Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לנסוע למינכן מתישהו בזמן הקרוב אבל הטיסות הישירות יקרות קצת.

פעם קודמת שהייתי שם טסתי לברלין ומשם ברכב למינכן (שבת, A9, אודי A3 שסוגרת 220 קמ"ש, 6 שעות בלי פקקים). ההשכרה עלה משהו כמו 80 יורו ליום + 65 יורו לדלק (מיכל, הנורה נדלקה 5 דקות לפני מינכן :) )

טיסות פנימיות באייר ברלין עולות 70-110 יורו, תלוי בשעה וכמה זמן מראש מזמינים.

קיצר, קצת יקר הסיפור (גם העיר יקרה).

מכירים דרך פשוטה וזולה יותר לשתות אגוסטינר טרי במאס?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

פעם לפני אחרונה שטסתי למינכן זה היה דרך קופנהאגן, עם SAS. זו הייתה האופציה הכי זולה..

יום טוב גם לך

פורסם

חתיכת סיבוב עשית. לא הייתי עושה כזה סיבוב כדי לחסוך $100 - יום בחו"ל שווה יותר. אבל זה אני. SAS כבר לא טסה לארץ, אבל אם אתה מוכן לטיסות ארוכות אפשר לבדוק שורה ארוכה של חברות מזרח אירופיות, וכמובן את החברות הטורקיות.

פות"ש - אתה מדבר על שדה כל כך מרכזי שקרוב לודאי כל חברה אירופית תגיע אליו. השאלה היא האם בזבוז של חצי יום (או יותר) בכל כיון שווה את ההפרש במחיר. עוד בעיה בחלק מחברות ה-LowCost היא שמדובר בכרטיסים נפרדים ולא בכרטיס המשך, כך שצריך לעשות צ'ק אאוט ושוב צ'ק אין, ואם פספסת את הטיסה איבדת את כרטיס ההמשך ולחברה אין מחויבות להביא אותך ליעדה, מבחינתה זה no show.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

סיבוב דרך קייב עולה 1600 ש"ח (הלוך ושוב).

ישיר באזור ה2500 צפונה (תלוי בתאריך)

בUP, הלוך ושוב מברלין עולה 400$ (בערך). כיוון אחד 220$.

ובניגוד לטיסה דרך קייב ששורפת לי חצי יום - אני לא טס לפ%#נג קייב אלא משייט באוטובאן

עריכה - 25/7-1/8 טיסה הלוך ושוב מברלין עולה 344$

עוד 150$ לכיוון רכב... יקר :|

עריכה 2 - אגב, השכרת רכב בכיוון אחד מפראג (טיסה בגרושים - כמו לברלין בערך) והחזרה במינכן עולה 400-450$. בלי דלק (קצר יותר ביחס לברלין, רק 400 ק"מ)

עריכה 3 - אם אני טס עם חבר (יגאל? :) ) אז מתחלקי ברכב והדלק אז יוצא קצת פחות הנסיעה... אבל עדין לא משתלם מספיק

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

יש היום טיסות ישירות למינכן עם לופדזה ,וניראה לי גם אל על . תבדוק את הכל .

תראה אם שווה לך הטיסות לברלין ואז טיסה /ניסע למינכן אולי טיסה ישירה יותר זולה

• ספונסר פורום
פורסם

מה זה טיסה יקרה? באילו תאריכים? יש טיסות למינכן בישראייר ב180 דולר, ובגלל ריבוי טיסות שבועיות תמיד אפשר למצוא טיסה זולה.

לאלעל, ישראייר, ארקיע, ולופטנזה יש טיסות סדירות למינכן, אופציה זולה נוספת דרך אתונה עם

אג'יאן איירלינס.

פורסם

תעשה חיפוש לטיסות סביב התאריך המתוכנן ולא בתאריך מדוייק. רוב הסיכויים שתמצא טיסה זולה.

חזרתי לפני שבועיים ממינכן ואני מקווה שאתה דובר ערבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טסתי למינכן בשנה שעברה בפחות מ-300 דולר עם אייר ברלין. לא הולך לחזור לשדה התעופה הזה, טרמינל F זו מכה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אם כבר יעד קרוב למינכן אז חפש טיסות לשטוטגרט, הממוקמת כ-200 ק"מ ממינכן.

בכל מקרה בשביל כמה עשרות דולרים לא הייתי עושה את כל המאמץ הזה, מעבר לכך יש גם טיסות שאמורות להיות זולות יחסית.

טרמינל A1F זה סיוט שברא השטן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה התאריכים שלך?

יש לך 355 דולר עם אל על ישיר 22-29.6

יקר,

טסתי עם לופטהנזה לפרנקפורט הלוך חזור וטיסת פנים ב370$.

לדעתי לופטהנזה עדיפה על אלעל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

עניין נקודתי לחלוטין. תלוי בתאריך ובשעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

dorsht מתי טסת?

יש חשיבות לחודש,לעונה,ולמצב הטיסה.

אם טסת בחורף-שלמת ביוקר.

סתם לזרוק יקר-לא רציני.

סלע

פורסם

טסתי עכשיו, חזרתי לפני 4 ימים לארץ. (קשה)

בכל מקרה, כשטסתי בקיץ עם אלעל, המחירים היו באיזור 400$, לופטהנזה גם דרשה מחיר דומה. אם המחיר דומה אני מעדיף לטוס איתם ולא עם אלעל.

על החוויה שלי עם לופטהנזה ועל גרמניה בכללי ארשום בעתיד.

פורסם

אתה יכול לטוס לציריך, ומשם לקחת רכב למינכן.

מצד אחד יותר קרוב מברלין, מצד שני ההשכרה תעלה יותר כנראה.

בכל מקרה:

Capture.PNG

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...