Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם ברשותי פורד פוקוס 2008 עם מערכת מולטימדיה ( לא מקורית )

כבר הרבה זמן שיש לי בעיות של קליטה של רדיו ובעקוב זה רכשתי מגבר אנטנה לרדיו ( צרפתי קישור )

אשמח לעזרה לאן אני מחבר לו את המקור מתח ?

http://www.ebay.com/itm/351700032043

פורסם (נערך)

תחפש חוט שיוצא מהמערכת בשם ANT-CONT. אם לא קיים אז תחבר ל AMP-CONT.

במידה ואין תוויות על החוטים תחבר לחוט הכחול.

תעדכן פה בבקשה אחרי שאתה מתקין אם באמת יש שיפור בקליטה.

עריכה אחרונה על ידי abcd12
פורסם

למרות שמראש לא הייתי בטוח שזה יעזור, אני ממליץ לך לנסות לחבר למקום שיש שם מתח בוודאות. אחרי זה, במידה והמגבר באמת עוזר, תוכל לחבר אותו ל-ACC.

במקרה הזה יש פיוז הגנה, כל שלצורך הבדיקה תוכל לחבר אותו לכל מקום ברכב שיש בו מתח 12V.

הסיבה שיתכן וכך זה יעבוד היא שבמערכות מסויימות הכבל הכחול הוא כניסה ש"מודיעה" למערכת ששילבת להילוך אחורי וצריך לעבור למצלמה.

פורסם

אני יכול להגיד לך בוודאות שיש מתח מ 2 סיבות

1. יש נורה על המגבר שנדלקת ברגע שאני מדליק את המערכת

2. בדקתי מתח על הפיוז עם מברג מיוחד לרכב וכאמור יש מתח

* מה שאין לי אפשרות לבדוק זה כמה מתח החוט הכחול מספק ( אין לי רב מודד )

אתה חושב שבכל זאת שווה לבצע את הבדיקה שהצעת פה ?

פורסם

אם יש לך קישור למערכת או דגם יתכן וזה יעזור ויהיה אפשר לשלול את האפשרות הזו בלי לבדוק. בכל מקרה כבר קנית, לא תבדוק?

אני לא יודע אם איזה מכשיר השתמשת כדי לבדוק ואיך הוא עובד. הנקודה היא שאם החוט הזה מיועד למצלמת רוורס אז הוא לא נותן מתח אלא הוא כניסת פיקוד למערכת. והעובדה הזו לא שוללת אפשרות שתזהה מתח על החוט בבדיקה.

פורסם

מגבר אנטנה איננו פתרון קסם ברוב המקרים.

מעבר לסיגנל שאתה רוצה הוא יגביר גם כל רעש או הפרעה אחרים שנקלטים באנטנה יוגברו.

אפשרויות לקיום הבעיה לדעתי (לא מוגבל ל) -

יש בעיות קליטה באופן כללי באזורך.

יש בעיה באנטנה ו/או במגעים/כבל ממנה ועד לרדיו.

יש מכשור חשמלי ברכב שגורם להפרעות (למשל מטען טלפון זול).

פורסם

20160430_114310.jpg20160506_101444.jpggps-antenna-for-dvd-player.jpg

לכידה.jpg20160506_101444.jpg

היי הוספתי תמונות של המערכת ושל המברג בדיקה מתח

לגבי מכשיר חשמלי שיכול לעשות בעיות זה מצלמה ומטען לרכב (אבל פסלתי את 2 האפשרויות האלו )

פורסם

לפי מה שרשום על המערכת החוט הכחול אכן מיועד לאנטנה כך שעבדת נכון.

אני לא כל-כך מאזין לרדיו כך שאני לא בקיא בתדרים, בטח שלא ברחבי הארץ. העיניין הוא שלפי האתרים האלה:

http://www.iba.org.il/reception/

http://he.seek4info.com/index.php?q=%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA%20%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95%20%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%20:%20%D7%AA%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D#

התחנות שלך לא ממש מכוונות. יכול להיות שהוא נעול על איזור אחר?

פורסם

אין שום בעיה עם התחנות מבחינת התדרים גרידא (באזור המרכז), למעט אולי 107.0 שאני מוצא אליה התייחסות כתחנה פירטית.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה נובעת משימוש במקלטי רדיו סינים עם איכות ירודה, החלף את הנגן בנגן שנקנה בארץ באיכות גבוהה ממותג מוכר ותראה הבדל בקליטה, חוץ מזה שהאלקטרוניקה באיכות ירודה בנגנים הזולים, יש אפשרות לפתור את הבעיה כאשר אתה ממשיך להשתמש בנגן הזול על ידי התקנת אפליקציית רדיו בטלפון הסלולרי וברגע שאתה נכנס לרכב האפליקציה מתחברת עם בלוטוס וכך יש לך רדיו לוויני ללא הפרעות נקי וחינמי. ממליץ על RadioNet

• תוכן חדש...