Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ / קרוסאובר עד 220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חד משמעית יותר יפה וגם שיפור מהדגם היוצא.

לעניין המחיר אני מאמין שגם אם לא מדובר בשבוע המכירות שהסתיים כן אפשר להגיע לאותם סדרי גודל פחות או יותר.

בהתחשב באלטרנטיבות שהוצעו ה-x1 היא האיכותית ביותר.

תזמינו נסיעת מבחן לא מאמין שתתאכזבו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

רק כמה שורות אחרונות ודי,הX בעל מנוע 1.5 ליטר קצת אנמי במהירויות

מעל מאה כשצריך לעקוף,מתקדם יפה כן,אך לא מהיר כמו ה 2 ליטר טורבו.

וזו גם ההתלבטות שלי,מצד אחד אני לא צריך חורכת אספלט ומצד שני היא

גבולית ב 1.5 ליטר,עד מאה מתנהל דווקא בזריזות בשרנית יעילה וזריזה

והרבה יותר חזק והחלטי מכל 2 ליטר אטמוספרי,אבל ממאה מאה ועשרים

קמש לצאת לעקיפה...

אולי רכב המבחן היה בעל 700 קמ אז יכול להיות שיפור קל בהמשך.

וציפ לרכב חדש לא בא בחשבון וכנראה גם אין עדיין לרכב הזה.

וכן,ביציאה מהמקום החלטית ודוושה בריצפה, לוקח לו 2-3 שניות להבין

מה קורה...משהו לא מוסבר ולא רגיל,אחת שתיים שלוש ואז הוא מתחיל

לעשות משהו ורק אחרי 10-15 מטר הוא נהייה החלטי ורהוט.

משהו מעצבן ומוזר,שוב יתכן וזה בגלל מנוע בתול מאוד,לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם (נערך)

לפותח השרשור - הייתי בהתלבטות דומה בין טויוטה ראב 4, Q3 1.4 ו- X1 18i.

האינטואיציה אמרה X1 (רכב מאוד יפה בגרסתו המעודכנת, עד כדי שלפעמים שעובר לידך אפשר להתבלבל עם X5 בגלל פרופורציות דומות). לאחר נסיעה מבחן משפחתית (עם ילדים) על שלושת הרכבים, דווקא הכי פחות התרשמתי מ- X1 בגלל המנוע הרועש ולא מספיק חזק (אפילו רועד קצת בעמידה, כנראה בגלל שרק 3 צילינדרים). לא אהבנו את העור הסינטטי (סנסטק), בקיץ חם פשוט נדבקים אליו וזה לא נעים. אגב קיבלתי עליו כ- 15K ש"ח הנחה לפני שהתחיל שבוע מכירות (שחוזר על עצמו מדי כמה שבועות) וזה פחות עוד יותר מה שמקבלים באופן רשמי במצעים.

ה- Q3 הרגיש יותר זריז, אבל קטן יותר ונפל בגלל ה- DSG.

בסופו של דבר, ה- RAV4 הרגיש הכי מרווח ונוח למשפחה. הוא פחות מאובזר (ללא מושבי עור וגג פנורמי), אבל כחבילה של תמורה למחיר נראה כהכי משתלם ולכן בחרנו בו (דגם פרמיום 4x4).

לא הלכנו על היברידי בגלל שהרכב לא נוסע הרבה (רכב שני במשפחה) וכל נושא הקרינה עם סוללה שיושבת מתחת למושב האחורי שבו יושבים הילדים לא מרגיש בטוח.

אבל לאחר שעברתי על כל מה שכתבת, יש לי הרגשה שה- DNA של המשפחה שלך מחובר חזק ל- VAG.

אני בשנתיים אחרונות עם אוקטביה כרכב ראשי (בליסינג) ואני מבין שעם כל החסרונות שלהם (החליפו לי מנוע בדיוק ב- 30K ק"מ) מדובר ברכבים מצוינים.

אם זה המצב, אולי באמת כדאי לך להמתין לטיגואן החדש שלפי הביקורות בחו"ל עושה רושם שמדובר ברכב מעולה.

עריכה אחרונה על ידי Random
פורסם

אני בשנתיים אחרונות עם אוקטביה כרכב ראשי (בליסינג) ואני מבין שעם כל החסרונות שלהם (החליפו לי מנוע בדיוק ב- 30K ק"מ) מדובר ברכבים מצוינים.

רכבים ממש מציונים, פשוט חלום רטוב של כל רוכש רכב - להחליף מנוע אחרי 30K ק"מ, במיוחד אם הרכב כבר לא באחריות. אני ממש לא מבין איך בן אדם שפוי יכול לרכוש רכבי VAG, במיוחד אוקטביה.

פורסם (נערך)

יש מעיין "חגיגה" על בעלי VAG שמדווחים על בעיות. כולם "שמעו" עליהם.

אני מכיר בעל טויוטה שהחליף גיר אחרי 50,000 ק"מ. נו.... אז מה....?

אפשר לומר שזה יוצא דופן, אבל לאותו אחד, מבחינתו זה 100 אחוז תקלות בטויוטה....

