Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממקרה די דומה מלפני כמה שנים - שני רכבים נסעו רוורס (אחד יצא מחניה), שני נסע רוורס לאורך החניה. אירעה התנגשות. השופט פסק שכל אחד אחראי לתיקון נזקיו

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ע״פ החוק היבש אסור לנסוע לאחור בכלל, למעט שני סייגים- בעת הצורך ובמידת הצורך. לדוגמא: אם חנית מול קיר, אז היציאה שלך מהחניה חייבת להיות בנסיעה לאחור. מי מבניכם נסע לאחור ללא סיבה מוצדקת?

פורסם
ע״פ החוק היבש אסור לנסוע לאחור בכלל, למעט שני סייגים- בעת הצורך ובמידת הצורך. לדוגמא: אם חנית מול קיר, אז היציאה שלך מהחניה חייבת להיות בנסיעה לאחור. מי מבניכם נסע לאחור ללא סיבה מוצדקת?

אני עמדתי מול קיר, האופציה היחידה שלי לצאת משם זה ברוורס. הוא במקום לעשות פרסה ע"מ להגיע לצומת (מרחק של כ40 מטר) התחיל לצאת ברוורס כדי להכנס ברוורס לצומת (אין הוכחה שזו הייתה כוונתו, אך הם עושים את זה שם באופן קבוע ע"מ לחסוך פרסה.) לכאורה אין הסבר אחר לנסיעתו במהירות יחסית לאחור

פורסם

שוב,

על הנוסע לאחור לוודא כי הוא עושה זאת כאשר הדרך פנויה ויש עליו אחריות מוחלטת.

קשה לי לראות בית משפט שפוסק כי הנהג השני הוא האשם היחידי.

טוב תעשה אם תגיע לפשרה מול נהג המונית.

בית המשפט חושב ועושה צדק אחרת ממה שנדמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הוא טוען שע"פ אופי הפגיעה בו (בכנף) מתברר שהוא כבר היה מאחוריי כשנכנסתי בו, אי לכך מצידו אני האשם הבלעדי והוא תובע. יתכן שבית המשפט יחייב רק אותי בלבד?

(טענתי היא שיצאתי באיטיות ובבטחה תוך נסיעה במרחב פנוי, המהירות שהוא השתחל לי זה פרק הזמן של הבטה בין 2 המראות שלי ולא היתה לי אפשרות לראותו כשנדחף לי...

פריוס.jpg

מונית 1.jpg

מונית 2.jpg

פורסם

היה רצוי שתשים סרט מתחילת הנסיעה שלך לאחור והגעת המונית לפריים - אבל לא נראה שמהירות המונית גבוהה בהרבה משלך.

:turn-l:
פורסם

דווקא לפי התמונות, השריטה המוארכת מרמזת על כך שהוא היה בנסיעה. בצירוף הסרטון שלך, קשה להאמין שהוא יזכה בתביעה. האם אמרת לו שיש לך סרטון של התאונה ובו רואים שהוא נוסע לאחור?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
דווקא לפי התמונות, השריטה המוארכת מרמזת על כך שהוא היה בנסיעה. בצירוף הסרטון שלך, קשה להאמין שהוא יזכה בתביעה. האם אמרת לו שיש לך סרטון של התאונה ובו רואים שהוא נוסע לאחור?

כן, והוא ראש בקיר הולך לתבוע...

תחילה שיקר לי ולבעה"ב שלו שהוא בכלל היה בעמידה... כשראה ת'סרטון ממשיך לטעון שאני יצאתי מחנייה וחובת הזהירות עלי, והוא אמנם היה ברוורס אבל בנתיב הנסיעה שלו..

הסברתי לו שמצידי הוא האשם, אבל כשראיתי שהוא נחוש על תביעה אמרתי לו שבכדי לחסוך את ההליך המשפטי וכו' מצידי אני מוכן שכל אחד יתקן לעצמו ושלום... אך, הדגשתי לו שאם הוא תובע שיהיה ברור שאני תובע נגדית...

עריכה אחרונה על ידי נח123
פורסם

אני במקומך הייתי תובע אותו קודם. שהוא יגיש תביעה נגדית אם ירצה.

כמובן ששופט יכול לפסוק כל דבר אבל ע"פ הנסיון שלי בדיונים (כנוכח לא כמשתתף) השופטים לרוב הולכים עם התובעים (כנראה בגלל הסברה שמי שמרגיש נפגע - תובע). השופט לא חייב לפסוק 50/50, יש כאלה שאוהבים 60/40 או 70/30 ואז זה יכול לבוא לטובתך.

• תוכן חדש...