Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 חיישן maf מכבה את המנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest Yechiel Yakobi
פורסם (נערך)

ברשותי מאזדה לאנטיס 323 99, מאז שקיבלתי אותה הטורים רעדו בצורה דיי חמורה, אבל המנוע לא היה מתכבה.

ע"פ המלצת פורומים, ביצעתי ניקוי לבית מצערת, (פירקתי את איזור הפרפר וניקיתי עם ספרי קרבורטורים) וניקיתי את חיישן maf עם אלכוהול 97 אחוז.

לאחר שהרכבתי בחזרה, המצב החמיר וכרגע הרכב מתכבה בעצירות (הטורים משתוללים, ומתי שהוא הם יורדים ממש, כך שהמנוע נחנק.) המצב קורה גם בהילוך וגם בניוטרל.

לאחר ייעוץ עם מוסכניק רחוב, הוא המליץ להחליף חיישן maf כי ברגע שאני מנתק את החיישן מהחשמל, הטורים מתייצבים (פחות או יותר) על 1 +, וברגע שאני מחבר שוב, המנוע כבה מיד.

החלפתי חיישן, אבל הבעיה לא נפתרה בכלל, עושה רושם שהבעיה לא בחיישן.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

הצינור אוויר חדש.

עריכה אחרונה על ידי Yechiel Yakobi
פורסם

מי מנקה חיישן מאף עם אלכוהול??! אם לא פירקת את המצערת לגמרי מהרכב וניקית אותה ביסודיות כולל מעברי האויר שבה וניקוי מנוע צעדים אז לא עשית כלום חוץ מלהכניס אליה את כל הטינופת שריססת מבעד לפרפר. פרק אותה ונקה כמו שצריך!

Guest Yechiel Yakobi
פורסם

אני פירקתי את הבית מצערת מעבר לזה זה תאי השריפה או משהו כזה, לא?

Guest Yechiel Yakobi
פורסם
לבדוק הצתה.

מחלה של הלאנטיס היא סלילי הצתה.

נקה גם את הegr, מניסיון פתר לי רעידות בעמידה.

איך אני יודע אם סלילי ההצתה תקינים או לא?

דבר שני, איפה נמצא חיישן הegr, ואיך מנקים אותו?

• תוכן חדש...