מדובר במנגנונים מכניים ואף יצרן לא חף מתקלות.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

שכנוע עצמי :wink:?

שמע, כל אחד מקבל החלטות לפי שיקוליו, יש כאלה שמוכנים לקחת סיכון כדי לנסוע ברכב מפנק. גם לי היו לבטים לגבי פסאט; אחרי לימוד החומר הבנתי שהרפתקאות מסוג זה לא בשבילי. אבל אוקטביה, רכב סתמי לחלוטין ובנוסף גם לא אמין?

פורסם

זה מקרה נדיר מאוד שמחליפים מנוע לרכב חדש, ויכול לקרות באותה מידה בטויוטה או קיה. הסקת מסקנה רק לפי מקרה זה שאומרת כי "אני ממש לא מבין איך בן אדם שפוי יכול לרכוש רכבי VAG, במיוחד אוקטביה" מוטעית ואינה נכונה מיסודה. רוב תקלות ה-DSG עברו חלפו להן, ואפילו המנועים שלהם (חוץ מנפילה ב-1.8 הקודם) די אמינים. גם היפנים מדי פעם מפשלים- עניין הבוצה במנוע בקורולות של תחילת שנות האלפיים, דוושת הגז התקועה ברכב הנמכר בעולם בדורו העשירי, הגיר הרציף של ניסאן, כריות האוויר...

אבי החליף A4 קוואטרו באוקטביה 1.4 והוא מרוצה מאוד, והוא אדם די שפוי.

פורסם (נערך)
שכנוע עצמי :wink:?

שמע, כל אחד מקבל החלטות לפי שיקוליו, יש כאלה שמוכנים לקחת סיכון כדי לנסוע ברכב מפנק. גם לי היו לבטים לגבי פסאט; אחרי לימוד החומר הבנתי שהרפתקאות מסוג זה לא בשבילי. אבל אוקטביה, רכב סתמי לחלוטין ובנוסף גם לא אמין?

אני רוצה לציין שזה ממש לא שכנוע עצמי!!!

נושא האמינות של קונצרן VAG נפגע קשות. בנוסף, אני ממש לא בטוח שכל הבעיות של ה-dsg נפתרו.

עם כל זאת, אני לא אפסול על הסף קניית רכב מהקונצרן.

אגב, אני עדיין בהתלבטות לגבי הרכב הבא שלי (בתצורת suv).

בנתיים אמתין לראות אילו דגמים של הטיגואן וגיעו.

ב-2017 יגיע דגם חדש של ה-3008, שנראה מעניין (למי שיש סבלנות...)

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם
הסקת מסקנה רק לפי מקרה זה שאומרת כי "אני ממש לא מבין איך בן אדם שפוי יכול לרכוש רכבי VAG, במיוחד אוקטביה" מוטעית ואינה נכונה מיסודה. רוב תקלות ה-DSG עברו חלפו להן, ואפילו המנועים שלהם (חוץ מנפילה ב-1.8 הקודם) די אמינים.

אני אף פעם לא מסיק מסקנות על סמך מקרה בודד; סתם הצחיק אותי המשפט: רכב מצוין , אחרי 30K ק"מ הלך המנוע. את המסקנות שלי אני הסקתי בעיקר מהשיחות עם בוחן במכון הבדיקה ועם מכונאי במוסך (שניהם המכרים שלי). בניגוד לנוכחים בפורום שכל אחד מהם נתקל במספר מצומצם מאד של הרכבים מקבוצת VAG, אנשים אלה ראו מאות אם לא אלפים, לכן הסטטיסטיקה שלהם הרבה יותר משכנעת. ההמלצה של שניהם הייתה חד משמעית - לא להתקרב לפולקסווגן. לא שאלתי לגבי שקודה - אבל זו אותה הגברת בשינוי אדרת.

פורסם (נערך)

Random על איזה מנוע רועש אתה מדבר ב X1?

רעידות? בX1?

לא נסענו באותו הרכב!

ובהמשך להלך לי מנוע ב 30 אלף ואני מכיר איזה חבר שהלך לו גם בטויוטה.

הזויים אתם ...מזל שיש אחריות? די נו.

מה עכשיו תתחיל מלחמת עולם ושיכנועים עצמיים שזה לא נורא והכי כיף

לקנות מצמפיון,רק בגלל השירות? ולהצדיק רכישה שהיתה? והקלאצים

הנהדרים שלה?

וואלה קניתי רכב בליסינג,אז מה איכפת לי? וואו גדול.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

ב-2017 יגיע דגם חדש של ה-3008, שנראה מעניין (למי שיש סבלנות...)

כן, הרכב הזה נראה מעניין מאד. אם לא בוער לך ותוכל להמתין שנה-שנתיים, באמת כדאי. בפיז'ו מסוכן לקנות רכב שלא צבר היסטוריה, לקונצרן הזה יש הפתעות - לכן ולכן. הייתה לי פיז'ו 406, הרכב הכי טוב שהיה לי אי-פעם: מאד מפנק ואמין (היו רק 2 בעיות: רפידות בלמים וירידת ערך מטורפת). המחליפה שלה - 407 - הייתה על הפנים, ו-508 גם פרובלמטית.

• תוכן חדש...