Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים התחילו לי רעשים מהגלגל הקדמי ימני בזמן שאני מבצע פניה (או סיבוב חד יחסית) ימינה. הרעשים הם מן טקטוקים בקצב שהולך ומתגבר לפי המהירות, ונראה לי שאם אני מוריד את הרגל מהגז הם נפסקים לגמרי (גם אם המכונית עדיין נוסעת). חשוב לציין שהרעשים נשמעים כמעט תמיד רק בפניות ימינה בעליה.

בצמיג עצמו אני לא רואה בעיה.

המכונית היא אימפרזה 97 ידנית.

מה יכולה להיות הבעיה?

דרך אגב, לא מזמן הוחלפו גומיות לציריות.

תודה מראש.

פורסם

או תפוחי הגה או צריות... כנראה שאין גירוז טוב.... זה שהחליפו גומיות לא תמיד פותר את הבעיה אולי יש צורך להחליף את הציריה עצמה...

עצה..

תסובב את ההגה פעם לצד ימין ותסתכל מאחורי הגלגל הקידמי שמאלי אתה תראה שמה מין מוט ברזל שיצא מהשילדה לגלגל פחות או יותר.. זה התפוח הגה תראה הוא עטוף בגומיה כנראה שהיא קרוע מה שאומר שהגריז שמה מלוכלך ויורד זה גם יכול להרעיש.. תבדוג גם להיפך סובב הגה לצד שמאל ותראה מאחורי הגלגל הקידמי ימני..

הסיכויים יותר גבוהים בבלאי בציריות...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אכן כן, הרעש שאתה מדבר עליו זה נשמע ציריה, זה הפעמון החיצוני של הציריה

שים לב אם קורה לך שיש לך נקישות גם במצב ישר אז זה יכול להיות גם פעמון פנימי

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם
באוטו של אבא שלי אנחנו עם הרעשים האלו כבר שנה ואין שום בעיה חוץ מהרעש.

אם אתה יכול תלך ותחליף את זה אבל אתה לא צריך למהר כי זה לא דבר קריטי.

כי אתה חאפר, הבעיה היא 90% בציריה, ואם תזניח את זה אתה תמצא את עצמך באמצע נסיעה במצב מאוד לא נעים.

זה מסוכן לנסוע ככה וגם לא בריא לאוטו, אם הציריה תתפרק לך באמצע נסיעה אז הנזק יכול להיות הרבה יותר גדול.

עדיף לתקן את זה עכשיו מאשר לתקן את זה בקרוב (היא תתפרק בקרוב) + סבירות של נזק גדול יותר.

פורסם

אם להתייחס למקור הרעש שאתה שומע מסכים אני עם המלצת החברים

כנס דחוף למוסך מורשה לבדיקה וחלפת ציריה.

אני יכול לספר לך על סובארו לאגסי שהגיע אלי בגרירה היום , בסיבוב ניתלש פעמון

הציריה מהציר .לנהג שלום !!!הנזק בנוסף לציריה היה עיקום של מוט ההגה ונזק

לחישוק הצמיג. לדברי בעל הרכב ליפני כחודשיים נכשל בטסט על גומית ציריה קרועה

ובמוסך צמוד למכון הטסט הוחלפה הגומיה בחדשה והוא שמח עבר את מבחן הרישוי.

התברר שהגומיה אמנם הוחלפה אלא שהציריה היתה יבשה מגריז.

לכן שימו לב שבמוסך שמחליפים לכם גומיה לציריה ,להחליף רק על ידי פרוק פעמון הציריה

מהציר כדי שהיה אפשר לגרז את פעמון הציריה לפי הוראות היצרן.(לא בכול המודלים אפשר לפרק במוסך את פעמון הציריה ,במיקרה כזה שולחים את הציריה לחידוש)

שום שיטה אחרת כמו שמישהו הראה החלפת גומיה ע"י מכשיר שמפסק את הגומיה למשל,

לא תועיל לאורך זמן.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
כי אתה חאפר, הבעיה היא 90% בציריה, ואם תזניח את זה אתה תמצא את עצמך באמצע נסיעה במצב מאוד לא נעים.

זה מסוכן לנסוע ככה וגם לא בריא לאוטו, אם הציריה תתפרק לך באמצע נסיעה אז הנזק יכול להיות הרבה יותר גדול.

עדיף לתקן את זה עכשיו מאשר לתקן את זה בקרוב (היא תתפרק בקרוב) + סבירות של נזק גדול יותר.

האוטו כבר שבק חיים אז אין כבר סיבה לתקן את הציריה, בגלל נזילה מהמחזיר שמן נשרף הגיר האוטומט.

האוטו ישן ובגלל זה לא הושקע בו שקל ולא בגלל שאני חאפר פשוט לא היה שווה להשקיע באוטו ששווה 4 אלף תיקון לציריה שיעלה בסביבות 600-700 שקל, העדפנו להישאר עם הציריה כמו שהיא עד מות הרכב וקניית רכב חדש.

ואם באוטו של אבא שלי הציריה החזיקה שנה בנסיעה די פרועה אז אני לא רואה שום סיבה שיש למהר להחליף ציריה ברגע שיהיה לו זמן הוא יכול ללכת ולא חייבים לעשות את זה מיד, לפעמים טוב לדחות דברים ולעשות אותם כמו שצריך מאשר לעשות אותם בחצי לב.

אני מציע לפותח התר'ד לחוכת לטיפול 10K ושם להחליף את הציריה ואני בטוח שתמצא עוד כמה דברים לא טובים שם.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

פעמון ציריה חדש חליפי למודל שלך 200 ש"ח +מ.ע.מ

ציריה מושלמת מחודשת ע"י המדביק 350 ש"ח+מ.ע.מ

עבודה 100-150 ש"ח. NKO:-)

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...