם, נניח?), תוריד את העדשה ל-70-200 F4 ששוקלת 850 גרם, הינה איבדת כמעט קילו מתוך ה-2.5 שהעמסת סתם על הצד של הניקון.

עכשיו תגיד לי בכמה המירורלס שוקלת פחות.

אל תביא לי דוגמא בה אתה מוסיף כדור באולינג לתיק של הניקון, כי יש בו מקום...

אתה רוצה משקל קל - קנה MFT. אני מסתובב עם שתי פריים וזום אחת, הכל בכיסים של הדגמ"ח, והמצלמה בכלל לא על הצוואר, היא כל כך קלה שאפשר פשוט להחזיק אותה תלויה מפרק היד.

OMD EM1 עם גריפ ועדשה שמקבילה ל-70-200 עם צמצמם 2.8 קבוע... קילו. אחד.

1 ק"ג.

בדיוק מה שיש לך עכשיו, 60% פחות משקל.

• תוכן חדש...