Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

בפעם הבא שאני עושה ביטוח לרכב, אשמח לבטח בחברה נורמלית ( בתקווה שיש כזאת ).

היום אשתי נתקעה עם הרכב בשעה 12:30 בכביש 1 ליד חמד והזמינה גרר מחברת מ.מ.ס.י ( ביטוח גרירה כתוספת למקיף ). כמיטב המסורת הבטיחו לה גרר עד 16:00. בשעה 14:00 התקשר נהג והודיע שיגיע תוך 5 דקות - הגיע אחרי 50 דקות. אשתי ביקשה שיוריד אותה במבשרת ציון וימשיך למוסך בחולון. הנהג אמר שיוריד אותה במחלף חמד ( אין תחבורה ציבורית ). אחרי דין ודברים בסוף הסכים לנסוע עוד כמה קילומטרים בודדים למבשרת.

בשעה 15:00 הנהג הבטיח להביא את הרכב לחולון עד שעה 17:00.

התקשרתי למוסך שימתין לרכבי.

בשעה 18:00 , כאשר הבנתי שהרכב לא הגיע למוסך, התקשרתי לנהג הגרר - ענה לי מישהו אחר - הנהג שגרר את הרכב שלי סיים את המשמרת ולא ברור איפה הרכב . התקשרתי למוקד החברה - חיפשו את הרכב שלי ומצאו אותו במגרש אכסנה בירושלים.

מתי הרכב יגיע למוסך? - שאלתי.

תתקשר מחר בבוקר - תשובת המוקדנית.

מדוע לא הודעתם שהרכב לא נסע למוסך? בבקשה תתקשרו אתם מחר ותודיעו לנו באיזו שעה הרכב יגיע - ביקשתי.

אנחנו לא מתקשרים - תתקשרו שוב מחר.

בקיצור, יום נוסף בלי רכב בגלל מ.מ.ס.י, המוסך חיכה לרכב סתם, מחר בבוקר שוב צריך להתחיל להתקשר לחברת הגרירה, לא ברור מתי הרכב יגיע למוסך, מתי יתחילו לתקן. אני גם לא סומך על מגרש האכסנה ( והמבין יבין ).

אפשר להבין את ההתנהלות הזאת כאשר מזמינים גרר בשעות הערב.

אבל מ 12:30? מחמד לחולון אי אפשר להביא את הרכב באותו היום? ואם כבר, אי אפשר להודיע לבעל הרכב שחל שינוי והרכב לא יגיע למוסך באותו היום?

בקיצור, יש חברה אחרת שמתנהלת בצורה אחרת? אני יודע שיש הרבה תלונות על כל החברות.

אבל בטח יש יותר טובות ופחות טובות.

או שאני טועה וקיבלתי שירות טוב, כי התרגלנו לכזה דבר, כי כולם אותו הדבר?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוא נתחיל ככה :

חלק מהחברות אכן גוררות למגרשי אחסנה שלהן על מנת להיות יעילות תפעולית ולגרור אח"כ מס' רכבים ביחד.

שגריר עושה את זה כאשר למעשה זה לא פוגע בלקוח, כלומר בסוף יום עבודה, ממילא הרכב לא היה יותצא מהמוסך אזז זה לא משנה אם הגיע ב-17 או ב- 8 בבוקר למחרת (בהנחה שהגיע בבוקר בזמן.)

רוב החברות עובדות בעיקר עם קבלני משנה ורק שגריר ודרכים עובדות בעיקר עם כלים ונהגים שלהן.

מה שלא בסדר זה שלא אמרו לך מראש שזה מה שיקרה כי אם היו אומרים ומתאמים ציפיות, לא היו לך טענות. להבטיח ולא לעמוד במובטח - לא צריך להיות.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם (נערך)

אז שגריר ודרכים עדיפים?

ומה משני אלה יותר טוב?

אגב, על הגרר היה צריך לעלות עוד רכב בחמד, שגם הוא לדברי הנהג מיועד למוסך בחולון.

בטח שיש הבדל - אילו הרכב בשעה 17:00 היה מגיע, כבר הייתי מקבל הבחנה לתקלה ומחר בבוקר היו מתחילים לעבוד עליו.

אני רוצה לראות מחר באיזו שעה יגיע הרכב למוסך - בפעם שעברה רכב שמבוטח במי.מ.מ.ס.י הגיע מירושלים לחולון בשעה 13:00 ( נגרר בערב למגרש האכסנה ).

מתי לדעתכם עובר גבול לגרור למוסך או למגרש ללילה? גם ב 14:00 בשביל המוסך זה מאוחר להתחיל לעבוד על הרכב ?

אני גם מבין למה צריך לחכות כל כך הרבה שעות לגרר - ממשיכים להוביל רכבים מאתמול, גם כאשר הדבר אינו מחייב.

חמד זה עדיין לא ירושלים. במקום להוריד את הרכב במוסך ולסיים עם הרכב ( לטובת הלקוח בין היתר ) מתרחקים עוד יותר מהמוסך ולמחרת בפקקים של הבוקר ( או כנראה רק בצהריים ) מתחילים שוב להוביל את אותו הרכב שתופס גרר?

כמובן, אני מבטיח לעדכן על שעה מדוייקת כאשר הרכב סוף- סוף יגיע.

אני אישית חושב שבמידה והמוסך פתוח, הרכב צריך להגיע באותו היום - זה מבחינתי שירות נורמלי.

לטובת הלקוח ששילם על ביטוח וגם ככה היה תקוע ונשאר ללא רכב. ולא צריך להיות בראש וראשונה לטובת הנוחות של חברת גרירה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מזמן הייתי צריך גרירה שהייתי בירושליים,

גררו את הרכב למגרש בירושליים, במהלך הלילה העבירו אותו למגרש בחולון ובבוקר הרכב יצא עם גרר לת"א שהגיע בערך ב8 בבוקר.

פורסם

אתה מדבר על מ.מ.ס.י או חברה אחרת?

פורסם

בחלק ניכר מהמקרים הסוכן מוכר לך בנפרד את החבילת הגרירה/רכב חלופי . במתכונת הזאת, אין באמת מישהו אחראי על טיב השירות (ושלא יספר לך שהוא הסוכן אחראי - כי הוא לא יכול להיות אחראי לעשרות אלפי לקוחות ) מצד אחד, והסוכן מקבל עמלה שמנה מאידך.

אני מציע לך לדרוש מהסוכן שחברת הגרירה תהיה בתוך הפוליסה (ממש שורה בפוליסה) ולא בתשלום נפרד לסוכן/חברה. ככה אתה מקבל את החברות המובילות כאשר מי שאחראי על השירות זה חברת הביטוח .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

במקרה הבוקר הייתי זקוק לגרירה. אז אשתף. הסתבר שלא היה לי מספר מעודכן של חברת הגרירה והתקשרתי בטעות לשתי חברות הקודמות שרכב החברה שלי היה מבוטח אצלם.. ההמתנה הייתה ארוכה מאוד. בסוף התקשרתי למי שמתעסקת אצלינו עם הביטוחים ולאחר הבדיקה היא נתנה לי מספר טלפון וזה היה שגריר. ענו מהר מאוד, לצערי גם אמרו שזה ייקח עד 3.5 שעות (פעם זה היה פחות, לא?). שאלו איפה הרכב נמצא ולאיזה מוסך לגרור. הגרר הגיע מהר יחסית, תוך שעה ורבע ונסעתי איתו למוסך. סה"כ יצאתי מרוצה מהשירות, גם של נהג הגרר.

פורסם

יאמר לזכותם - הרכב הגיע למוסך לפני 08:00.

פורסם

זאת הסיבה שאני אף פעם לא עושה ביטוח גרירה, בפעמים המעטות שהייתי צריך, התקשרתי לגרריסט שלי וכמעט תמיד הוא הגיע בפחות משעה, בפעם האחרונה כשהזמנתי אותו לאבא שלי, הוא הגיע תוך 10 דקות. למה? כי הכסף שלי עדיין לא יושב אצלו בכיס.

ביטוח גרירה, למיטב זכרוני, עולה כמו גרירה אחת בשנה. מה הסיכוי שתצטרך יותר מגרירה אחת בשנה?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

זה נכון מאוד למי שכמעט לא יוצא מגבולות אזור המגורים שלו. במקרה של גרירה באזור, אפילו תקבל שירות מהר יותר באופן פרטי.

מספיקה תקלה משביתה או תאונה פעם אחת באזור מרוחק, ואז לא רק שגרירה תעלה לך הרבה מאוד, לא בטוח שתמצא מי שיגרור אותך, גם כעבור שעות.

פורסם

אני מבוטח ב9 מליון שעובדת עם שגריר

חוויתי חוויה גרועה כמעט כמו שלך

באמצע חולון ב1 בלילה לא אמרו לי שיגררו למגרש אחסנה (בלי הסכמתי בכלל מההתחלה)

אחר כך אמרו תתקשר כמו שאמרו לך, בבוקר, התקשרתי הרכב הגיע בשישי ב11 בצהרים !!!!

על הספיישל מחולון (לא חור נידח) לא השתתפו בהוצאה מן הסתם, שעלתה 200 שקל

פתחתי פוסט פה, והבנתי שאנשים התרגלו לקבל שירות חרא מכל החברות

אני חוויתי שירות באמת חרא, לא עדכנו, לא אמרו, הייתי צריך לרדוף אחריהם, נתעקתי ב2 בלילה בלי כלום

אולי זה הסטנדרט הישראלי, אבל לא בחול

בשביל 20 קילומטר גרירה שמו במגרש אחסנה שאלוהים יודע מה עובר ולמי עובר הקוד והכתובת שלי

פורסם
ביטוח גרירה, למיטב זכרוני, עולה כמו גרירה אחת בשנה. מה הסיכוי שתצטרך יותר מגרירה אחת בשנה?

בוא נאמר בעדינות שיש מכוניות שחובה לבטח ויש שלא.

את הדיסקברים שהיו לי נאלצתי לגרור מדי פעם. יותר ממוצע של פעם בשנה. את הרנו סניק של אישתי במשך שנה וחצי לא הפסקתי לגרור. את הריו או הספורטאז' לא גררתי מעולם. את הספורטאז' 2009 גררתי במהלך חמש שנים שהיה אצלנו בדיוק פעם אחת.

כל אחד והרכב שלו. אי אפשר לתת המלצה גורפת. אני מעדיף לשלם ולדעת שבמקרה הצורך אני חייב להזדיין בסבלנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרבה זמן לא גררתי רכב. אבל בפעם האחרונה התקשרתי לחברת הביטוח. תוך שעה הגיע נציג שלהם שנשאר לחכות לברר ואני נסעתי הביתה במונית על חשבונם. הרכב נגרר למוסך שמקבל רכבים על גרר 24/7 ובשעה 7:30 קיבלתי מהמוסך טלפון עם תאור תקלה ועלויות.

אולי אני חי בסרט. לפני כן היה לי קטע מעצבן עם שגריר. ביקשתי גרר ושלחו ניידת שרות. טכנאי שהגיעה הסתקל ואמר שצריך גרר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...